Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz nagyito88 #16654 üzenetére

Igen, ezek az érvek szólnak a notesz mellett. Meg ami gépet linkeltem, azon 4 év gari van, a helyszíni az nem világos, hogy a házhoz jövő szervizt jelenti-e, de az se baj, ha nem, a 4 év a lényeg, no meg N-series a gép, tehát op' rendszer nélküli, ez az ár miatt lényeges nekem.
    A 3D meg annyira nem számít, mert nem igazán játszok, még egy integrált Intel lehet, jobb is lenne, de az meg a Studiókban nem nagyon létezik.

Amit ribery22 írt, abban azt furcsállom, hogy dedikált mélynyomó van a notiban, nem lenne szabad sem rezonálnia, sem halknak lennie. A hűtés hangossága viszont szubjektív, a dedikált VGA miatt tényleg jó lenne élőben hallanom. A V1400-asomnak is van azért hallható hangja, ha felkapcsol a ventilátor 4000 fordulatra, vagy afölé, de csak szélzaj, motorzaj az nincs. És engem a motorzaj zavar, a szélzaj nem izgat, meg azt tényleg könnyű elnyomni bármivel.

Ha esetleg mégis Vostro, akkor abban viszont értelmes felbontású kijelző csak 17"-esben van, az viszont baromira tepsi...

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák