Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Kashim
őstag
Sry próbáltam rákeresni, de semmi nyoma hasonló kérdésnek. Van esetleg köztetek olyan, aki (2010-es) Macbook Pro-val próbálta a bétát? Sikeresen elkerült minden bétalehetőség, szóval nem tudtam kipróbálni, de nagyon kíváncsi lennék érdemes-e próbálkozni ilyen géppel, vagy vállalhatatlanul akadós. Youtube-on is csak újabb vagy Air-en futó videókat találtam. Előre is thx.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Van még valami megbízható oldal ahol kulcsokat osztogatnak, vagy felejtsem el már esélytelen? Fenébe jó lenne legalább megnézni elfut-e a notimon. Miért vagyok ilyen türelmetlen argh...
-
Kashim
őstag
+1
Én is notebook-on "élek" mert ez felel meg az igényeimnek. Ha kell valahova menni, csak felkapom és nálam van szinte mindenem. Mobilnetet osztva telóról meg bárhol elérek bármit. Játékra szinte sose használom, de mivel Diablo nincs konzolra, csak erre a célra had ne vegyek megint egy melegedő, hangos, áramzabáló, sok helyet foglaló kábeldzsungel asztali gépet, ha egyszer elfut ezen is. Igényes, halk, gyors asztali gép normális minőségű perifériákkal ugyanúgy drága mint egy jobb noti, nem jön ki bagóból, ellenben helyhez kötött és melegszik.
Meg lehet érteni mindkét végletet, nem vagyunk egyformák, de ilyen miatt valakit minősíteni azért elég alpári dolog. (+míg a többség nyáron diablózik a meleg, sötétített szobában, amire még az asztali gépe is rágyúr egy +5-6 fokot, addig én kiülök az árnyékos kertbe és ott írtom a monsztákat )[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Szerintem nincs min aggódni gépigény terén, ha a BÉTA, ami általában optimalizálatlanabb és lassabb, mint a végleges, így elfut, egy 1.86Ghz-en ketyegő Core 2 Duo-s 2010-es Macbook Air-en, 1440x900-as felbontáson. (persze nem max grafikán, de arra elég, hogy megnyugtassa az embert)
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Jó neked. Valaki annak is örül, ha legalább játszhatóan elfut. Mondjuk egy Diablonál úgysem a grafikán van a hangsúly. Szvsz maxon sem néz olyan egetrengetően szóval... Ha a Diablo 2-t kibírtuk, ez is menni fog.
Aki nagy erőkkel tolja a bétát amúgy mi a tapasztalata, melyik melee kaszttal élvezetesebb játszani? Úgy hallottam a monk elég overpowered, de lehet a legújabb buildben már máshogy alakulnak a dolgok.
-
Kashim
őstag
Na végre ki tudtam én is próbálni, köszönhetően egy kedves fórumos társnak.
Ahogy számítottam rá, überállatgigabitangpusztulatosanbrutálisan jó, de ami még jobb, hogy a béta is játszhatóan fut egy 2010 végi MacbookPro-n, amellett, hogy nem néz ki úgy, mint egy foskupac. (bár igaz, hogy közben kb. beleég az asztalba úgy felforrósodik, erre majd valamit ki kell találnom. )
Sok év után ismét végre kicsit érezhettem a Diablo hangulatot, mert akárki akármit mond, szerintem ontja magából a játék atmoszférája. Bármennyire is alakítottak a grafikán és megjelenésen, azért ott van.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Jokes67 #8189 üzenetére
Jó kérdést teszel fel te is egy ilyen fórum topicban. Meg.
De amúgy lesz alkalmad kipróbálni megjelenés után trial formájában, szóval ha addig nem tudsz dönteni, akkor meglátod. Ha egyébként játszottál bármelyik Diablo résszel és tetszett is, szerintem fel sem nagyon merülhet, hogy ne érné meg. -
Kashim
őstag
válasz -conrad- #8272 üzenetére
6 óra időeltolódás van a nyári időszámítások miatt. Ez 100% korrekt mert én is ez alapján játszottam múlt héten. A chaten EST-t írnak, de az valójában EDT van érvényben, tehát egy órával kevesebb a tolódás! Én múlt héten "est 18:00-20:00" időpontra kaptam játéklehetőséget és éjféltől 2-ig játszhattam.
Itt egy táblázat az érthetőség miatt. Egyébként én is sokat filóztam rajt, de végül fogtam és megkérdeztem mennyi ott az idő és levontam a mienkből. Így jött ki a 6 óra.
ProEvoFan
Lazán elég lesz.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Friss hír twitterről+d3 fórum:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427704063
Folyamatban van 275.000 béta kulcs kiosztása, amit direktbe Battle.net profilokhoz rendelnek akik jelentkeztek ott a bétára.
Azt mondjuk nem írják EU vagy US userek kapnak csak, mivel US fórumra írták, lehet mi megint kimaradtunk.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Targetolás tényleg kicsit nehézkes vele, ha beindul az ember marha gyorsan darál. Össze lehet egyébként okosan állítani a skilleket meg rúnákat és igencsak tömegoszlatóvá válik. Én tuti Monkkal kezdek. Már csak azért is mert haver meg barbárral. Majd meglátom hogy alakul coop-ban, de szerintem megfér majd mellette.
De ha már itt tartunk, monknak elég sok teleportálós képessége van, ami baromi mocsokká tudja majd tenni PVP-ben. Kapásból az alap Fists of Thunder skill első rúnájától az első ütésre egyszerűen ott terem a target előtt és úgy elkezd darálni hogy ihaj. Ilyen ellen a lassító spellek se hatnak, mert egyszerűen ott terem slowwal együtt. Aztán ott a dashing strike is, a seven sided strike...
Nekem speciel a caster class-ek nagyon imbának tűnnek így béta alapján. Nem emlékszem ilyen szintű szigorra Dio2-ből. Kicsit unalmas is velük menni emiatt, WD talán az egyedüli érdekes közülük, de annak meg elég böszme skillek jutottak még bétában. Magasabb szinten talán változik a helyzet.
Egyébként tuti masszív nerfek lesznek, ha bejön a PVP update, balanszírozás baromi pepecs munka.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Igen erre én is gondoltam, hogy talán meglépik. Simán támogatnám, mert valljuk be, tényleg nehéz a két módot összehozni. Ha meg valamelyik kárára sikerül valamit beállítani, az egyik tábor úgyis jajgat.
Szerintem lesz létjogosultsága ezzel a WoW-hoz hasonló arénázgatással. Ki tudja még milyen játékmódokat csempésznek bele. Zászlórablós, területelfoglalós játékmódot is simán tolnék ha majd felhúztam egy karit. Csak valami reward rendszert kell bevezetni mint WoW-ban a gladiator cuccok meg a rank rendszer és totál addiktív lenne az egész.
-
Kashim
őstag
+1
Szerintem baromira eltalálták, alacsony gépigény, lag szinte nincs is, annak ellenére, hogy stressz teszt van és amerikai szervereken játszunk még. Hangulat, dara a köbön.
Más, mint a Diablo 2 ez tény, de megvan benne az a titkos összetevő, ami ugyanúgy odaköt a gép elé, mint a korábbi részek. Más meg nem is érdekel, ennél már csak jobb lesz a végleges, mikor megnyílik a játéktér.
Belépési gondok meg inkább legyenek és korrigálják őket most, mintsem a teljesnél amit az ember megvesz. Persze bosszantó mikor az ember játszik partyban, kidobja, aztán fél napig nem tud visszamenni, de hát ez van...[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Archanon #9931 üzenetére
Igazából ha előrendelted volna pár hónapja, akkor is átvételkor kellett volna kifizetned, nem akkor mikor rányomtál az előrendelésre. Sőt, vissza is mondhattad volna, ha úgy nézett volna ki nem jön össze a zseton, tehát nincs semmi oka amiért ne rendelhetted volna elő akkor, így már késő bánat sajnos. Ettől független szerintem volt jó pár ember, akik több helyről is előrendelték a biztonság kedvéért, de csak egy helyről veszik át a végén. Ha mákod van találsz valakit, akár itt a fórumon is aki átadja a "helyét" és így még elcsíphetsz egy jó áras ajánlatot.
megint én
Most komolyan ilyen hülyeségen áriázol itt félórája?[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz kexksz #10780 üzenetére
Nem azon vannak felháborodva, legalábbis szerintem, nem halok éhen attól a 2k forinttól, engem az zavar, hogy többszöri ígéretre és hitegetésre az ember arcába tolnak egy ilyet. Kiadóra meg mindenre mutogatnak akit érnek, holott nem jól lőttek be az árat, elcseszték, nem vállalják a kockázatot. Érdekes módon másnak sikerült. Ez egy vevőcsalogató lépés volt, amit aztán szép lassan visszadolgoztak, arra játszva, hogy a többség úgysem mondja vissza. Most meg már gyak. normál árnál tartunk. Ettől független én is a többségben leszek, mert a szállításon legalább spórolok egy kicsit és garantált (remélem) a 15-ei szállítás. Mivel vidéki vagyok, személyesen sehol nem tudom megvenni időben egy jó 150km-es körzetben. Ennek ellenére szerintem legközelebb nem fogok tőlük vásárolni, mert visszataszítónak tartom az ilyen megmozdulásokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kashim
őstag
Mivel a topicot olvasók nagy része feltehetően a Konzolok Szervizénél rendelte elő a játékot és a tegnapi hozzászólásokat olvasgatva mindenki igyekszik a jobb papírdobozos változatot kézre keríteni, talán hasznos infó lehet amit beszéltem velük:
Azt mondják a hozzájuk érkező játékok többsége angol lesz, ami ugye tudjuk hogy papírtokos, de konkrét dolgot csak akkor mondanak, ha beérkezik nekik raktárra a cucc.
Kérdeztem zaklassam-e őket később a témában, vagy kiadnak majd valami hivatalos közleményt. Azt válaszolták, hogy valamit biztos körbeküldenek az ügyben. Gondolom többen érdeklődtek náluk ez ügyben, szóval szerintem számíthatunk egy hasonló körlevélre, mint amilyen az árváltozásoknál szokott lenni.
Remélem, hogy nem kapunk gagyi dobozt, én sokszor rendeltem már Angliából de 2 héten belül még sose ért ide semmi vidékre (fővárosiaknak jobb a helyzet), volt már hogy 1 hónapot is vártam Zavviról, itt most ezt nem akarnám eljátszani.[ Szerkesztve ]
-
-
Kashim
őstag
Szerintem itt fejezze akkor be mindenki a spoileres videókról való társalgást. Nézze meg aki akarja, de ne beszéljen róla. Van akik játék közben szeretnék őket megnézni a sztorival haladva. Ennyivel megtisztelhetnénk egymást, hogy nem rontjuk el a másik játékát, főleg ha már 12 évet vártunk rá. Kedd-szerdáig már kibírja mindenki, hogy ne kotyogja el a látottakat.
naksys
Szerintem sehogy, egyszerűen a fiókodhoz rendelődik a játék, gondolom valami emailt azért kapsz bizonylatként.mczuzlak
Ha Magyarországon élsz, akkor kedden legkorábban. Előbb nem hozhatják.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Istenem.
Amúgy engem hívtak csütörtökön, vagy pénteken konzolokszervizétől adatot egyeztetni. Volt egy kis rizsa is, hogy még mindig nem biztos az angol verzió, készlet erejéig tart stb... (beírtam anno megjegyzésbe, hogy olyat kérnék). Szóval nyugodjatok meg, jönni fog az. Azt viszont, hogy pontosan mikor (órára) úgysem fogják tudni megmondani, az már a fuvarozón múlik.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
- Lesznek világos, nappali pályák is, ha visszaemlékszel Diablo 2 első actja is ilyen sötét, borongós volt.
- Nem lehet str/dex/int/vitality-re pontot adni sajna, auto kapod.
- Skillek és rúnák ugyanúgy unlockolódnak, de érdemes variálni őket, mert érezhető már most normal módban, hogy később lesz szerepük a bossfight-ok során. Úgy értem némelyik haszontalannak tűnhet, és normál esetben nem használjuk, de néhány bossnál kifejezetten jól jön. Szóval nem biztos, hogy a "mobdaráló" skillset jó egy főboss legyakásához is. Összességében nem olyan lineáris az, főleg mikor már van egy jó csomó és lehet válogatni helyzettől függően.
- Fegyvereken idáig csak kaszt és szint limittel találkoztam, tulajdonságnak emiatt nem lenne értelme, ha úgyis automatikusan kapjuk. Szint limit miatt így nem tudsz későbbi fegyvereket használni alacsony szinten, szóval kvázi nem sokban különbözik, mint a stat korlát. Kicsit egyszerűbb rendszer.
- A sárga (rare) cuccokat és az azoknál jobbakat kell beazonosítani jobb gombbal. Kékek azok kiesés pillanatában már be vannak.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz V.Stryker #15764 üzenetére
"Viszont a régihez képest és egyébként is az egész játékmenet nagyon irányított. Kis területet bejárhatsz, de nem tudod eltéveszteni,hogy merre kell továbbmenned, mert annyit mégse tudsz bejárni."
Nem tudom, én nem éreztem, hogy jobban korlátoznának, mint Diablo 2-ben. Gyak. a Skeleton King után szabadulnak fel a nagyobb terek. Szóval nyugi, vannak jó nagy sivatagos, mezős részek, csomó kripta lejárattal. Vannak olyan random kripták aminek semmi jelentősége quest vagy bármi kapcsán (tehát akár ki is hagyható) de több mint fél óra mire a több szint végére érsz.
Mikor lesz egy rakás rúnát meg csomó skilled kinyitva magasabb szinten, lesznek azért lehetőségek rendesen. 10-13-as szinten ez nem érződik annyira.lapuli
De egy picit zavaró. Mondjuk engem jobban zavar, hogy sokszor beakadok tereptárgyakba teleport közben. Kár, hogy nem úgy működik, mint a barbár ugrása, hogy akadályokon is átmegy. Kifejezetten bosszantó, mikor haver barbárral beugrik a tömegbe, nekem meg sokszor körbe kell futni, mire odaérek meg már nem él senki. Dash meg target nélkül semmit nem ér, nem a kurzorhoz csúszik.rznk1986
Nem. Fiókkal együtt tudod eladni max. (legalábbis én így tudom)[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Van még nekem is egy guest passom, aki először rám ír privátban annak elküldöm.
Akinek nem írok vissza annak sry már nem jutott.Achi&sigil témára. Nekem konkrétan az egész act1-ben szerzett achikupac, meg waypointok hiányoznak. Vissza se tudok menni. Vicces.
Legjobb az egészben, hogy így olyan a bannerem amilyen gyakorlatilag nem is lehetne, mivel pl. a pattern ami ki van választva is visszalockolt. Meg sem tudom változtatni, mert csak errorozik.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Na én is a normal végére értem monkkal. [karim]
Egész jó lett és még mennyi minden van, amivel nem találkoztunk. (csomó féle event stb...)
Armory-ról egyébként nincs új infó, hogy mikor lövik fel? -
Kashim
őstag
Hellen kb. mennyi gold potyog a mobokból? Questekért is több jár?
Jelenleg nightmare-en vagyok, valamennyivel több esik mint normalban, de nem annyival több mint amire számítottam.Biztos én vagyok a suta, de eddig egyszerre 20k volt a legtöbb pénz ami nálam volt, egyesek meg milliókról beszélnek. Hogy a fenébe kapartatok össze annyit ha szabad megkérdeznem? Bemákoltok valami jó cuccot és AH-n megveszik?
-
Kashim
őstag
válasz Nordic #18006 üzenetére
Csomóan így jártunk, itt is panaszkodtunk a fórumon szerintem. Nekem például az összes act1 és act2 elején szerzett achi és waypoint elveszett. Videók sem érhetők el a főmenüből, mintha nem is jártam volna ott... Act2 közepétől kezdve minden megvan, amit megszereztem.
Vistaboy
Azért ilyet szerintem linkben kéne a spoilert pedig vastagon kiemelni... még mielőtt neked nem ugranak. (pont az általad is említett lassabban haladóknak)Rankerz
Az szép.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz MrCsiT #18030 üzenetére
Nem tudom miért nekem bunkózol, én csak tekintettel vagyok másokra. Már rég végigvittem, nem érdekel, ha valaki spoilerezik, viszont vannak akik lassabbak nálunk és ha épp benéz valami miatt, nem biztos hogy a játék utolsó pillanatáról készült bazi nagy képpel szeretne szembesülni. Aztán olvasgathatjuk a fél napos flamelést a topicban. Ilyen nehéz kicsit toleránsabbnak lenni?
A problémák meg a játékhoz tartoznak, ha már a Blizzard így elcseszte a startot, mégis hol kéne azokat megvitatni szerinted?[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Darth_Revan #18045 üzenetére
Ez komoly? OMG
Így merjen írni az ember ezek után.Amúgy én most is épp játszom, remélem nem veszik el a mentésem, hogy így írogatjátok be sem tudtok lépni... Valamit csinálhatnak a szerverrel ha ez van. (bár lehet csak a beléptetéssel)
-
Kashim
őstag
válasz persil #18101 üzenetére
Hát kb. Meg ott van még az a forgó lézernyalábos szar, nem tudom a nevét, de lepakol belőle nyolcat össze-vissza aztán sok szerencsét. (főleg barlangokban poén ahol nincs hely elfutni sem)
Nightmare-en egyébként a sima mobok ugyanúgy semmik, mint normalon, de az elitek szétszednek pillanatok alatt ha épp olyan jól összeválogatott képességűekbe fut az ember.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Politika
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest