Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Authentikator az bezony hasznos, csak akkor van baj ha a telo behal

Beta tesztes levelekkel nem is kell foglalkozni, eleg ha felmentek az eu.battle.net oldalra es bejelentkeztek. Ha kiirja a jatekaitok kozott a Dio 3-at akkor bekerultetek a betaba, ha nem akkor nem.
-
Djuree
félisten
nekem pár naponta jön egy ilyen acc lenyúlós levél. csak a hülyék még a régi mélemre küldik, már rég váltottam másikra

meg sokszor tele van helyesírási hibákkal
de elég profik, adnak egy linket, ami pont olyan mint a bnet login kép, és ha beírnám az adatokat akkor volt nincs bnet accom
-
pomk
őstag
Megosztok veletek egy kedves levelete a "Blizzard"-tól. Remélem lesz aki ez miatt elkerüli az átveréseket!
"Greetings from Blizzard Entertainment!
We´re gearing up for the forthcoming launch of Diablo III and would like to extend you an invitation to participate in the beta test. If you are interested in participating, you need to have a Battle.net account, which you can create on our Battle.net website.
We will flag you for access to the Diablo III beta test when we begin admitting press. You do not need to go through the opt-in process.
To secure your place among the first of Sanctuary´s heroes,Please use the following template below to verify your account and information via email.
* Name:
* Battle.account name:
* Password:
* Country:
* E-mail Address:Thanks and see you all in the Burning Hells!"
Azt hiszem ez az a tipikus átverős levél.

-
Wolverine
félisten
válasz
Khelben
üzenetére
Nem - a kérdezz-felelekben benne van, hogy akár gamecarddal is fizethetsz.
-
Helmoras
őstag
válasz
whatever
üzenetére
Na jó csak mert az egyik videoban ha jól értettem a mester elszólta magát hogy kész vannak a játékkal teljesen, marketing szempontjából egy karácsony előtti megjelenés nem lenne rossz
, bár aki diablora éhezik nem hiszem hogy számitana ez a tényező... de benne van a pakliban -
Helmoras
őstag
Vaj(ly)on --- milyen j a Vajon ?
---most a blizzconon kapunk pontos dátumot a megjelenéshez? 
-
JSaN
addikt
Nekem van egy gyanum hogy a ma esti blizzcon zarason, ajandekba mindenki kap dio3 betat.
almodik a nyomor -
Ilsyde
őstag
4 részes Diablo 3 Blizzcon video:
http://www.youtube.com/watch?v=LY3wqAsVvWo&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=XrrNidq0890&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=3QFNkoa0qW8&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=u-Zd7YD3uuM&hd=1Rengeteg dologról szó esik, érdemes oket végignézni/hallgatni.
-
wikings2
őstag
20 ért megússzuk szerintetek ?

Vagy mennyibe fájhat majd ez. -
JSaN
addikt
LOL ezt nevezem sebessegnek.

-
JSaN
addikt
-
rt06
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
valoszinuleg pvpgn alaput talaltal, ami a bnetd utodja, viszont annak, hogy ezt nem tamadja a blizzard, tobb oka is van
egyreszt ok nem hasznaltak reverse engeenering-et (bar jogilag nem tudom, mi a helyzet, hiszen a bnetd kodjara epul a projekt), masreszt minel jobban mulik az ido, annak kevesbe okoznak gondot a blizzard-nak, vegul pedig, de korant sem utolso sorban, a szervert olyan orszagban host-oljak, ahol az amerikai hatosagok nem tudjak piszkalnia pvpgn egyebkent mar kinotte magat battle.net emutaltor voltabol, mas gyartok jatekait is tamogatja, s a listat meg tovabb szandekoznak boviteni (viszont az sc2-hoz szukseges battle.net 2-tol ertheto jogi okok miatt elzarkoztak, igy valoszinuleg dio3 szerver hosztolasara sem lesz alkalmas a szoftver)
minosegrol annyit, hogy anno sc:bw versenyeket nezve neves vilagkupakat bonyolitottak pvpgn szervereken (bar azok tobbnyire patch-elve voltak, de tobbnyire az egyeni igenyek miatt)
-
JSaN
addikt
CE tartalma:

Es a cinematic is most volt, nagyon durva.
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ha ennyi elég lenne, akkor már megtették volna a battle.net 1.0-s emulátor kifejlesztőjével, az wow törtszerver kifejlesztőjével, meg az összes játék feltörőjével és már nem létezne warez.
Az, hogy minőségi mod létezzen, azt meg lehet akadályozni ezzel, mert ahhoz általában azért adja valaki a nevét és hosszabb ideig fejleszti is, de úgy általában egy d3 törtszerver létrejöttét nem. Mondjuk én se támogatom, hogy ez legyen, mert kb ugyanolyan szar lesz, mint a wow törtszerverek, de pont ez az amit nem lehet meggátolni. -
JSaN
addikt
Lesz ingyenes es fizetos is, az elozo 2 evben is volt.(2009-ben vezetek be)
Az ingyenes SQ minosegu es korlatozott lesz, megnyito, bajnoksagok es hasonlokat lehet nezni.
A fizetos HD minosegu, ott minden lesz es lehet valtogatni mit akarsz nezni.
Na en az utobbinak a restreamjet neztem tavaly is. -
rt06
veterán
marmint blizzcon stream?
termesztesen lesz (mar most is van, de egyelore csak valami intro van loop-olva)
sot, egybol tobb is: main, panels, wow, rts stage-ek, melyek kozul a wow es az rts stage barki szamara ingyenesen nezheto (lehet venni a hetvegere 25 euro-ert (~7500 ft) virtual pass-t, amiert cserebe nezheto a masik ket stream is, mind a 4 stream elerheto hd minosegben, plusz egyebek is jarnak melle)amugy ez talan a legjobban osszerakott stream, amivel eddig talalkoztam, s azon kevesek egyike, ahol normalisan mukodik a dvr funkcionalitas, aminek koszonhetoen barmikor megallithato, vagy visszatekerheto a stream (valamiert ezt a virtual pass-hoz irjak, de tavaly is mukodott az ingyenes stream-en, illetve mar most is elerheto)
-
JSaN
addikt
Majd estefele linkeljetek restreamet, a megnyitohoz. thx

-
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Én változásról beszéltem, tudom, hogy benne van. Meg az is benne van az eula-ban, hogy a programkódot se módosíthatod, fejtheted vissza és így működtek az eddigi diablo modok is. Ebből következően semmilyen változás nincs. Az eddigi modok se voltak hivatalos lehetőségek, csak nem léptek fel ellene. Az egyetlen változás az a Blizzard "PR" kommunikációban lehet, hogy elnézik, vagy kérik, hogy ne legyen. Fellépni ellene igazából lehetetlen, amig nem szabadon elérhető multis szervert csinálsz, mint wow törtszerverek esetében, de mivel 4 személy kiszolgálásához sokkal kisebb erőforrás kell, így gyakorlatilag bárki indíthat ilyen szervert és nem kell folyamatosan üzemelnie, így nem lehet "levágni a fejét". Wow szerverek ellen is csak akkor lépett fel jogilag a blizz, amikor már haszonszerzés ment és a látogatottság elért egy bizonyos szintet.
-
Wolverine
félisten
-
Ghoosty
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Szerintem itt sokan félreértik a dolgot. Jelen esetben a moddolás azt takarná, hogy saját battle net szervert indítasz magadnak, (nem a blizzardosra mész) amiben részben a modderek építik fel a világot. Gondolom, sokan próbálják majd lemásolni az eredetit, de gyanítom több lesz az igazi mod és mégtöbb a hülyülés: minidiabló és társai.
A fentiekből következően nincs honnan bannolni az illetőt.
Én személy szerint ezt csak félig tartom wareznek, mert a munka egy részét a modder végzi el, gyakorlatilag engineként használja azt amit a Blizzard csinált. Szerintem ugyanez történt a d1 és d2 esetében is, ami ugyanakkora warez, mint amit most terveznek csinálni. Én nem tudok róla, hogy az eula-ban lenne erre utaló változás, de a nyilatkozatok lehet, hogy kicsit mások.
-
Ilsyde
őstag
"Tiltva van a moddolas egy PC-s jateknal"
10 eve ettol a mondattol mindenki szivrohamot kapott volna

-
Ptech
addikt
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szerintem a szerver load növekedése elhanyagolható tényező, ha azt nézzünk, hogy rengeteg item többször is gazdát cserél majd, így többször lesz rajta blizz profit. Biztos vagyok benne, hogy ha nem is csak emiatt, de ez is benne van a dologban.
Így mindenképpen ez az érdekük, arról nem is beszélve, hogy nem kell a nyavalygókkal törődni, akik meggondolják magukat, és mégis online játszanának egy már meglévő karakterrel.
Ott van mellé az is, hogy egy fajta DRM is a megoldás, amiért ha le is tölti valaki a klienst, játszani nem tud, mert ahhoz szerver emuláció kellene. -
Cyberbeni
addikt
megvetted a játékot, de nem(/kevesebbet) terheled a szervereket, úgyhogy csak örülhetnének. az AH-ból terv szerint nem lesz nagyságrendekkel nagyobb bevételük, mint az AH szerverek fenntartása.
szerintem jobban jártak volna vele, ha csak az offline modokat támogatják, azt viszont mondjuk már a játékon belül lehet váltogatni, és csak a játék indításánál kell netre csatlakozva lenni (hogy hitelesítse), vagy ha olyan karakterrel akarsz menni, akivel el akarod érni az AH-t, akkor természetesen folyamatosan. (és akkor mondjuk 10 hely az online karaktereknek, az offlinenak meg mod karakternek meg nagyjából végtelen hely, meg esetleg letölthető a netes karakter arra az esetre, ha mondjuk belassulna a net, de azért te mégis szeretnéd élvezni a játékot, és nem számít az, hogy nem szerzel tárgyakat AH-ra) -
Cyberbeni
addikt
miért fáj az nekik, ha valaki offline akar játszani egy moddal, amiből ugye semmilyen tárgy nem vihető át a netes részre?
persze mostmár nem kell a telepítéshez cd-kulcs, csak ahova bejelentkezel, ott meg kell lennie a játéknak.
ez persze a netkávézóknak is rossz, mert nem lesz az, hogy lemész és játszol a saját accodon úgy, hogy nincs meg a játék, és ha úgydöntesz, hogy megveszed, akkor folytathatod a karikat. -
Cyberbeni
addikt
diablo 3 offline launchert próbálta már valaki?
-
Ptech
addikt
Blizzard elkezdi kiküldeni a béta kulcsokat:

-
wikings2
őstag
Akkor én mit mondjak ,aki kb egy lan videót nézett meg amiben vegyes felvágottként ott volt mind az 5 karakter és semmi többet?

Sose szerettem előre végignézni játékokból részeket.
(Lásd Limbó ahol megnéztem egy 10 perces videót és onnantól kezdve a játék 10% a kb csak végigfutok az akadályokon feelingű volt...)Majd ha megvettem meglátom milyen és ennyi
-
Cadal
őstag
Dettó! Én is jó néhány akár egy órás gameplay-t is végignéztem. Vártam a betát, hátha kapok kulcsot, ezért mindent amit lehetett meg is tettem. De semmi. Már szinte csak a végleges megjelenést várom. Lehet kicsit szüneteltetnem kellene a D3-as hírek vadászatát, mert mire kijön a játék beleunok az egészbe.

-
Wolverine
félisten
Nem
Pénteken és szombaton lesz BlizzCon. Ezen a héten. Egy nagyobb összeggel megtenném, ha lenne annyim, hogy megkapjuk a cinematic intróját a játéknak...#3414: ennek a bétának technikai szerepe van csak, semmi más. Ezért van benne csak az Act I, és annak is max. a fele...
-
Haart
addikt
Így van én is ugyanígy vagyok ezzel, már szanaszét lőtték a beta poénjait. Semmi értelme nincs várni rá. Valahogy ezt is csak a blizzard tudja elszúrni ilyen jól. Hónapokig beta valami, holot pár hétig kéne hogy nyitva legyen mindenki előtt, ahogy azt most láthattuk is a BF3 nál. De nem, ez helyett elveszik a kedvét az embernek mert már minden poén el van lőve belőle. Semmi kedvem már hogy játsszak a betaval.

-
JSaN
addikt
jovo heten blizz con mar varom.
-
Wolverine
félisten
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ez speciel a hivatalos Diablo-site-on jelent meg, aki azt követi, az látta is őket

-
DeckardCain
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megoldják azt okos emberek hamar

Pénteken és szombaton lesz BlizzCon. Ezen a héten. Egy nagyobb összeggel megtenném, ha lenne annyim, hogy megkapjuk a cinematic intróját a játéknak...