- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5183 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz elavult, eddig mindegyik játékuk szép volt, nem kiemelkedő, nem "OMG leteszem a zagyam" szinten, de szépek voltak, ez vélhetőleg a Diablo III-mal sem lesz másképp.
"Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik."
Én nem félek tőle, ha úgy gondolják, hogy ez a helyes út, akkor hajrá, de azt be kell látni, hogy az első rész vérben tocsogós pályára nem szabad számítani. Különben már a Blizzard is elmondta, hogy lesznek napsütötte rétek is, ha úgy látják szükségét, de a sötét kazamaták sem maradnak el, amikor a vér füstölgő párájától nem látunk majd semmit... Vélhetőleg ahogy haladunk előre a sztoriban, illetve amint beérünk egy-egy durvább főgoncihoz, gúy fog durvulni a dolog.
Egyébként javaslom, hogy kezdj el JSP-zni, habár a harmadik részben elvileg megoldott lesz a rendes ingame trade, de D2-ben jobban jársz vele, könnyebb 2k fg-t egy fórum accounton tartani, mint 600 HR-t 30 karinál... Plusz ugye HR-ben nincs olyan, hogy apró... Nem mondhatod azt, hogy adsz valamiért 1 és háromnegyed HR-t, míg JSP-n simán mondhatod egy 100 FG-s itemre, hogy "adok érte 90-et, kell, vagy sem?".
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest