Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Mennyit erhet egy ilyen?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
skater86
tag
Sziasztok!
Ha veszek Authenticator-t boltban, akkor azzal megy az RMAH? Van Pay-Palom. Bocsi, csak annyi mindent olvastam, ilyen olyan telefonos auth.-ról meg sms-protect...stb és nem tiszta. Nekem nincs Androidos telóm, ezért érdekelne más megoldás
Köszönöm!
-
thesound
addikt
az előbb publicba bedobott egy monk-ot, de úgy ment, mint akinek el van törve a lába
rossz volt nete vajon? soha nem találkoztam még ilyennelVannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Kobe
veterán
blizzardnak megint csak gratulálni tudok a fantasztikus balancért inferno act 1 sétagalopp, act 2 ben gyakorlatilag ki sem értem a kapun, máris többször haltam meg mint az egész játék folyamán bármikor. 25K HP, 60K damage, DH....és persze lófaxt habbal a drop act 1 hez képest (1-20 goldokat nyoamtnak a mobok), és ami még új, hogy az elit pack lenyomása után nem adja meg a nephalem valort pedig két pakkot is leszedtem, és nem adta meg....
-
sto1911
veterán
Eltuntek a hoseim!
Tegnap meg starterem volt, napkozben megvettem a digitalis kiadast. Este jatszottam vele, egy ora szunet, es most belepve nincsenek meg a karaktereim... Adzam fel ticketet, bevehetik...
Volt mar masnak hasonlo esete?
-
X Factor
addikt
dmg kevés, resist gondolom 0, és dh-t ha már eltalálják akkor rég baj van.
kell 200-300 res, 30k hp, és akkor solo ban 1 ütés helyett bírsz 2őt (ez elég is)
Innentől csak dmg, kerülgetni, és smoke screen. preparation, majd megint smoke screen, meg csapdák vagy lasítod őket vagy spike trappel szétbombázod őket, de a legjobb ha van egy monk vagy barbár ismerősöd, ők elöl kalimpálnak, te meg osztod a népet.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Cyberbeni
addikt
válasz X Factor #30115 üzenetére
teljesen felesleges resist meg hp meg armor a dh-ra. dmg meg pont elég act2-re. (max solo belial-hoz kevés)
csak gyakorolni kell, és akkor kevesebbet fog halni, meg ha mégjobban rágyúr a dmg-re, akkor is kisebb eséllyel hal. plusz max discipline plusz movement speed(25% a max, a minimum egy 12%-os cipő, mert az olcsó, de ha több van, az csak jobb) is kell, ha esetleg még nincs[ Szerkesztve ]
-
-
-
Valaki valami infernos manorun?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Cyberbeni
addikt
az elég, főleg ha socketes, mert akkor +crit dmg-et tudsz még belerakni.
attack speed, crit chance, crit damage meg nem árt minél több cuccon. (crit chance azért kell, mert ha sharpshooter resetelődik, akkor ne essen le annyira a dps-ed.)nem kell infernó a valorhoz, csak lvl60
@persil: végeztem egy kis számolást:
45k hp
6000 vs 7000 armor
550 vs 620 resist
mlvl 63
a jobb oldali ugye nyilván a pajzsos egy olcsó pajzzsal, és így van 13%-al több effektív élete (ami jobb, mint a 15% dodge, mert az random, ez meg fix)[ Szerkesztve ]
-
SSJPeter
őstag
válasz Cyberbeni #30019 üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy előbb épp Butcher runt nyomattam és egy totál béna noob gyerek talált egy intelligence-es maxos Eternal Union gyűrűt!
A fejem vertem a falba, hogy én ölöm a mobokat és neki dobja ki a gyűrűt.
Nem vagyok ilyen téren nagy szakértő, de ez több milliót ér...Vigaszdíjként azért én is találtam egy amulettet.
+104 int.
+77 vita
attack speed +12%
+13 arcane res.
regenerate +70 life/secA szakértőket kérdezném, hogy ez vajon mennyiért mehet az Ah-ba?
Vagy esetleg kell-e valakinek?[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
-
AS
félisten
2 tárgyat eladtam euorét menyi az átfutási idő? Tegnap adtam ell és még mindig ott a felkiáltó jel. Egyesek azt mondják 2 nap is lehet.
Igaz?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
persil
nagyúr
Tudjátok mit nem kívánok senkinek... ?
Inferno act 2 kék szúnyogokat, akik illuzionisták... az is illuziók is tudnak köpni!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
válasz SSJPeter #30125 üzenetére
szerintem egyedül told a runokat, mert úgy kevesebb, mint a fele az életük, 60k dps-el simán kell mennie act1-nek és butchernek dh-val.
crit chance és crit dmg hiányában annyira nem jó, de biztos el lehet adni, az enchantressemen is valami hasonló van.
@persil: illúzio kevesebbet sebez
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
Annyira kevés életem van hogy még az 1% os bónuszt se írta ki [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz persil #30131 üzenetére
ne is mondd. PH-s srácokkal nyomtunk 2, 3as partyban. volt egy minionos, illusionist, molten, mortar féle fallen shaman pack... mindegyik meghatszorozta magát, nem tudtad melyik az igazi, és hiába ütögetted a kiscsávókat, élesztette a sárga... na az volt az egyik, ami otthagyós volt.
De a fire chainses, vortexes, arcane, jailor köpőszúyogok is viccesek voltak. Nem csak a csatornában, a sivatagban is. -
Alg
veterán
Nah... Magdi megvolt(easymode), bementem csatornába, szerintem mára ennyi (max kicsit szórakozgatok még a sivatagban)
Elitek kb. fele-kétharmada verhető, szúnyogok meg bekaphatják
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
persil
nagyúr
válasz Cyberbeni #30132 üzenetére
"@persil: illúzio kevesebbet sebez"
Tudom, nem is az a baj. Hanem, hogy ezek egyszerre köptek ki vagy 100 darab kis szúnyogot, és nem volt az a tér, ahová el lehetett menekülni. A milliónyi kis szúnyog meg egyszerre többszáz ezret sebezhetett kb
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Alg
veterán
válasz whitezo88 #30137 üzenetére
A pirosból is kibírok vagy 3 ütést, de egyszerűbb olyankor kicsit odébb menni... viszont mikor kint ezekből a villanypóznát lóbáló fallenekből jön egy vampiric frozen fire chains health link... nem tudok eleget sebezni rajtuk, úgy gyógyulnak meg sem mozdul maxról az életük, ha meg kétszer eltalál még a jeti is belehal
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Kobe
veterán
arany szerzésének mi lenne a leghatékonyabb módja ? mostanában nem igazán tudom eldönteni h AH van baromira túlárazva, vagy nekem van kvakevés aranyam, de én 3-400 ezernél többet nem tok összekaparni / tartósan megtartani
-
Kobe
veterán
válasz Wolverine #30141 üzenetére
nem az összeszedéssel van a gond, mert annyi nekem is van / volt általában, de ahhoz, hogy jbb cuccokat, aranyat találj haladni kell, vagy farmolni. Nyílván ami a mostani geart jelentősen megdobná, az többmilliós nagyságrendű összeg, de mire összejön valami kiicsi is jobb cucc, már visszaforgatod AH ban a megtakarított arany egy részét.
Szóval ez egy kicsit ambivalens dolog, haladnod kéne hogy haladhass, hacsak nem akarsz farmolni. Mióta nerfelték act 1-et, jó ha olyan 100K összejön egy butcher runból, ezt mondjuk 5 millához olyan 50x kéne eljátszani, ami napi 2-3 óra játékot feltételezve, és 30-40 perces runokat, kb 12-14 nap hasznos játékidő rámenne...és akkor azt feltételeztem h 3-5 millából érdemben fel lehet szerelni egy karit, ami garantálja h infernon 2 actat is is átviszel vele[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
SSJPeter
őstag
válasz Cyberbeni #30132 üzenetére
Barbár vagyok amúgy, de így sem okoz semmi gondot a Butcher akár egyedül,akár csapatban, 10 runból egyszer talán ha halok egyszer, azért tolom csapatban mert úgy talán izgalmasabb.
Miért, van esetleg valami különbség a drop szempontjából is ha egyedül vagyok?Let’s go Brandon!
-
Huma
addikt
válasz radi8tor #30144 üzenetére
Még nem emelték fel. Majd csak fogják. Állítólag 5-6-szorosára. Ami tekintve azt hogy egy infernós gear javítása 8-10e jelenleg, elég kemény lesz. Nem hiszem hogy sokan szeretnének egy-egy ütősebb elittel való összecsapás után 50e-t perkálni a javításért.
(#30147) -=Libria=-:
Mindenképp kell recept. Alapból a kovácsnál csak ultra gagyi cuccok vannak. Ha nem akarsz craftolni akkor egyáltalán nem érdemes felfejleszteni. A craftoláshoz amúgy több millió arany kell ahhoz hogy megtérüljön mivel rengeteg a selejt a legyártott cuccok között és egy egy craft 60-120e-be kerül +alapanyag.
Kivéve persze ha szerencsés alkat vagy és minden ötödik holmid normális áron eladható.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Alg
veterán
válasz radi8tor #30144 üzenetére
még nem - majd 1.0.3
Más: valaki nem akar benézni két noob barbárhoz inf act1re valami ütős dps karival? Mert mi Zoley-val kb. mintha gallyakkal ütögetnénk egy kőszobrot (én legalábbis mindenképpen)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest