Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
Bocsbocs, elírtam, csak Insight-om van... Egy kis különbség van a kettő között... Infi a cél, azzal kb bármilyen sosoval darabolnék..
És az a baj, hogy infi nélkül eléggé meg vagyok lőve. Sok helyre jó a blizz, azokra nagyonis (5kval...), de ahol vannak immunok, oda semmit nem ér (és a mercem ugye még gyenge hozzá).
BR ezni egyedül mivel lehet? Nekem úgy rémlik, elég kevés a light immun, egy lightos sosoval etalán van esélyem? (colddal nem, az őrzők miatt, meg múltkor w2 kb 5percig tartott, mert mercnek nyomni kellett a potikat, aztán vissza malah-hoz) Utsó hullám ugye Fire Immun, az teljesen reménytelen a mercnek, tehát maradt a light.Köszi, azt írják itt is, hogy minél nagyobb annál jobb, de ha sokkal több időt vesz igénybe, mert cserébe gyengébb vagy, akkor gondold át
.(egyébként miért jobb az orb blizz helyett? Blizznek elvileg sokkal nagyobb a dmgje, minden szinten, egyedül az idő miatt lehet jobb az orb, h nincsen késleltetés)
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee
üzenetére
infy az én mercemnek is kellene, mert hell-en eléggé izzaszt a sok cold immun
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- 3D nyomtatás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
- OTP Bank topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...