Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz DjDanee87 #1304 üzenetére
azt nem értem, hogy egyesek miért nem képesek erre. kikeresi a kategóriát, kiválasztja a 3 legfontosabb tulajdonságot (ami az itemen van), majd beállítja a talált tárgy értékei alá egy kicsivel a minimum követelményeket és a végén rendezi buyout szerint. nagyjából ennyi belőni egy item árát AH-ból (és nyilván nem egyhez kell viszonyítani, mert vannak érthetetlen árak is bent).
én legalábbis mindig így csinálom, eddig bevált.(ez nyilván nem neked szól, csak neked ment válaszként )
[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
válasz DjDanee87 #3307 üzenetére
Nem szabad feladni, de ahogy írják is, most kicsit visszaesett a kereslet. Azért a jó cuccok előbb-utóbb elkelnek.
Egyébként a szintezős cuccok szerintem pörögnek, bár az csak aprópénz. Barbáromnak max 5k-ért vettem folyamatosan a fegyvereket, 5 szint után csere, és mind elment 20k-ért.
Gorneck23: mi volt az a 8m-s cucc?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
mephi666
nagyúr
válasz DjDanee87 #3494 üzenetére
+3493: csak azért nem értettem, mert átlagos str van rajta, barbinak viszont nem szokták szeretni a speart az 1.2-es speed miatt... a critdam szép, de socket+gemmel meglenne ugyanekkora... ja meg rmah-ban hetekig nyomattam a cuccot: vittem le szépen 10-15euróról úgy 3.5-ig mire meguntam és átraktam goldosba ...na, jó volt ez akkor ennyiért
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DjDanee87 #3497 üzenetére
nem: 3.5eur=1.4milla gold (mármint ha goldot akarsz venni) ...5millát 12.5eur-ért kapsz a többit viszont tapasztalom, mert csomó cuccom visszajön... este most elment egy cucc nettó 1.7eur-ért ...lesz@rom, ha többet ért valamivel: igazi pénz van belőle
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #4421 üzenetére
150M?
3at kérnék elvitelre meg 2t itt fogyasztanék..kösziiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #4425 üzenetére
Tudom hogy nem kerül semmibe AH-ba rakni de én előbb tuti ráérdeklődnék ITT..
Szerintem megközelítőleg sem ér annyit és hogy te se várj érte feleslegesen sokat, vagy akár ne add el áron alul, itt érdeklődj..Az hogy nincs AH-ba hasonló, pont nem jelent semmit..
Dropoltam én is olyan amut amihez hasonló sem volt AH-ban (nem volt ilyen bika mondjuk) de 1M-es bid-re se néztek rá pedig vagy 4szer visszaraktam...Szerk: ahogy elnézem más szerint sem ér annyit mert már lassan egy napja van bent de még BID nincs rajta
Át kéne gondolni azt az árat szerintem[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WayneGace
őstag
válasz DjDanee87 #4425 üzenetére
Akármennyire is szép az amuletted, minden érték magas, mégis kevés. Pont amiatt, mert a medál a fegyver után az az item, amivel leginkább lehet növelni a dps-t. Lehet rajta plusz dam, crit chance, crit dam, attack speed, magas fő stat. Paragon level miatt pedig 30mf-es amu is bőven megteszi, nem kell törekedni a tökéletes negyvenre. 150m-ért pedig már olyan bivaly tal rasha amut lehet venni, amitől a mobok önként kidobják a itemeket és köszönik szépen, inkább kerülik a konfliktust. Sima rare-ben pedig akár egy jó speed és két crit damos is lehet ennyiért venni. Szóval a helyedben 40m-ért raknám ki először, ha annyiért elviszik, akkor is jól jársz.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #4876 üzenetére
Csak te gondolod így..a maxos vagy max közeli MF vagy GF sokat dob a cuccokon..
Rengeteg amúgy eladhatatlan(semmi sincs rajta szinte) cuccot sikerült már eladnom 100-200 vagy akár 600-800K-ért mert volt rajta magas GF vagy MF..
Egyébként minden stattal így van csak nem mindegyik dob rajta annyit..mármint árbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #4881 üzenetére
Szerintem aki legendaryt vesz használatra az pont hogy inkább kifizeti a plusz-t azért hogy ne kelljen lecserélni.
Most nem azt mondom hogy egy 300K-s itemből 4M-eset varázsol az MF de azért dob rajta, ha legend ha rare..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #4885 üzenetére
Hát annyi többletet tuti nem ér, valóban..
Meg kell próbálni a kettő közé berakni..
Ilyenkor szoktam rábízni a népre..
750K-s BID aztán uzsgyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #5281 üzenetére
Ja. Tipikus craft alapanyag. 1000+ DPS, 150+ int 90 chd, life leach egykezes. és set item. Ha ezt szarnak tartja Cyberbeni, akkor mik eshetnek neki napról-napra? 1-2 lángocska alapanyagnál többet ér.
Cyberbeni: Bezúzás előtt szólj és inkább átveszem (vagy valaki átveszi) örömmel. Zúzás eredményen felüli áron mindenképp[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest