Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pettyem

csendes tag

válasz formasu #10120 üzenetére

Tegnap ezt találtam

"Az XPS-ektől eltérő árazás a burkolat olcsóbb anyagának is köszönhető, amely széles színválasztékban választható ki,"

http://www.hwsw.hu/hirek/36344/dell_xps_inspiron_studio_laptop_notebook.html

ArrayOfLilly írta hogy bizony az XPS-re vigyázzni kell nagyon, ha a Studió anyagminősége rosszabb........

A miben szebb az egyik mint a másik kérdés, mint már írtam nekem első ránézésre szebbnek és jobb minőségűnek tűnik az XPS. Ha betudsz menni a Westendbe a Dell minta boltba szerintem nézd meg te is. Amikor én voltam akkor a Studió 17-es volt kiállítva 15-ös még nem volt. Ma megpróbálok utána nézni hogy mi is van ezzel a VGA problémával, ill milyen szériákat árulnak most. Persze gondolom a kereskedők azt fogják mondani hogy nincs semmi gond vegyem csak meg nyugodtan. Eddíg mindenhol azt mondták hogy a Studió csak annyiban jobb hogy ledes a kijelzője.

Egy biztos a 4 éves helyszíni garancia a ledes kijelző a Studió javára szól, és az ár is mert nagyjából ez a konfiguráció XPS-be 30.000ft. több.
    Még az is eszembe jutott hogy megkérdeztem a Dellbe hogy milyen a hang minősége a Studiónak azt mondták elég jó de csak azoknak amibe az 5.1-es van. Ha jól emlékszem az XPS-nél a hang minőséggel is van gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés