Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz sto1911 #12505 üzenetére
nagyon egyszerű. beültetést kérsz egy kis pinokkiógénre. majd elkezdesz nagyon gyorsan, sokat hazudni. amikor már eleget hazudtál, akkor gyorsan beülsz az ah elé 3napra.
és egyszercsak majd bevillan a "zsacsi", hogy tadááá 100M+mod:a szmájlee lemaradt, úgy meg why so serius felling lett volna
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Ok, ezek érnek vmit?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
F-ECT$
titán
-
khirill
aktív tag
-
IcsiGin
csendes tag
válasz execute93 #12511 üzenetére
Nem értem mit kell fosozni ezen az oldalon...
Az echoing socket chd as nélkül nem ér sokat. szóval egy két 10 ezres kategória vagy brimstone
A strongarmra meg menny rá itt a hétvége 1-2 milliót tényleg be tudsz szedni 10 el csökkentsd az allrest és úgy árazd egy picikét a többi alá
PacsiJuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
dvd_R+
őstag
Srácok tudom hogy hülyén fog hangzani .. de ha ellopták az itemem tudok valahova írni a blizzardnak ?
és fog a blizzard vele kezdeni bármit is ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz Madn!ght #12525 üzenetére
Nem a srác egy won akármit akart eladni mondtam linkelni szeretnem dobja ki nem szerette volna mondta dobjam ki en is a fegyomat 1500 óra playtimeja van a srácnak paragon100 as tele van zsével friendsbe fent van egy ideje .. mondom jó kidobom ö is kidobja linkelem aztan kérem vissza azt kilép letöröl meg minden .....
nem nagy cucc mert 20m ért vettem még a chantodom igaz hogy kb 150m et ért most ah ba tehát kb 1200-1300ft de akkor is hogy lehet valaki ilyen nyomorek ha nem is kapom vissza az itemet legalabb bannoljak le
megérdemelné aztán lőtek az 1500 óra playtimejának ..Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
Gondoltam .. de á ezt nem is értem hogy vannak ilyen szerencsétlen szarok ..
egyébként nem én vagyok az egyetlen akit így vert át ugyan ezt eljátszotta egy másik taggal is most találtam rá..
[link]Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Thrawn
félisten
válasz F-ECT$ #12329 üzenetére
Lehet, hogy nehéz de te hajszálpontosan beáraztad
dvd_R+: Huh ez nagyon gáz! Végülis honnan tudná az ember, hogy egy régi, de online rég nem látott ismerőse ha újra felbukkan még mindig ugyanaz az ember? Lehet közben eladta az accot és hopp, ott a lehúzási lehetőség
Mondjuk ezt a 'linkeld vs dobd ki' dolgot abszolút nem értem, miért nem linkelte be mindkettőtök azt amilye van?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
Vennék olcsón egy radiant star emeraldot
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Ez mennyit érhet (ér valamit)?
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
vvega30
senior tag
válasz lizakattila #12536 üzenetére
3200 gold
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
de én is kérdeznék, mert nem tudom belőni. all res nincs rajta de hátha így is ér valamit:
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Face8814
őstag
Eladó 29M
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Joci93
senior tag
Mennyit érhet?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Norbika88
senior tag
Milyen szerven, szinten, mp lvl en játszatok, hogy ennyi legendary cucc esik nektek?!
-
Cadal
őstag
válasz rongyi #12519 üzenetére
Egy 50% közeli stun-os példány eléggé megkönnyíti az életedet. Gondolj csak bele áll előtted kótyagosan az ellenfél nem üt, nem mozog, csak várja hogy beteljesítsd a sorsát. Volt is róla youtube.on video, két monk egy-egy ilyen fegyóval diablot ütötte, nem sokat mozgott szegény...
-
Gyuri27
félisten
Eladó, cserélhető.Amd - Radeon - Ryzen
-
kolbi79
tag
Ez vajh mit érhet? Gold és Rmah ár sacc is érdekelne, most kinn van 150 euróért , ami nyilván kissé optimista de amíg nem tudom mennyit ér, elfér. Nem tudom belőni. Monkok használnak egyáltalán ilyet? Érdemes benne hagyni a zöld kavicsot jobban viszik úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Formula-1
- Politika
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest