Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Szeretnék egy laptopot venni mostanában, s ezt néztem ki :
[link]
Szerintetek? -
TayRol
nagyúr
Jövő héten egy boldog D510-es tulaj leszek, s az volna a kérédésem, hogy mennyire melegszik a gép, ha sokat van használva pl. asztalon? Mert az Asus-t tudom, hogy eléggé...
TayRol -
TayRol
nagyúr
Hali mindenkinek!
Nézegettem eme gépet (amol ajánlásával ), de nekem túl olcsónak tűnik, ugyanis máshol sokkal gyengébb procival és OP. rendszer nélkül is legalább 30e huffal drágább. Szerintetek?
[link] -
TayRol
nagyúr
Okok, csak erről a boltról hallottam ismerősöktől most, hogy ugyebár a noti dobozban jön, s míg ki nem fizettem nem bonthatom ki, mégha rendelésre is hozták - kimondottan nekem (mondjuk az ő részükről teljesen megértem). Szóval mivan ha nem az van benne - vagy valami nincs benne - amit odaírtak? Nekem kell a bluetooth (ami asszem opciós), az op. rendszert sem bánnám, kártyaolvasó, stb...
Csak ezért vagyok kicsit tanácstalan (a bolttól meg hát nem szeretném ezt megkérdezni ) -
TayRol
nagyúr
Tudja valaki mikortól lehet kishazankban kapni (pl. idén lesz-e) a D630-ast?
-
TayRol
nagyúr
No, megvan a kiválasztott! Jövő héten érkezik, remélem jól választottam...
Egy D620-as lesz, 14,1, 1280x800, T7200-as procival, 512 mega ram (ezt sűrgősen sokszorsítom), 120-as vinyó, quadro 540, bluetooth, kártyaolvasó, 3 év szervízgari... Ezt 290.000-ért. Már várom
Üdv.,
TayRol
p.s.: vista business lesz rajta. ezt hogy kell elképzelnem? (pl. rejtett partíción, vagy cd-n kapom) -
TayRol
nagyúr
Memóriát lehet cserélni benne gari vesztés nélkül? Ill. mennyire nehéz kicserélni?
-
TayRol
nagyúr
No, itt a gépem, nemrossz... Először is nincs benne kártyaolvasó, de van benne 3G modul. Tettszik, de a Vistát nemtom hogyan kell kiírni, mert rengeteg folder van. Ha valaki tud, ebben segíthetne.
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Nem vagyok elég gyors
Adtak hozzá vista dvd-t, csak nem vettem észre. Meg driver dvd-t is. Ellenben kézikönyvet azt csak ilyen többnyelvű, csak sablonszöveget tartalmazót. Nekem pedig kellene users manual, annyi újdonság van benne -
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz listván #3964 üzenetére
Én most vettem CHS-től Dell notit, igaz a cégemen keresztül, aki elég nagy fogyasztónak tetkinthető. Akkor készüljek fel a leendő problémák nem igazán korrekt kezelésére? Az az igazság, hogy a garilevélre 3 év garit írtak, azonnali szervízben való javítást. De remélem nem lesz szükségem rá.
Amol: úgy lehetek LOL, hogy annyira béna voltam tegnap, hogy a hasát fogta volna a nevetéstől, aki látja mit csinálok Egyébként feltettem a bluetooth drivert, s működik. Már csak a 3g modult kell valahogy szóra bírnom, bár arról neten sincs sok infó
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Egy kis tanácsra lenne szükségem: amit adtak a gépemhez telepítő-dvd-t, azon csak vista-s driverek vannak, XP-s egy szem se. Tegnap fel szerettem volna tenni az xp-t, de a hangkártyán kívűl semmilyen drivert nem ismert fel. Le lehet tölteni az xp-s drivereket valahonnét (ha egyáltalán léteznek - bár kellene lenniük)?
Köszi a segítséget skacok!
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Nos leszedtem a drivereket a netről, de a wifit az istenért sem akarta felismerni (ahogy a bluetooth-t sem). 2 órai szenvedés után feltettem vissza a vistát (hogy egyáltalán tudjak drivert leszedni netről), de fennt is hagyom, ugyanis klasszikus win.témával baromi gyors lett
Szóval ez van most, működő wifi driverem xp-re most sincs... -
TayRol
nagyúr
Okés, ezzel semmi gond, rakat driver van fennt, meg is találtam mindent, 2 fajta wifi driver is van fennt, csakhát egyikkel sem mükszik. Feltelepíti, s kiírja, hogy nincs olyan hardver, ami ehhez az illesztőprogramhoz passzolna... Egyébként amit adtak hozzá Roxio CD creatort, az nem megy vistan, mert hibás illesztőprogramnak észleli, s már indulásnál letiltja.
Amol : win95
tozo86: igen, elvileg a pendrive-ot plusz flashmemóriának ismeri fel, amire gyorsabban lehet írni/olvasni. De ezt nálam okosabbak pontosabban megmondják.
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Jó a gép, de sajna még nem sikerült xpé alatt se wifi, se bluetooth, de ma ismét megpróbálom. Kicsit fura, hogy csak egy ponton záródik a képernyő, de remélem attól még jólesz. Most memória vásárlás van éppen soron, remélem a héten megoldom a plusz 1 gigát. Vista alatt jó a gép, csak lassú. Winyó alig melegszik, hangja szinte nincs. Az 1280x800 meg bőven elég nekem.
Ja, egyébként köszi a rádumálást!
Üdv.,
TayRol -
TayRol
nagyúr
Gyors vista alatt, de kb, 7-10 tasknál már megfeneklik. Kb. 3 órája szívok, de a wifit nem sikerül feltelepítenem. Az sp2-es xp a bluetooth-ot simán feltette, de a wifinél 4 driver közül egyik sem jó...
Ha van valakinek egy fix drivere, megköszönnem.
Az meg, hogy más modul van benne ha xp-s s más ha vistas, szerintem nem dellhez illő lenne... Bár azt írja ki az xpé, hogy nincs adapter telepítve. Szerintetek?
Üdv.,
TayRol
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
Jujjujj, de láma vagyok, sikerült. Eddigi laptopokból kiindulva feltettem 4 féle intel/pro wifi drivert, s nem ment. Azért, mert nekem a dell sajét wif-card drivere kellett. De ezt is csak véletlenül, végső elkeseredettségemben tettem fel Szóval ezek szerint a d620-at 2 féle wifi-modullal is szerelik?
-
TayRol
nagyúr
Hát izé, kerestem a jobbik oprendszert (legyen ennyi elég) , s az xp nyert. Megy minden, a héten lesz mem.bővítés is, s akkor el is tudok kezdeni dolgozni rajta Kollégámnak szintén D620-asa van, de nem ezzel a wifi-kártyával (most már persze eszembe jut), hanem az intellel. De amit feltettem drivert, abból csak 2 ver. van: US ill. Japan
Szóval mikor lesz meg a D830? -
TayRol
nagyúr
Hajj skacok, a bluetooth nem mükszik Vezérlőpultban bennt az ikon, de nincs hozzá illesztőprogram. A netes sem jó, állandóan .dll hiba van telepítésnél... Valakinek tipp? Minden más mükszik!
-
TayRol
nagyúr
no. fel tudtam telepíteni, csak mikor indul a program, kiírja, hogy FN+F2 vagy kapcsoljam be a bluetooth-t. na nekem sem az előbbi sem az utóbbi parancsra nem működik semmi...
sszever : most azzal próbáltam, bár ugyanaz a 2 driver
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest