Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz MutantZombie #15905 üzenetére

Hat SCben azert lehet talalni ezt azt, de HCn szerintem nagyon keves player lehet. En talaltam mar valami elite bowot +3skillel meg +ed-vel aztan rakarestem d2jspn, rengeteg volt elado ilyen 0 aron, 10-20fgert, viszont nem lattam senkit aki keresett volna.

A problema hogy ha kirakod neki a ber szintu runaszavakat meg akkoris viszonylag gyenge a damage elvileg, meg a cucc amit kiraktal nagy valoszinuseggel eladhatatlan. Szoval nemhiszem hogy sokan keresnek
    En is fogok vele egy kicsit jatszani majd vszeg, de csak az abszolut perfekt itemeket erdemes elrakni neki, mivel kinalat van belole kereslet szinte nem letezo.

https://d2.maxroll.gg/tierlists/overall-tier-list
    Tier listben is C kategoria, tehat jatszhato de a hr befektetes erosen kerdeses, inkabb funolni jo.
    Ha akarnek is neki valami hres runaszavat, vszeg inkabb az itemet probalnam megvenni a runa ertekenek fele aran mert olyan kicsi leheta. kereslet, nemtudom.

A masik gond hogy a frost arrow buildhez ottvan a mavina set ami nem olyan rossz elvileg, az ice jah+lem runaszo tuti jobb, de mondjuk a multishotnak ott a windforce ami sokkal olcsobb mint a fait/mist hr-es runaszavak.

Új hozzászólás Aktív témák