- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #3995 üzenetére
Szerintem bőven jobb mint a blizardos mf soso, ha nem bossokat hanem tombokat akarsz írtani vele, ezzel a sosoval mindent (szinte) ki lehet pucolni, huzira ugyanugy alkalmas. Ezt csak azért mondom, mert ugyebár 1.10 óta jobb bizonyos helyeken mf-elni, mint mefi vagy andi runolni. Nekem már volt fo fw sosom, meg is voltam vele elégedve. Most is azt szeretnék kezdeni bneten, csak kellene valaki aki áthúz cl-en, hogy utána dia runolhassak 60ig, onnan már egyszerűbb lenne..
Írtam pm-et ezzel kapcsolatban..
SZERK.: tudnál írni pár szót az fg-ről meg annak működéséről, mert régebben kanin játszottam, ami egy tört szerver naggyából évente volt all del és néha elég dühítő volt számomra, valamilyen szinten ki lehetne szűrni az all del-ek ártalmait blizzard szerverén az fg-el, vissza lehet cuccolni egy idő után a karikat stb. hogy működik? hol tudok reg-elni ilyenkre lennék kíváncsi előre is köszönöm!
Gondolom nem csak engem érdekel a dolod..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest