Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nyilván én is mindent elteszek, ami másoknak jól jöhet, de ez most szigorúan egy HC Smiter lesz, addig, ameddig nem lesz Ladder. Nem akarok sok karakterbe időt ölni. String öv is jól jönne majd. Meg egy Atmas Scarab physical immunok ellen. Bár én azokat kikerülöm, de traviban jól jön az Atmas.
Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni.
Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni.
Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.