Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Én még nem éltem meg ladder resetet, mert a nyár elején vettem meg a játékot, ezért lenne egy kérdésem a "nagy öregekhez"
Mivel elég keveset szoktam játszani, így félve a resettől, non-ladder karaktert kezdtem. Jól sejtem, hogy ilyenkor a sok átkerült karakter (ladderes cucc) miatt esnek az árak? Egy zealer palával játszogatok és mostanra jutottam oda, hogy megvan a shako és az enigma. A következő lépés egy grief phase blade beszerzése lenne, de ez csak ladder játékban kreálható, így abban reménykedem, hogy most relatíve olcsón hozzá tudok jutni. Valaki meg tudná mondani, hogy játékon belül körülbelül hány hr lehet ilyen? Nem akarom magam kinevettetni irreálisan alacsony ajánlatokkal, de az se lenne jó, ha átvernének. 3-5 hr az reális egy ilyenért? JSP-n azt találtam, hogy 25 fg egy kezdő darab. Ha reset után lesz esetleg valakinek eladó, akkor megvenném 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel elég keveset szoktam játszani, így félve a resettől, non-ladder karaktert kezdtem. Jól sejtem, hogy ilyenkor a sok átkerült karakter (ladderes cucc) miatt esnek az árak? Egy zealer palával játszogatok és mostanra jutottam oda, hogy megvan a shako és az enigma. A következő lépés egy grief phase blade beszerzése lenne, de ez csak ladder játékban kreálható, így abban reménykedem, hogy most relatíve olcsón hozzá tudok jutni. Valaki meg tudná mondani, hogy játékon belül körülbelül hány hr lehet ilyen? Nem akarom magam kinevettetni irreálisan alacsony ajánlatokkal, de az se lenne jó, ha átvernének. 3-5 hr az reális egy ilyenért? JSP-n azt találtam, hogy 25 fg egy kezdő darab. Ha reset után lesz esetleg valakinek eladó, akkor megvenném