Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7201) reelc válasza sto1911 (#7199) üzenetére


reelc
veterán

Nem látok bele senki lelkivilágába.

Én meg úgy gondolom, hogy a Diablo 2 eléggé unalmas. Felüdülés volt utána a Titan Quest vagy jóval később a Diablo 3. Vagy az utóbbi után a Grim Dawn.

Én úgy látom, hogy a Diablo szériának igen kitartó rajongói vannak.
Többeknél ez egy idő után alábbhagy, és ha ki is próbálnak a műfajban mást, az alulmarad. De majd az új Diablo jó lesz nekik. Mert vannak akiknél ez együtt jár igen nagyfokú elutasítással a műfaj más játékait illetően. Vannak ilyenek az ismerőseim között is.

Nem egy ismerősöm van így:
Halálosan megunták a D2-őt később a D3-at.
A Resurrectedet nem veszik meg, mert túlárazott, és amúgy is, unalmas lenne megint D2-őzni. Persze ebben az is benne van, hogy eltelt 20 év és senki sem tudna már annyi időt fordítani rá, mint anno, hogy legyen benne valami normális cucca.
A Diablo Immortalra némelyikük ráfog mozdulni, mert van aki most is játszik mobilon (évek óta egy játékot), és persze az ingyen kipróbálom dolog nagy vonzerő.
A Diablo IV meg kitudja, mennyire fogja érdekelni őket. Megveszik, de hogy eltudnak-e tölteni mondjuk 300 óránál többet benne, az majd kiderül.

(#7202) pachito válasza reelc (#7198) üzenetére


pachito
őstag

Az a kínai cashgrab maximum a nevében lesz diablo. Már csak a távol-keleti játékosbázis méreteiből kiindulva is biztos sikeres lesz de szerintem teljesen más közönséget céloz meg a két játék.

(#7203) reelc válasza zsirfecske (#7200) üzenetére


reelc
veterán

"igazán különlegest pedig mint a d2, már régen se tudtak sűrűn."

Amúgy nem sűrűn kell, hanem inkább kevesebb, de minőségibb. Így gondolom.

"elmagyarázni nehéz lenne, de minden részletéből az jön le hogy ezt még a játék és a játékosok élményéért készítették, nem a részvényesekért."

Van egy csomó játék, amiben lehet ezt érezni.
A részvényesek meg fontosak, az ő pénzükből készül a játék.

#7202 pachito: engem nem érdekel, mert nem játszok mobilon. De az emberek nagyrésze nem ilyen. Hidd el a név eladja, siker lesz mindenhol. Vagy legalábbis nem fogják hamar bevallani ha mégsem, +1 blama lenne. :)

[ Szerkesztve ]

(#7204) reelc


reelc
veterán

Ez most aktuális. :)
Wirts the Leg? | DiabLoL 2 Ep27

(#7205) sto1911 válasza reelc (#7201) üzenetére


sto1911
veterán

"Nem látok bele senki lelkivilágába." - lehet ez jobb is igy :D
Nagyon regen, valahol a megjelenese koruli evekben jatszottam a D2-vel, mielott jott a D3 felraktam, de mar marta a szemem az osregi grafika, darabos animaciok. Aztan most a D2R elott megint felraktam, es igen jol szorakoztam vele, igy beneveztem a felujitasba is.

Az eredeti D2 es a jelen kozott viszont egyedul a D3-al jatszottam huzamosabb ideig. Megvettem a nekro kieget is hozza, de akkor mar benne volt tobb, mint 1000 oram, untam is. Hiaba volt ott a GD es a Titan Quest, a Van Helsing, meg a sztorijat se fejeztem be egyiknek sem. PoE-t szinten probaltam, de az se jott be tulsagosan. Az ujak meg siman dragak ahhoz, hogy utana el se inditsam oket, demo meg ugye nem mindbol van.

Titkon remenykedek, hogy legalabb singlere fog jonni free respec mod, illetve instance-olt drop

(#7206) ProEvoFan válasza zsirfecske (#7194) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

D3ban nagyon jól megoldották a loot rendszert.A legjobb, példaértékű.
Mikor játszottál vele utoljára?
A másik amit nem értek Miért mondjátok hogy megbukott a D3? :F Konzolon is nagy siker, jelenleg is sokan játszanak vele

[ Szerkesztve ]

(#7207) Lézerparaszt válasza Vistaboy (#7183) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Csak hogy legyen összehasonlítási alap: 3090-em van, max grafikán 4K-ban nyílt terepen 80 fps van, barlangban 100-110.

A játék az nem játék!

(#7208) Kasya


Kasya
nagyúr

Nyugodtan kovezzetek meg, de be kell ismernem, a hype es a regi emlekek jobban beszippantottak, mint a jatek valojaban. En kertem refundot.

Vannak bizonyos dolgok, amik a D3, illetve egyéb jatekok utan mar nem olyan kellemes. Ettol fuggetlenul eljatszanek vele, de ennyit nem er, tularazottnak tartom (14760 ft).

Eszembe jutott J. Allen Brack: "You think you want it, but you don’t".

(#7209) Lézerparaszt válasza Kasya (#7208) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Szerintem is túlárazott, de anno nem volt elég jó gépem hogy 10 fps felett játszhassak, mikor meg már volt, nem támogatta a monitor a kis felbontást, szóval úgy igazán sosem tudtam rákockulni. Nekem megérte annak ellenére is hogy megvan a sima játék is. Csak remélem nem lesznek benne ezek a fél órás progress kimaradások és laggok mint most. Buktam fél szintet és egy olyan sárga armort hogy pff.

A játék az nem játék!

(#7210) la_cc válasza Kasya (#7208) üzenetére


la_cc
addikt

Dettó, csak én rámentem az ingyenes kulcsra az első este. ;]

G gombot elég gyakran nyomogattom amúgy és valahogy nem hiszem el, hogy ezzel toltam annó. :Y Sztm a nagy tepsi gamer monitoron minden máshogy néz ki most, mint régen.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#7211) savior válasza la_cc (#7210) üzenetére


savior
őstag

Szerintem a D2 jobban néz ki, mint D2R-ben a G gombnál. Valami ótvar pixeles módban fut, nem glide vagy micsoda. Pontosan nem tudom a nevét a leképezőknek, de én így látom. Vagy pl nekem D2 full screenben fut, a g betűs meg kocka (4:3). Persze az új grafika sokkal szebb.
Én is sokaltam az árát, de megvettem, mert nagyon ritkán veszek játékot, ami kb 5 évenként 1et jelent. Ingyenesekkel szoktam tolni. Most úgy éreztem, hogy ennél jobb úgyse jön a közelmúltban.
Sok hibába belefutottam, de más játékot nincs is kedvem elővenni azóta, mert nyögvenyelős a harc ehhez képest, vagy már unom.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7212) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Néztem jópár ps5 gameplay videót.
Srácok, szerintem ez baszott jónak tűnik a videókat elnézve. :C

(#7213) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Nálam is előjött, h kb lockolta az fps-t 25-re egy 6900XT-vel. Meg néha inventory megnyitáskor is nagyon beesik. Relog megoldja de azért ilyet ne már.
Hangulatot egyébként adja meg haverokkal fun lesz.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#7214) ldave


ldave
félisten

Engem az zavar, hogy kontroller - egér váltáskor beakad a játék pár másodpercre. Pedig jó lenne, hogy az akciót kontrollerrel tolom, aztán ha menüzni kell, akkor meg egér, de így ez inkább idegesítő, mint kényelmes.

A Slime draws near! Command?

(#7215) la_cc válasza Bennyboy (#7213) üzenetére


la_cc
addikt

Fun dolog ez high end gépen, mi? Nálam is dettó ugyanezzel. :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#7216) gainwardgs válasza gainwardgs (#7185) üzenetére


gainwardgs
addikt

Afterburner volt a ludas, azért esett be kihasználtság
Kikapcsolva most már végig 99% :C
Melegszik is a cucc rendesen :DDD

(#7217) zsirfecske válasza ProEvoFan (#7206) üzenetére


zsirfecske
addikt

d3-al indulástól még rmah időszakban túl sokat is, egészen sok balance patch-et meg endgame addont megértem még. aztán meguntam, de évekkel később a necormancer kieg miatt újrakezdtem. nem tudom mi van vele mostanában, csak azt, hogy nekem felüdülés volt visszatérni a d2 party loot systembe. az hogy karira perszonalizált a d3 drop szerintem inkább béna túlkönnyítés volt. illetve az hogy mindenki egyszerre öl egy bosst de a loot már párhuzamos valóságokat hoz létre, külön arany és itemek keletkeznem, nekem már a zavaró irrealitás kategória. ha én cuccomon van valamennyi mf, gf és én ölöm meg a lényt, akkor az alapján essen összvissz annyi arany/item amit érek és kész, ne minden party tagnak pörögjön valami eltérő katyvasz. de ez tényleg csak így utólag visszanézve szembetűnő és a d2r esetén örömteli visszatérés az alapokhoz.

[ Szerkesztve ]

(#7218) sto1911 válasza zsirfecske (#7217) üzenetére


sto1911
veterán

Sokkal jobb, ha egy teleportos wiz még azelőtt lelootol mindenkit, hogy náluk megjelentek volna a tárgyak :D

(#7219) savior


savior
őstag

Kíváncsi leszek mi lesz a játékból szep 23ra. Vagy nagyon odateszik magukat és ezlesz a legjobb, vagy nem sikerül megbírkózniuk a sok buggal és otthagyják a játékosok.
Jó lenne, ha hosszútávú játék lenne belőle.
Mondjuk az eddig hallottak alapján úgy tűnik, hogy nem akarják majd fejleszteni. Csak új ladder, meg esetleg hibajavítások.

[ Szerkesztve ]

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7220) zsirfecske válasza sto1911 (#7218) üzenetére


zsirfecske
addikt

bocs, de ez nekem nem érv, én idegenekkel mindig is gyűlöltem játszani, szinte mindenki fa**kalap! most a bétában is, egyszer mentem be 6 fős partiba, 5 perc alatt 3x halt meg csapattárs és mindháromszor azonnal kapták fel a többezer aranyakat ami utánuk maradt a testüknél. ugye az auto pickup ezt nem veszi fel, ahhoz szándékosan kell klikkelni, miközben mobokból 100-as nagyságrendben esett csak a gold, tehát még nooboknak is levehető miről van szó...

[ Szerkesztve ]

(#7221) sto1911 válasza zsirfecske (#7220) üzenetére


sto1911
veterán

Én csakis emiatt nem játszok multit, annyira elszabott megoldás ez. Barát/ismerős meg nincs, akivel tudnék diablozni:)

(#7222) zsirfecske válasza sto1911 (#7221) üzenetére


zsirfecske
addikt

itt ez a fórum, innen lehet gondolom felvenni jó pléjereket. majd ha gondolod írj privit. a végleges megjelenésig legkésőbb már érdemes gyűjteni normál party arcokat, én ismerőseim is kikoptak rég.

(#7223) ldave


ldave
félisten

Nálam ott a hiba, hogy idén év elején túl sok órát tettem a játékba, még a Remaster bejelentése környékén, így most igazán egy-két óra után nem éreztem a késztetést, hogy ebbe most többet tegyek. Az előrendelésem marad, mert alapvetően tetszik, ami játékkal történik, aztán ki tudja, lehet majd ha újra jönnek a hidegebb esték, akkor megjön a kedvem.

A Slime draws near! Command?

(#7224) savior


savior
őstag

Ma este ér véget a béta vagy holnap este?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7225) Blizz válasza ldave (#7223) üzenetére


Blizz
őstag

Pont ezért nem játszottam vele csak itt-ott, mert tudtam h megunnám.
Én már alig várom hogy megjelenjen

No mistakes, just happy little accidents

(#7226) zsirfecske válasza savior (#7224) üzenetére


zsirfecske
addikt

holnap este 7, de aztán hétvégén jön az open beta. részletek.

(#7227) pachito válasza zsirfecske (#7226) üzenetére


pachito
őstag

Hát, én a magam részéről rá sem nézek már megjelenésig. Kimaxoltam 3 karaktert, se új act se új karakter, majd a teljes verzió jó lesz addig meg más.

(#7228) shifty! válasza pachito (#7227) üzenetére


shifty!
senior tag

"se új act se új karakter"

Elég sok platformon jönnek az ilyen megjegyzések...srácok, az ugye meg van, hogy nem igértek semmilyen új contentet, sőt, pont az volt a lényeg, hogy az eredeti mechanizmus marad meg...

"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

(#7229) pachito válasza shifty! (#7228) üzenetére


pachito
őstag

Én a beta limitre céloztam, bocs ha félreérthető volt. 3 napot, 3 karit végigtoltam act II végéig, ha open betaban nem jön Kurast akkor nem látom további értelmét a játéknak amíg meg nem jelenik szeptemberben.

(#7230) shifty! válasza pachito (#7229) üzenetére


shifty!
senior tag

Így oké, csak magában a komment volt fura, out of context. :R

"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

(#7231) ldave válasza shifty! (#7230) üzenetére


ldave
félisten

Szerintem is sokan azt hiszik, hogy ehhez a játékhoz majd jönnek új tárgyak, rúnaszavak, esetleg új pályák, stb. Pedig semmi ilyesmire utaló megjegyzés nem hangzott el a fejlesztők részéről.

A Slime draws near! Command?

(#7232) Bennyboy válasza ldave (#7231) üzenetére


Bennyboy
őstag

Teljesen látszik, h csak a minimumra törekednek. Az is csoda, h a gold autopick up-ot belerakták.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#7233) warcat válasza Bennyboy (#7232) üzenetére


warcat
veterán

Nem értek egyet.Az eredeti élmény felélesztése volt a cél, 2021-hez illő grafikával. Ez nem minimum.

EA: It's in the crate!

(#7234) ldave válasza Bennyboy (#7232) üzenetére


ldave
félisten

Szerintem amit vállaltak, hogy modern külsőt és pár játékmeneti könnyítést adni egy 20 éves játéknak, azt teljes mértékben teljesítették. Nem gondolom, hogy ez minimum lenne.

A Slime draws near! Command?

(#7235) shifty! válasza ldave (#7234) üzenetére


shifty!
senior tag

Két külön vágány, és őszintén nagyon örülök neki, hogy csak az egyik vágányon indítottak vonatot a Blizzard-nál. Az egyik az eredeti játék feltámasztása ahogy mondtátok helyesen, 2021-hez illő grafikával, játékélménnyel.

A másik vonat kicsit a Diablo I - Hellfire párhuzamot lovagolta volna meg, amikor az általános akarattal és az alkotók akaratával ellentétben erőltetik az új tartalmat, kiegészítőket, és valami jó eséllyel nem oda illő tartalom született volna.

"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

(#7236) sto1911 válasza ldave (#7231) üzenetére


sto1911
veterán

Egyébként "jön(nek)", ha nem csak pletyka, akkor a ladder only rúnák jönnek singlebe.

Remélem a moddingot nem rakják parkolópályára az online-onlyval, és akkor lesz minden is.

[ Szerkesztve ]

(#7237) reelc válasza warcat (#7233) üzenetére


reelc
veterán

Egyetértek.
Felvállaltak valamit és úgy látszik, hogy teljesítik.

Azokkal nem értek egyet, akik keveslik a béta tartalmát.
Mekkorának kellene lennie? A megjelenés előtt nem sokkal? Miért?
Ha +1 act lenne a béta, akkor 2 nappal később jönnének akik unják. ;]
Áldás, ha megunod ennyi idő alatt, mert esetleg rávilágít, hogy nem kell megvenni. :)

[ Szerkesztve ]

(#7238) savior


savior
őstag

Az igazi játék hell-en kezdődik. Ott lehet normális karakter építeni, zúzni, farmolni, kraftolni, stb. Az nem sokat jelent, hogy valaki 20as szinten megunja, mert nem tud tovább haladni.
Azért én remélem, hogy patchekkel majd tesznek bele pár újdonságot. Főleg akkor van rá esély, ha sok lesz a játékos.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7239) savior


savior
őstag

Véget ért a teszt.
Pénteken kezdődik az open beta, amin bárki részt vehet.
Bétázók nektek mi lett a véleményetek a játékról?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7240) sto1911 válasza savior (#7239) üzenetére


sto1911
veterán

K. jo lett alapvetoen, allati jol nez ki, kontrolleres iranyitas isteni, es siman csak azzal fogok jatszani, igy a skilleket egybol el lehet loni, nem kell kivalasztani, majd elloni, aztan valtogatni koztuk.
Nehany bugba belefutottam, ajtok nem nyiltak, vagy epp zart ajton atjottek a mobok, rubberbanding miatt haltam is meg, de nagyjabol rajtra kesz van.

(#7241) savior válasza sto1911 (#7240) üzenetére


savior
őstag

Nekem sok buggal meggyűlt a bajom.
Majdnem minddel találkoztam, amiről fórumon olvastam.
Ezen kívül ami nem tetszett az hogy besötétítették a játékot. Így nem lehet sok helyen gyönyörködni a grafikában, sőt az orromig se látok.
Amúgy nagyon jó lesz a játék. Már alig várom hogy megjelenjen.
Csapatban mentem végig. 27es pala, 17es druida.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7242) DaveHutt válasza savior (#7239) üzenetére


DaveHutt
őstag

Konzolon hibátlan volt.

(#7243) savior válasza DaveHutt (#7242) üzenetére


savior
őstag

Csapatban játszottad vagy egyedül?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7244) gainwardgs válasza savior (#7239) üzenetére


gainwardgs
addikt

Gépigény egy picit magas lett

(#7245) savior válasza gainwardgs (#7244) üzenetére


savior
őstag

Nekem max grafikán pont hozza a 60 fpst, de a d3hoz vagy a d2hoz képest tényleg nagyon magas a gépigénye. De azért valljuk be hozza is a látványt.
Már több helyen is olvastam, hogy valami régebbi buildel játszottunk. Kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#7246) reelc válasza savior (#7245) üzenetére


reelc
veterán

"Már több helyen is olvastam, hogy valami régebbi buildel játszottunk. Kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e."

Nyilván. Elvégre nem ennyi az egész játék. :)
Másrészt, ha valóban kijön a jövő hónapban, akkor minden nap fejlődhet a játék a végleges kiadásig. A fejlesztőknek előrébb kell tartaniuk a kiadott bétánál, mert dolgozniuk kell a megjelenésig. Szóval a fejlesztői változat mindig előrébb tart.
Mégha tudnád az ő verziószámukat is, nem érnél vele semmit, mert nem ismered a változásokat.

Az igazi erőpróba most jön a nyílt bétával.
A szerverek hogy bírják, stb., sok minden kifog derülni számukra. Nyilván addig finomítanak pár dolgon a mostani eredmények alapán.

[ Szerkesztve ]

(#7247) Chuzzlee803


Chuzzlee803
aktív tag

Alapvetően elégedettséget érzek, bár kicsi üröm az örömben, hogy az őskövület "next hit always misses" bug még mindig létező dolog, zeal-fire paladinnal egyszer-egyszer azt hittem, elment a net, annyira nem sikerült beadni egy találatot :DD

[ Szerkesztve ]

(#7248) reelc válasza Chuzzlee803 (#7247) üzenetére


reelc
veterán

Ennyi idő után nem bug, hanem feature. ;]
Képzeld el mekkora felháborodás lenne, ha ilyen dolgokat javítanának. Onnantól nem lenne "olyan" a játék nekik. :)
Meg a szokásos szövegek, hogy megölték a gyerekkorukat ezzel, stb.

Ezért nem változtat most dolgokon a csapat, aztán kitudja később mi lesz.

[ Szerkesztve ]

(#7249) Bazsi1987 válasza reelc (#7248) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Majd aki újítást vár annak ott lesz a d4 :)

(#7250) savior


savior
őstag

Újítások nélkül meg nem sikerül majd megőrizni a játékosokat.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.