Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Garaskodás
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Üdvözletem!
Segítsetek légyszi, mert elakadtam. Rám lett bízva egy XPS l521x - ami kapott egy kevéske rizstejet délelőtt - hogy mentsem meg. Elkezdtem szétbontani, és láttam, hogy a töltőcsatis sarokban kissé elázott a lap. Kiszedtem, felitattam ahol tudtam, alkoholos törlővel letöröltem a tejes részeket (anno ázott telefonoknál működött), majd összeraktam, viszont valami félrement, mert ha beakarom kapcsolni, akkor csak az elején lévő fehér led világít, és más életjelet nem ad. (se kép, se hang, még a venti se pörög fel)
A kedves tulaj szerint miután ráment még működött, gyorsan kikapcsolta, majd fejjel lefelé fordította, és betett alá pár papírtörlőt, hogy hátha kicsöpög belőle az elmondása szerinti 2 teáskanálnyi rizstej.Mit lehetne ezzel tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest