Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8801) forras2


forras2
őstag

Srácok, a diablo 2-ről találok valahol egyértelmű leírást?
Kérdezek, a paladinról, jön rá, egy kezdők által értelmezhetetlen válasz:
korabban irtuk, hogy ne epits zeal palat, mert egyszeruen nem skalazodik
Olvasgattam vissza a topicot, de nem lettem okosabb.
Erre kérdeztem újra:
Mire gondolsz az alatt, hogy nem skálázódik? :F :U
Ha ez nem ajánlatos, akkor mire érdemes rágyúrni?

Erre jön, 1 megint, a kezdők által értelmezhetetlen válasz:
hammerdin

Tapasztalt embereknek valszeg ez elég infó, de nekem, mint kezdőnek ez 110%-ig a NULLA segítséggel egyenlő!

És most félre ne értsetek, ez nem ellenetek szól, de ha jól gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki nem jártas diabló mezején, de konkrétan 2 feltett kérdés után, 2 kezdők által értelmezhetetlen válasz után, nincs pofám kérdezni, hogy miről is van szó.
Van a Diablóhoz értelmező kéziszótár? :U

(#8802) Win-T válasza forras2 (#8801) üzenetére


Win-T
senior tag

A nem skálázódik, gondolom azt akarja jelenteni, hogy nem növekszik a hatékonysága a belefeccölt idő/gear/skillpontok függvényében olyan mértékben amennyire szükség lenne az "endgame"-ben való boldoguláshoz.
A hammerdin a Blessed Hammer skillt használó paladinokat takarja.
Értelmező szótár nem nagyon van, legalábbis magyarul szinte biztos nehéz találni. A kérdéseket itt célszerű feltenni, aztán vagy kapsz érthető választ vagy nem. :D

[ Szerkesztve ]

(#8803) Lorden válasza forras2 (#8801) üzenetére


Lorden
senior tag

Ez elég alapos leírás [link]


Ez már nem konkrétan neked szól, de olvasgatva a topikot eszembe jut, hogy anno haveri körben netünk se volt, egyetlen forrásunk picit későbbi a pc guru cd mellékletének Diablo rovata.
Mai szinten a buildekről nem is hallottunk, meg kb random csináltuk a skill fákat tesztelve a karaktereket, azokat meg hordtuk egymáshoz floppyn (mindenki legalább kettőre másolta, ha valami történne az egyikkel....) meg számolgattuk papíron és excelben a sebzéseket/szinteket. Aztán jött egy patch és kb kezdhettük újra. :D
1.09 körül rémlik, hogy az sokáig húzta, aztán az 1.10 megint felülírt mindent, de az már bőven 2003-2004, addigra pár embernél lett net, meg netkávézó a környéken, így vele bnet is megnyílt.
Ehhez képest ma minden rendelkezésre áll 2 sec alatt.

(#8804) tiborv válasza sto1911 (#8796) üzenetére


tiborv
aktív tag

ha mana gondod van akkor insightbol lehet iron golemet csinalni csak ahhoz golem mastery se art

D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

(#8805) tiborv válasza forras2 (#8801) üzenetére


tiborv
aktív tag

Semmi gond hogy kerdezel, de pl a tobb mint 10 eves nyitopostban is talalsz mar egy csomo leirast (magyarul is) hogy kepbe kerulj, az hogy nullarol kene elmagyrazni nem ertetodik magatol.

D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

(#8806) proci985 válasza forras2 (#8801) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

[link] hammerdin build. hivatalosan ez a neve, build kereses alatt ki fogja dobni. blessed hammert hasznalo paladin.

nem skalazodik -> csucs gearben adott esetben elmegy hellen, de vert fogsz izzadni. komment: itt vert izzadast alatt azt ertem, hogy nem lesz hatekony a karakter szornyeket pucolni, ugy meg se drop, se jobb gear. csucs gear meg diablo2nel magadnak talalosan 1000 ora kategoria, szoval azzal egyszeruen nem szabad szamolni.

resurrected gyakorlatilag kis modositasokkal a legfrisebb diablo 2 patch. gyakorlatilag az 1.10es patch 18 eve rakta le az alapjait, attol a resurrection (es a korabbi 1.14d) jelenleg aprosagokban ter el. 18 ev alatt pedig osszegyult annyi guide, hogy siman odamesz pl icy veinsre es ott a fooldalon par pelda. ami starterekbol meg mindig nem mernek mindent nyugodt szivvel ajanlani, de pl remekul mutatja, hogy barbart elso karinak nem szabad inditani, mert nincs ra mukodo build. es tenyleg szo szerint nincs, mert az egyetlen, tenyleg eros buildje a war cry / singer barb, ami viszont enigma nelkul gyakorlatilag mukodeskeptelen, lvl65ig soloban szintezni vele meg feler egy kinzassal.

maga a diablo2 mint jatek regi, par mechanikaja kokorszaki, a skill balance pedig szornyu. minden karakternek van kb 0-2 geartol fuggoen mukodo buildje van ami mondjuk hellen olyan gearben amit te talalsz meg elfogadhatoan elmegy. nem azert probalunk a topikban mindenkit par build fele terelni, mert kezdokent olyan moka minmaxolni (nem az), hanem mert egesz egyszeruen semmi mas nem mukodik hellre. 18 ev alatt van eleg tapasztalat, pontosan lehet tudni, hogy mi megy es mi nem, namost hiaba van egy csomo potencialis build, elvetve mukodik barmi is. ilyen szempontbol a D2R kb a jelenlegi D3 inverze skill es build varietyre.

bocsi a rovid valaszokert, de elotte szerintem napok ota visszateroen es egybehangzoan leirtuk, hogy paladinnak csak a blessed hammer build ami mukodik es semmi mas. meg esetleg kesobb sokadik karinak uberezni smiter, de ha nem tudod mi az az uber, akkor ne indits smitert mert altalanos celra idegorlo.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8807) Vismajor01 válasza forras2 (#8801) üzenetére


Vismajor01
addikt

Szia,

Zeal pala egy remek kari, igencsak mókás vele játszani, viszont iszonyatosan gear-dependent, ami azt jelenti, hogy bizonyos X mennyiségű és minőségű cuccra van szüksége, anélkül lepkefing a tavaszi szélben.

Ezért amikro valaki első karit kezd, általában olyat szokás javasolni ami skillből megoldja a játékot, ergo "wc papirba is tekerheted" de eltud menni hell baalig.

A paladinnál a hammerdin az ilyen, amelyik a blessed hammer nevű skillt használja(concentration aura aktiv kell legyen miközbe hammerezel!)

De ilyen még az összes sorceress, a trapassa, a summon necro, az eledruid. Ezeknél eggyel rosszabb, de tűrhető a javazon, bowama és bone necro. Ami meg nagyon nehéz az bármilyen barbár, farkas/maci druida, zeal/veng pala, kicksin, psn necro.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#8808) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Hogy lehetne gyorsan felhúzni a followert? Nightmare-en már nem kap xp-t, normalon meg igencsak lassú. És kéne 9lvl. Van valami könnyebb módja? Ja és azt be lehet állítani hogy ne harcoljon csak álljon mellettem, mert hal egyfolytában.:B

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8809) shotika


shotika
őstag

Srácok, ha ebbe Larzukkal tetetek 2 lyukat, akkor működik majd pl a Dol-Io rúna szó? Vagy ez csak szürke meg fehér nevű itemekkel működik?

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#8810) saelin válasza vvega30 (#8786) üzenetére


saelin
veterán

Nagyon találó gag. :U :))

Elims
Tényleg nem sértésnek vagy piszkálódásnak szántam, csak olyan dolgokra csodálkoztál rá ami eléggé standard az ehhez hasonló játékokban. A Diablo 2 régi mivolta miatt nagyon kevés információval szolgál az új játékosoknak, így szvsz elengedhetetlen hogy pár guide-ot átnézzen az ember ha képben akar lenni. Sokkal gyorsabb így kiismerni a játékot mint bepróbápni egy csomó karit és bugdácsolni Nightmare-en velük.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#8811) aradebil2 válasza shotika (#8809) üzenetére


aradebil2
senior tag

Csak normal itemekben működnek a runaszavak, azaz fehér/szürke itemekben!!

(#8812) AtHoS válasza shotika (#8809) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Magic cuccban nem működnek a rúnaszavak, de attól Larzuk még lyukasztja, csak mi értelme?

MikeWazowski

Ott üss, ahol gyorsan tudod leverni a mobokat, hogy csicsót ne tudják leütni.

Ez a "nájton nem kap xp-t, normálon meg lassú eléggé" furcsa számomra. Ezt nem fordítva szeretted volna írni?
Elég szar, ha még azt is ki kell találgatni mit is akarsz írni :F

Nem tudod irányítani a Followert, max shift + 1,2,3,4 kombóval (amelyiken van HP vagy Reju poti) tudod Heal-elni ha már nagyon gázos az életereje

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#8813) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

na akkor egy rovid build osszefoglalo

mai jatekokhoz kepest ez mas, de a diablo2nel tenyleg van az a premissza, hogy csinalhatsz barmilyen buildet, aztan a vegen maradnak a top buildek, amik fullos (best in slot, BiS) gearben elmennek players8ban -tehat egyedul elvisznek egy 8fos full partyt, vagy /players8 commanddal ezt szimulalva offline- altalaban, elfogadhato erofeszitesek mellett:
- poison / lightning javazon (nem talalok ra guidet, viszont biztosan viszi player8at top gearben, a skillek azt hiszem igy voltak kiosztva. elegge gear fuggo, viszont pure lightning javazonokhoz kepest ugyan gyengebb a damage outputja, cserebe stabilabb baalrunra mert poison + lightning dualimmunokat is le tudja szedni az 1pontos jabbal. enigma nem mukodik rajta, mert tul lassu a cast rateje a classnak)
- (assassin sentry build) (csak players4ig de igy is a legjobb assassin build)
- barbarian singer build (enigma muszaj)
- cold elemental druid (engima kell mert nehez vele celozni, de a damja oke)
- fury/rabies druid (physical+poison dualimmun van sok, egyebkent jo)
- summoner necro (a legerosebb build a jatekban, engigma nagyon ajanlott bar a player1 corpse explosion varians anelkul is relative gyors, egyszeru gearezni)
- poison necro (ennek eleg sok baja van immunokkal, pure skeleton jobb)
- hammer paladin / hammerdin (a jatek masik legerosebb buildje, enigma nagyon ajanlott)
- smiter paladin (kizarolag single targetre jo, dedikalt bossolo, de tomeg ellen szornyu)
- meteorbress (meteor+frozen orb sorceress, a harmadik legerosebb build a jatekban es van alapbol teleportja, gearezes szempontbol talan a summonernel is egyszerubb)
es ennyi, mas nincs. sorceressnel meg vannak variansok, a pure blizzard ugy nez ki resurrected alatt lehet az uj top build lesz, de ez egyelore kerdeses (nincs megerositve ahogy nezem). a charged bolt + frozen orb varians is biztosan viszi player8at, csak az a cold + lightning dualimmunokkal nem tud nagyon mit kezdeni, tehat a meteorb vegeredmenyben jobb. pure lightning sorc player8ra farmolni par helyre jo (sot, a legjobb amig nincs lightning immun), de egyedul hellen nem megy at.

uberezes nekem anno kimaradt (ez a jatek legvegi content), ez reszben ismeretlen, hogy hogyan mukodik offline resurrected alatt. smiter birja, meg csucs gearben elvileg egy ugyes summoner is egyedul le tudja hozni ahogy anno olvastam

bone necro player killer (PK)ra a legjobb, HCban jellemzoen egy idoben ha nekro lepett be mindenki azonnal leavelt, egyebkent top gearben max player4et bir, szoval van jobb buildje. egyebkent player vs playerre meg volt par build (charge paladin, guided arrow bow amazon / bowazon), de ezek offline eleve nem erdekesek.

par dolgot kihagytam, pl zeal paladin ilyen player1-2ig jo, zeal + holy freeze player4ig (de nagyon sok az immun ra sajnos), kick assassin ilyen player 1-3ig.

es ott a bow amazon amibol van egy villamgyors (de nagyon gearigenyes) player 1 varians, plusz ott a gold find barb.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8814) MikeWazowski válasza AtHoS (#8812) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Nem, így kell érteni. Lvl18as a csóka, valszeg nightmare túl nagy neki. Akkor majd egyszer megnő, köszönöm!
És ha már atjutottam nightmare szintre, normalon nem is tudok partyt keresni?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8815) shotika válasza aradebil2 (#8811) üzenetére


shotika
őstag

Köszi!

Ill még valami, mert úgy látom, nekem ez a horadric cube-ozás nem nagyon megy....

Azt írják, úgy lehet socketet hozzá adni normal fegyohoz, hogy Ral + Amn + Perfect Ametist és egy normal fegyo, de nekem még se adja hozzá:

[ Szerkesztve ]

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#8816) Lokids


Lokids
addikt

Na mai nap nem is rossz. egy GUL rúna és 4 socket Monarch. Már cak item kéne, hogy fel is tudjam venni azt a pajzsot :P

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#8817) Win-T válasza shotika (#8815) üzenetére


Win-T
senior tag

Crude itemmel ez szerintem nem működik. Fel lehet javítani kockában (Eld+Chipped Gem+Cracked/Crude/Damaged Weapon), de ilvl1 lesz utána, az meg max 3 socket.

(#8818) shotika válasza Win-T (#8817) üzenetére


shotika
őstag

thx

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#8819) sto1911 válasza MikeWazowski (#8814) üzenetére


sto1911
veterán

Lehet hülye kérdés, de adtál rá ruhát meg fegyvert?

(#8820) ProEvoFan válasza proci985 (#8813) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Köszönöm. :R
Több ilyen jöhet majd a későbbiekben is. :R
"- (assassin sentry build) (csak players4ig"
Ez azt jelenti hogy egyedül annyira erős a build/csapdák/stb, hogy egyedül elbírja a négy fős partyt? Tehát a csapdás Assassin teljesen oké hellen egyedül szólóban?

[ Szerkesztve ]

(#8821) Peace válasza Vismajor01 (#8807) üzenetére


Peace
nagyúr

Kíváncsi leszek, hogy az én palám meddig jut el. Ez ilyen hibrid valami. Auradin wiki-s leírás alapján csináltam és 20-as fanatism meg holy shield a cél. 20-as a sacrifice, ami elég ütős és egy pont van a zeal-en. Egyelőre 39-es és nightmare-t kezdte. Még bírja, de ki tudja meddig. :DDD Ez a hammerdin nem tetszett, néztem azt is. De lehet kénytelen leszek majd ránézni, ha Hell-en megfekszem.....

(#8822) sto1911 válasza tiborv (#8804) üzenetére


sto1911
veterán

Wow, most nézem mit is tud ez a gólem, eddig nem is érdekelt.
Gondolom ha meghal, akkor csak simán újra castolom.

(#8823) Franklin válasza MikeWazowski (#8808) üzenetére


Franklin
addikt

Keress rá, hogy mercenary bug, ha megcsinálod akkor nem fogják támadni a szörnyek és életben marad.

Cserébe minden szörny rád fog támadni.

(#8824) proci985 válasza ProEvoFan (#8820) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

:R

csapdas assassin elvileg hell solot kifejezetten jol birja a death sentry miatt, ami kb a necro corpse explosionja picit mas mechanikaval. anno probaltam, szvsz az a legeletkepesebb assassin build. arra emlekszem, hogy players8at probaltam vele BiS gearben, ott azt hiszem az volt a baj, hogy az lgt csapdara nagyon sok az immun, a fire csapda eleg limitaltan hasznalhato, a death csapda ott mar nem sebez. el elment mindenhol ahogy emlekszem, de nem volt gyors es ott boduletes a gearigenye (Infinity kell a kiserore meg nem art egy CoH vertnek pl). egyedul / player1 alatt viszont a death sentry a masik kettovel azt jelenti, hogy van lightning, fire es physical damaged is, szoval nem lesz immun es boven van AoE damod is.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8825) MikeWazowski válasza sto1911 (#8819) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Természetesen adtam. :B

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8826) MikeWazowski válasza Franklin (#8823) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Az nem baj, köszönöm szépen!:R

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8827) tibcsi0407 válasza MikeWazowski (#8814) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Szedd le róla a cuccot és vegyél egy újat. :D

https://utdetailing.hu/

(#8828) aradebil2 válasza sto1911 (#8822) üzenetére


aradebil2
senior tag

Igen, csak bukod a tárgyat amiből készült.

(#8829) Vismajor01 válasza proci985 (#8813) üzenetére


Vismajor01
addikt

Ezeket a hibrid buildeket nem erdemes eroltetni.

Mindig az a mondasom h blizz sorcival a cold immunokat nem tudod megolni a meteorbbal meg senkit.

Summoner sosem lesz top1. Persze baromi erős de a legOP itemekben is lassú.

A psn javanak sincs semmi ertelme, mindenkinek rohadt sok ra resistje. Pure javama infys csicsoval mkit meggyalaz.

Sorcra ugyanugy, meteorb? Blizz nem d2rben kezdett meta lenni hanem miota vannak synenergik, 1.10 ota. Egyik legjobb build arertek aranyban. Innen egy elore lepes van ha van della, az infys lgt sork.

Es meg mindig mondom h ilyenkor tegyuk mar hozza, hogy mi szerint osztályozzuk a buildeket. Progress? Mfeles? Adott terulet farmolasa? Nem mindegy.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#8830) savior válasza MikeWazowski (#8814) üzenetére


savior
őstag

Vegyél másik mercet. Azt a szintedhez igazítja. Csak előtte a régitől vedd el a cuccokat, mert különben elvesznek.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#8831) proci985 válasza Vismajor01 (#8829) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

altalanos celu buildekbol indultam ki, amik kb mindenhol elmennek. itt egyagas buildek kiesnek, hiaba az egyagas lightning sorc az egyik legjobb celiranyosan farmolni: online csapatban tovabb lehet vele jutni, de offline kariknal ez mar nem opcio. kezdoknel nem tudjuk, hogy melyik csoportba tartoznak. ugyanugy, kezdoknel elsore biztosabb egy olyan build, ami tenyleg mindenhol elmegy egyedul is, aztan max respeceli, vagy csinal masodik karit celiranyosan farmolni.

meteorb birja csucs gearben players8at soloban sajat tapasztalatbol. van boven damja es majdnem annyira jo, mint egy hammerdin.

blizz sorc D2R alatt amiatt lesz potencialisan meta, mert a cold mastery mar tori az immunt, de ezzel gondolom te is tisztaban vagy.

egy enigmaval megtoldott summoner siman a leggyorsabb es legverzatibilisebb build solo players8ra, legalabbis hosszu, altalanos runoknal. rovid runokra (pl pindle botok) alkalmatlan, viszont pindlenel vannak hullak amibol lehet eleszteni az elso csontvaz batchet, aztan utana erdemes hosszabb koroket futni az ertelmes level85 zonakban mert ugy optimalis. ugyanugy, bossoknal erdemes sorrendet tartani runnal a CBs reviveok miatt.

infinity nem szedi le mindenrol az immunt. pl Bartuc ha jol emlekszem modoktol fuggoen immun tud maradni.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8832) Vismajor01 válasza proci985 (#8831) üzenetére


Vismajor01
addikt

Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban, és miben lehet pl8at takaritani. Lehet meteorb birja csucs gearben a pl8at de fasorban sem lesz egy full blizz vagy lgt sorkhoz képest.

Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.

"egy enigmaval megtoldott summoner siman a leggyorsabb es legverzatibilisebb build solo players8ra"

Nem. Nem az. Arcaneban, maggot lairban ugy verzik el mint hdin baalrunban vagy ancient tunnelsben, Immunok/hely. Leggyorsabb meg kommentet sem érdemel, amig felveszed a hullákat pindlenel én befejezem a csrunt.(és utána sem a leggyorsabb, bár messze nem is a leglassabb az tény)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#8833) ldave


ldave
félisten

Hammer palával (Spirit kard, Insight a mercnél, Acient's Pledge a res miatt) játszom, most értem Nightmare Act5-re (Lum-ot adott a Hellforge) . Főleg egyedül haladok, de Act3 elejét multiban csináltam, ahhoz szólóban nem volt erőm :)

A lényeg az, hogy meglepően könnyebben haladok kontrollerrel játszva, mint egérrel. Ugye Engima még fényévnyi távolságra, így lábon (mint az állatok) kell odamennem az ellenséghez és joystickkal sokkal jobban tudom a karaktert az ellenfél arcába tolni és onnan küldeni a kalapácsokat.

A Slime draws near! Command?

(#8834) proci985 válasza Vismajor01 (#8832) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban,
hasonlo karaktermennyiseggel szerintem nem vagy egyedul a topikban :).

Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.
Baal 5. minion csapatabol az unique ha jol emlekszem fixen cold immun, azt player8ban egesz biztosan nem csapja le zaros idon belul a kisero. meg oke, ki lehet hagyni csomo mindent, de van par palya ahol kizarolag coldimmunok vannak (pl a 85os frozen valami A5ben).

maggot lairban
ne viccelj mar, maggot lairt az egadta vilagon senki es semmi nem szokott farmolni ahogy tudom. meg ugy is, hogy a teleportos varians ott is relative egyszeruen megy at (mert az ignoralja a layoutot teljesen). arcane meg csak addig problema, amig nincs enigma, de egyszer kell rajta atmenni. egyebkent Act5 siege playak rosszabbak ilyen szempontbol ha engem kerdezel, de azokon is egyszer kell addig is atrangatni a haderot.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8835) Melorin válasza Vismajor01 (#8832) üzenetére


Melorin
addikt

Blizz helyett jó a Frozen Orb is? Én jobban tudok célozni orbbal, mobilisabb is a kari.

(#8836) Blizz válasza Melorin (#8835) üzenetére


Blizz
őstag

Nem,

Blizzard dmg mindent visz, az egész játékban a legerősebb kb

No mistakes, just happy little accidents

(#8837) Horvi válasza MikeWazowski (#8825) üzenetére


Horvi
őstag

Ahogy a többiek is írták, leveszed róla a cuccot és felbérelsz másikat az a szinted alatt lesz párral de ennyi.
A probléma az, hogy te már nightmaren vagy a merc meg csak 18-as ahogy írtad. Túl nagy a level különbség így büntetés van rá, nem kap xp-t kb semmit. Visszamenni az ő szintjére(normal act2-3) az meg felesleges. Bérelsz másikat és kész :)

Hello darkness, my old friend...

(#8838) Joco_77 válasza Blizz (#8836) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Csak az a fránya Death Fathom essen ki egyszer.... :) Kíváncsi lennék mennyiért megy most egy, még nem is nagyon láttam.

[ Szerkesztve ]

(#8839) Blizz válasza Joco_77 (#8838) üzenetére


Blizz
őstag

Szerintem 1 HR de legalább 2, bár árakban nem vagyok teljesen biztos

No mistakes, just happy little accidents

(#8840) pachito válasza Joco_77 (#8838) üzenetére


pachito
őstag

Ott van jsp-n mai eladás; 4.5k fg aka $150 aka 46k jómagyar

szerk. ja bocs ez 30/37/33, a kisebbek szerintem 2,5-3k fg körül mennek

[ Szerkesztve ]

(#8841) Joco_77 válasza pachito (#8840) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Kemény.

(#8842) proci985 válasza Joco_77 (#8841) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ja hat amikor mondtuk, hogy katasztrofa a drop akkor kb erre utaltunk.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8843) Vismajor01 válasza proci985 (#8834) üzenetére


Vismajor01
addikt

De látszik, hogy annyira nem konyitasz a játékhoz, hogy még azt se tudod melyik wave milyen immun akkor miért akarod megszakérteni? W2 csontik fixen cold immunok egyedül, többi nem. No offense.

Frozen River megintcsak nem 85os, az a Drifter Cavern lesz :) Oda nem kell menni Blizz sorccal, nagy ügy. De amúgy igen, Anya kiszabaditása nehéz egy cold sorcinak.

Arcane nem azért probléma hanem mert a specterekről az amp nem veszi le a phys immunt, úgyh csontikkal nem sokra mész, és a CE sem túl hatékony. Azért hoztam fel ezt a két példát mert te használtad a legverzatibilisebb kifejezést ami a játék minden területére érvényes.

Summon necro iszonyúan drága már csak ahhoz is, hogy versenyképes legyen. De még akkor sem fogja utolérni egy lgt sork/125fcr hdin sebességét, többszörös áron (infy/pride/, beast, enigma, cta etc). De amúgy fun karakter én is nagyon szeretem.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#8844) MikeWazowski válasza savior (#8830) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Ezer hálám! :R
Horvi - Neked is!! :R

[ Szerkesztve ]

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8845) Peace


Peace
nagyúr

[link] Én amúgy ezt az Omnidin-t néztem ki és ez alapján fejlesztgetek. Mondjuk lehet hülyeség volt a felszerelésigénye miatt, de egyelőre még szépen elboldogul nightmare-en azzal amije van. :P

(#8846) proci985 válasza Vismajor01 (#8843) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

De látszik, hogy annyira nem konyitasz a játékhoz, hogy még azt se tudod melyik wave milyen immun akkor miért akarod megszakérteni? W2 csontik fixen cold immunok egyedül, többi nem. No offense.
kb 15 eve nem vagyok aktiv a betatol eltekintve, kopnak az emlekeim. ettol fuggetlenul Lister the Tormentor ahogy emlekszem kb 50% esellyel volt cold immun (amikor cold enchanted), ami egy kicsit kellemetlenebb, mint a masodik csapat a csontvazakkal.

Arcane nem azért probléma hanem mert a specterekről az amp nem veszi le a phys immunt, úgyh csontikkal nem sokra mész, és a CE sem túl hatékony.
CE player8on eleve nem hatekony. specterek egyebkent vannak baalrun alatt is boven, LR + skeleton mage + revive a megoldas.

lgt sorccal az a baj, hogy infinity nelkul nagyon sok lesz ra az immun. celiranyos farmra tenyleg nagyon jo addig is, de egyagas karakterrel, elso karakternek en azert nem mennek neki hellnek. persze, vegig lehet teleportalni az egesz dzsungelen, meg lehet fogocskazni a council memberek kozul az immunnal, meg vegulis a baal minion csoportot is ki lehet kiteolni a tronterembol, de azert na.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8847) Vismajor01 válasza proci985 (#8846) üzenetére


Vismajor01
addikt

Ha önbevallottan 15 éve nem nyúltál a játékhoz akkor elvárnám, hogy jobban hajlasz valakinek a szavára aki aktiv volt a 15 évben és d2r előtt is aktiv volt, és elhiszed amit mondd.

Én szivesen jövök fel ide és tanácsokkal/infókkal segiteni azokat akik kevésbé tapasztaltak, de ha bizonygatnom kell vmit újra és újra akkor teljesen fölöslegesen koptatom a szám.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#8848) proci985 válasza Vismajor01 (#8847) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ja, csak eppen elso karakternek egy agas karaktereket ajanlasz hellre magatalalos kezdoknek akik hell baalig akarnak menni. ezzel nem ertek egyet, mert probaltam. 1.10 alatt voltam foleg aktiv, a mechanika meg egy az egyben ugyanaz meg (illetve a hammerdin mar ignoralja a holy immunokat ha elohalottak ami baalrunnal mint kb az egyetlen fontos update amire emlekszem. plusz a cold mastery. meg elvileg elerhetoek az unique charmok es uberek soloban is.).

aztan meglatjuk, ha belenyulnak rendesen a QoLbe, akkor lehet jovok megint egy korre, de nekem mar nincsenek tobbszaz/tobbezer oraim farmolni.

egyebkent jonnek vissza az emlekek. diablo paholyban volt egy forumozo aki konkretan mindennemu gear nelkul(!) elment nullarol hell act3ig summonerrel bebizonyitani, hogy mennyire OP. hell A3 is ment volna, csak jottek a soulok. azt hiszem az valtotta ki, hogy nem akartak elhinni a tobbiek, hogy 1.10 alatt mekkora buffot kaptak az azelott 1.00tol eltekintve hasznalhatatlan csontvazak.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8849) Lokids


Lokids
addikt

Valaki röviden eltudja magyarázni nekem, hogyan működik a lower resist?
Ugye az immun monszták 120 vagy 110%-os resistel bírnak. Viszont a lower resit -40% nagyon nem veszi még le az immunt. Pedig az a 120%-ost is 80%-ra kéne csökkentse.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#8850) Vismajor01 válasza Lokids (#8849) üzenetére


Vismajor01
addikt

Nem tudod, hogy az immun monszták milyen resisttel birnak, ráadásul a két immuntörő skill (conviction aura és lower resist) immuntörés esetén 1/5-öd képességgel birnak, azaz ha -60% nem von le -60%ot csak az ötödét, 12%-ot. Szal ha 105 immun akkor leszedi, ha 120 akkor nem.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.