Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
válasz Tsebacsi #71833 üzenetére
A szóban forgó lehetőségek közül akkor a sok összeadódó, műanyagot bántó hőhatás (és valóban, az asztali nap szintén nem lehetett kevés), másodlagosan az elvetemedett és/vagy megrepedt részekbe beleakadó táska valószínűsíthető.
Az említett egyebek totál nem voltak jellemzőek a sokéves távlatban. Se karóra, se karperec, se másperec, se fém, se műköröm. Se mandzsettagomb, vagy effélék. És kézkrém se – ez számomra legalábbis a laptophasználattal eleve nem is egyeztethető össze.
Kopás nem zavaró, csak az éleken kismértékben, a billentyűzeten nincs, illetve csak a hangállítóknál oldalt, de az más bevonatos. Pici horpadás a balos nyíltól balra eső 4cm2-es sávban.
Mivel az élamortizáció most is észlelhető, merőleges repedés formában, valószínűleg így kezdődött a többi is a csatlakozások-rések közelében. Ezek kiterjedése, kiállása már érzékeny lehetett a táskaszegésektől jövő merényletekre is.
Csináltam pár fotót, hogy látszódjon, mi is az állapot. Éltöredezés csakis két oldalt, különböző helyeken.
Van még repedés a kijelző bal alsó sarkánál, és az itteni zsanéron is egy pici, ezek egyike sem zavarja amúgy a működést (még).
Tehát nekem natúrban sikerült az E5430-asommal idejutni a kiképzésben. Hogyha ez ennyire egyedi eset, az elgondolkodtató, mi több, mostanra meg is ijedtem magamtól. Ugyanakkor mentségemül: 2013. végétől, állandó használatú gépként kellett helytállnia. S hozzá kell tennem, ennek a 8+ éves gépnek a kezdetektől, újkorától fogva semmi belső baja nem volt. Összességében remek vétel, kész sikertörténet, stb-stb., csak akaratlanul önkéntes extrém teszter voltam.
Ami a táskát illeti, a fotón lévő már a gép második táskája kb. 3 éve, tartja magát és pihe-puha-párnázott, stb. de a belső élszegések, szövetek beakadása ettől még nem kizárt.
Az első Dell táska 15-ös méretű volt, abba nem kellett annyira belepasszírozni, mint a jelenlegibe. S megvan az a szokásom, hogy a táskába sok egyéb is bekerül: hosszabbító, külső HDD, töltők, kábelek, tartozékok, és sokan mások – bár ezek egyfelől jó puffert is jelentenek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest