Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz akela91 #5332 üzenetére
Ha végtelen wotb-re hajtasz, akkor elég hasznos tud lenni.
végre összejött az új quiverre a pénz: [link] (meg olcsón volt AH-ban is, 35M-ért vettem, most meg 15as+8 max disc-re 55M legkisebb BO)
(majd még le lesz cserélve ez is 18+/19+ attack speedesre multishot vagy hungering arrow bónusszal, csak előbb a többi cuccomat fejlesztem)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz akela91 #4783 üzenetére
Képesített kovács vagyok..
3Brimstonet adok 1-1 ilyen itemből, szóval ha zúznád akkor szólj nekemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz akela91 #4783 üzenetére
Nem!!!...mielott zuznak azert szolj!
jo darab, es irtam is, hogy nincs lovesem az arrol....pont irjak itt felettem, hogy 1000dps korulit talaltak, ha ez is olyan lenne, csak csopogne a nyalam (AH-n ezek a kesztyuk vezetik a monk egykezes fegyver listajat....vagy legalabbis rengeteg van fent brutal aron)meg is neztem mi van pontosan az offhandemben...egy legend balta (linkeltem korabban)...ill. fel is tettem egy technikai kerdest a dio topicban....hatha megeri valami ilyesmire cserelnem a baltam.
tenyleg nem akartam lehuzni...on handben nekem egy 950dps koruli cucc van 900 feletti loh-al (nem brutal cucc, de ezert gondoltam ezt inkabb offhandnek...proevonak meg meg durvabb cuccai is vannak)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
válasz akela91 #4776 üzenetére
Árat nem tudnék rá mondani és most megnézni sem tudom mert farmolok de mielőtt eladnád ProEvoFan-ra mindenképp írj már rá..
Lehet hogy érdekli is bár ez nem biztosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
WayneGace
őstag
válasz akela91 #3805 üzenetére
Nektek legyen igazatok.
Gf-et szerintem senki nem keres komoly stat mellé, nem goldtot akar farmolni. Arra meg tényleg jók az 1-2 milliós amuk is. És a botozók meg nem vásárolnak euróért, mivel rengeteg goldjuk van.
Például ez egy óra múlva lejár és nem ad érte senki 29 eurót.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz akela91 #3799 üzenetére
Hát hajrá. 110 euróért egy sokkal jobb van bent, amin nicns gf (arra elég egy sima kék a botnak), viszont van rajta 8 attack speed, 8 crit és 70 all res mellé. Kizártnak tartom, hogy 245-250-ért elvigye valaki.
Ha valaki csak critre és main statra szűr, akkor már 10-20 között is talál.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
persil
nagyúr
válasz akela91 #3793 üzenetére
Hát int, allres és crit chance-el összesen 2-őt láttam ah-ban(de azok bent rohadnak), de ezen a többi stat is jócskán megdobja az árát, majdnem max magic find, sok vit, extra sebzés...
Nagyon komoly milliókra kell gondolni. Én buyout nélkül valami zsíros starting bid-del tenném be. Ha visszajön, akkor meg csökkenteni kicsit. De biztos nem kapkodnám el, tényleg szép darab.
De számot nem merek írni, sok az okos a fórumon, leszólnának
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz akela91 #3788 üzenetére
Hát hogy 250eurot megér-e azt én nem tudnám megmondani de hogy nem dobnám ki az tuti..
Nagyon szép, GratEgyébként ahogy látom mindened +olná..miért nem tartod meg?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest