- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami magánlabort Debrecenben, Miskolcon, vagy ezek környékén ahol hajlandóak egy laborvizsgálatot (vérvétel) hétvégén elvégezni? Már felhívtam 6-ot, szinte röhögtek, hogy ők csak hétköznap csinálnak hasonlót.
Ha bárkinek van ötlete, jöhet itt, vagy privátban is.
Köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
válasz dvdbackuper #46986 üzenetére
A vámosok jöhetnének, lévén ezeket nem Kínából, Amerikából vettem. Persze igen, a NAV az mondhatná, hogy üzletszerű kereskedés, mint ahogyan valószínűleg az itt kereskedő emberek jelentős részénél tetten érhető lenne.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Szajo
őstag
Intel I5 3570K BOX processzor eladó 2ÉV garanicával! További információkért PÜ
-
nagyúr
Üdv!
Érdekel valakit egy fehér Galaxy S 4 ?
-
törölt tag
Vegyetek Motorola Defy -t, 2db van, ezek nem újak de szépek és nagyon hónap vége van (vagy nagyon eleje), befizetnék 1-2 csekket
-
dvdbackuper
őstag
válasz Gercsa #46991 üzenetére
apródon hírdette, igen, nav-os próbavásárlók voltak, vagy mifene
megvette, de nem használta mert végül nem kellett és el akarta adni, tényleg bontatlanok voltak, csak a blokkot nem találta, de végül meglett, csak már későn...
nem nagy üzletember, még vaterán sem hírdetett soha -
Gercsa
senior tag
Ha nyilvánosak a részletek, erre azért kíváncsi lennék.
Fennállt öcsédnél bármi üzletszerűségre utaló jel, vagy egyszeri egyedi hirdetésére jöttek a fináncok?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
copass
veterán
olcsón megúszta, szerencséje volt.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
lorcsi
veterán
iylen forumon hírdetett aztán a nav vásárlója csapott le rá ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pohár
félisten
én is, bár így is olcsóbb volt a cipőm, mintha itthon vettem volna meg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pockhome
senior tag
sziasztok
olyan vállalkozó szellemű egyént keresek, aki tud forrasztani heggeszteni jack dugót a fülhallgatón. van itthon vagy 3 fülesem, mindnek megtört a kábele a csatinál, az egyik egy skullcandy, a másik egy gyári samsung, és egy gyári htc.
árat priviben megbeszéljük.privátban elértek, vagy várom az ötleteket hogy hol csinálnak ilyet a városban
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
giigz
veterán
válasz PindurAnna #46982 üzenetére
Én is fizettem tréfát... 1/1 tehát 100%-os arányom
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Samsung 64 GB-os microSD kártyám (új, OEM, zacsiban), valamint egy bontatlan 64 GB-os Kingstn microSD is. Mind a kettő használat mentes, Class 10 és UHS-I kompatibilis, tehát a leggyorsabbak, amelyek a piacon elérhetőek.
Volna egy új Acer Liquid S2 telefon is, 6" FullHD, Snapdragon 800 Quad-core, 13 megapixeles kamera, 4K videó rögzítés, sztereó hangszóró, piros hátlappal, dobozában, újonnan.
Ezeket eladnám, várom rá az érdeklődőket!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek s.o.s-ben sony xperia M-re kijelzővédő fóliát!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vlevi
nagyúr
válasz Chesterfield #46968 üzenetére
Attol fugg, mennyi van. Egyreszt.
Masfelol viszont a windows memoriakezeleset nem szabad ilyen egyszeru kerdeskent kezelni, rengeteg reszbol all. Gyorsitotar, elotoltes, es egyebek, ezek mind olyan teruletek, amik elvileg lefoglalt memoriatruletek, de ha egy alkalmazasnak szukseg van plusz memoriara, akkor ezeket problema nelkul felszabaditja es atadja az alkalmazasnak. -
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #46971 üzenetére
még annyi se, de gépfüggő
800-1200mb belefér, ha dropbox, vírusírtó, tűzfal, egyéb monitoring van fenterőforrás figyelőben nézd meg (futtatás -> beírod "resmon", enter)
memóriafülön mik vannak? rendezd méret szerint, valami kiugró biztosan leszMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_seth_
veterán
Nálam 1,2 ha csak betölt a win (win 7 hp, 8 gb ram, lapozófájl kikapcsolva), ha fut egy chrome akkor már 1,65 gb foglalt.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
nálam kb 1,5éve telepített windows7, jelenlegi állás szerint 980Mb foglalt, fut egy firefox kb 10 ablakkal, egy utorrent, és egy filekezelő
-
Bjørgersson
félisten
Az 1,6 szerintem normálisnak mondható. Biztos nem fut a háttérben semmi feleslegesen? Nekem most pl. Firefox nélkül 1,3, igaz én 8.1-et használok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
(Bundás)
addikt
Fehér kutya ingyen elvihető!
Kb. 4.5 éves, szuperkeverék. Keveset eszik, aranyos, barátságos még a macskákkal is. Kép tavalyi, a téli bundát lenyírva valami hasonló szerkezet kihozható belőle, mint a képen látható.
Kertes házban nevelkedett, pórázt nem igen látott.
Chippelt, orvosi könyve van, oltásokat megkapta. Érdeklődni privi. -
mghltm
addikt
válasz Chesterfield #46968 üzenetére
feladatkezeloben nezz utana, mi foglal le annyi ramot. esetleg ff / chrome sok ablakkal?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Chesterfield
őstag
Az mennyire standard, hogy a windows 7 a notebookomon alapból 2 Gb RAM-ot megzabál?
-
hdanesz
őstag
Canon EOS M fényképező, 18-55mm-es képstabilizátoros objektívvel, vakuval eladó. Garis, dobozában, minden tartozékával. 8GB-os class 10-es SDHC kártyával.
-
mghltm
addikt
válasz Laraxior #46964 üzenetére
ha ez 100 eves, akkor az enyem 200 ( 94-es a vfr-em )
a tag mobilszamara guglizva tobb auto es motorhirdetest talalni. kulfoldi / torott / javitott cuccokat arul ugy tunik
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz fenergie84 #46950 üzenetére
Ment egy PM...
-
Laraxior
titán
válasz mghltm #46931 üzenetére
Nézd csak mit találtam
Nem is "drága", szép is, mondjuk 100 éves de elsőre egy ilyet pont el tudnék képzelni magamnak, ez még talán bele is férne az idei költségvetésembe, a VFR már nemigen*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
ati012
őstag
Benéztem
Találkoztam már fénymásolóban olyan RAM-nak látszó objektummal ami ROM volt.Laraxior: össze törni bőven elég. Megvan rá az esély hogy esel, akkor meg inkább ezt törd össze mint a 1.6millást.
VESZEK VESZEK VESZEK VESZEK VESZEK VESZEK!
Alaplap 600 Ft / kg-tól
CPU: 2500 Ft / kg
Memória 1200 Ft / kg
Bővítókártya 400 Ft / kg
Komplett gép 300 Ft / db
CRT monitor 100 Ft / db (csak nagytételben)
Kábelek / ide, táp, sata / 150 Ft / kg
Komplett gép 400 / db[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Erre gondoltam, de van itt mellettem egy másik memória típus. Szintén DDR2, szintén azonos freki és fesz. ECC felirat befigyel. 2-3 centivel hosszabb mint az átlag.
Mi a t0kömért kell ezt így túl variálni?
xmod: kicsit márkagép beütéses a kép amit mutattál.
HP DC76 / 7700 SFF (itt még az ATX is csati is más!)
FSC Esprimo E5600 SFF
IBM M42 (talán?)Totál ez a berendezkedés. Talán ezt BTX-nek csúfolják. Lényeg hogy én annak hívom.
Lehet pontatlan, de arra jó hogy ne érje meglepetés a tisztelt ügyfelet hogy nem ATX szabvány.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
De ismerős kis ház és kép. Ment egy privi!
Milyen memória lehet ez? Máshol van a bevágás. Mibe lehetne jó?
-
őstag
Nincs amerikai ismerős aki le tudná hozni
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
fenergie84
addikt
válasz Bjørgersson #46951 üzenetére
Igen, sajnos ez ilyen
-
Bjørgersson
félisten
válasz fenergie84 #46950 üzenetére
És ugye itt megint előjön az a dolog, amit még múltkor írtam priviben..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fenergie84
addikt
válasz Bjørgersson #46949 üzenetére
Sajnos nincs
Pedig jó áron lenne, igaz TN, de másodlagosnak tökéletes lenne... -
Bjørgersson
félisten
válasz fenergie84 #46939 üzenetére
Nincs budapesti ismerős, aki le tudná hozni? [link]
szerk.: Most látom, hogy már írtál neki.
[ Szerkesztve ]
-
Szajo
őstag
EL-GO Elektromos (akkus) MOPED jármű eladó, visszapillantó tükörrel, akkumulátorral ,fejtámlával. Minden rendben működik rajta az akkumulátor is teljesen jó!
Egyedüli hibája, hogy az alján (festés) kicsit kopott.KÉPEK:
Apród Link! -
Laza...
addikt
válasz Gercsa #46943 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz... Csak akkor, ha a másik oldalon a kapcsolt számlán van pénz. Ha nincs, így is, úgy is bebuktad, de ez egy nagy forgalmú shopnál nem annyira valószínű. De rizikó mindenképpen van, ugyanakkor én is kizárólag PayPal fizetést preferálok. Bankkártyával sosem fizetnék, bár ott is visszaszerezhető a kess, csak macerásabb. Aki meg egyéb módon fizet, az ne sírjon, eleve marhaságot csinál(t).
@mong08 mondj 5/7/6 számot, privibe jöhet. Ha bejön, lehet adok belőle
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Gercsa
senior tag
válasz mackosajt #46934 üzenetére
Az oldal teljesen megbízható ha paypal-t használsz fizetésre.
Ha bármi gond lenne így a pénzed visszajár.Vámot nem kell fizetni, csak áfát.
Annak az esélye, hogy megfogják több dologtól is függ.
Először attól, hogy milyen postázási módot választ a kedves vevő. DHL tuti ÁFÁs de legalább gyors és nincs 1500 forint kezelési költség pluszban, viszont drága.HK és Singpost olcsó és ott van esély átjutásra ÁFA nélkül, valamilyen szinten random a dolog de én úgy vettem észre hogy az olcsóbb-noname(ebb) cuccok talán jobb eséllyel úszhatják meg a procedúrát mint mondjuk a drágább márkásabbak (150$+ Lenovo, Jiayu stb.)
December-január környékén nagyon szigorúak voltak a vámos bácsik, nekem már azóta csúszott át rajtuk olcsó Pandawilles telefon rendelésem.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Laza...
addikt
válasz mackosajt #46937 üzenetére
Tavaly szeptember óta nekem 1 csomagom csúszott át, pedig nem keveset rendelek (arról az oldalról is pl.). Kell a píz a cuciális segílykére, meg stadionra, mindent átvilágítanak. Én rászoktam a DHL-re, gyorsabb, és nem sokkal több, jó esetben a 3. napon a kezedben a cucc. A rekordom 59 nap, ebból 26 nap itthon vámra várva Trükközni nem érdemes
Never give up!
-
fenergie84
addikt
Keresnék 20e körül 22" monitort, Dell nagyon jó lenne, lehet TN peneles is pl: P2211H...ajánljatok valamit
-
Stylie
aktív tag
Laptop elkelt.
További eladó dolgok:
14" 4x100-as acélfelni kíváló gumikkal
Nike kifordítható meleg téli kabát
Keresek T-Mobilos Nokia Lumia 820-at jó állapotban, garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Kedves keresztlányom kinézte magának ezt...
Mennyire megbízható az oldal, és mekkora valószínüséggel fogják ki vámra a csomagot, ha megrendelnénk?
Valaki rendelt már innen?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #46930 üzenetére
tudtommal csak 500 ft az éves tagdíj az egyesületbe és minden héten rendeznek versenyeket, szerintem ha ilyen nagy fan vagy akkor utána kellene nézned. 3 nyíl meg nem egy nagy tétel azt te is tudod
#46931) tiborandras: írtam privit
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
válasz mitulabattyi #46928 üzenetére
kozeleg a vilagvege, ha mar kocsmak zarnak be!
-
Zola007
veterán
válasz mitulabattyi #46928 üzenetére
Kb pont féléve augusztus körül voltunk ott biliárdozni, akkor ez is kilőve
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #46926 üzenetére
nem szerdán és szombaton szoktak lenni a helyi darts liga meccsek a Dartsban?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Akad valakinek a polc mélyén, elfekvőben USB-s Wifi adaptere/vevője?
A lényeg, hogy ubuntuval rá tudjon kapcsolódni a routeremre a gyerek a másik szobából ( kb 2 m és panel fal )
illetve ebbe a házba beépíthető SATA !!! csatis dvd olvasója? ( elég, ha olvas )
Sör / csoki / gravir áron, vagy amit fel tudok érte ajánlani: tv kártya ( teszteletlen, elvileg jó ).
Nem sos, ráér.Még meg van a fotó masina és a képek.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Többit privátban.
Zola007 Na ezt nem vágom
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
senior tag
-
-
levi1108
aktív tag
Húha úgy látom jó témát dobtam fel
Köszi a tippeket!Amúgy nincs nagy igény, a lényeg hogy ne legyen drága, legyen csocsó, és persze legyen pia...
-
törölt tag
válasz fenergie84 #46918 üzenetére
Óóóóóó, ez egy nagyon hosszú történet.
Régen a Közép utcában lakott?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fenergie84 #46914 üzenetére
Ja, mióta a gyerek megvan, nálam is leredukálódot a minden hétvégi kocsmatúra 2-3 havira.
Ha jól sejtem ismerem a feleséged!
-
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #46915 üzenetére
Az, nekünk meg jó volt anno az Ibolya
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #46912 üzenetére
ezek a mai fiatalok meg itt puccoskodnak
-
törölt tag
válasz fenergie84 #46912 üzenetére
Ja, A jégerben én akkor voltam mikor katona voltam, az ibolyában meg mikor gimis. Nem ma volt.
Gondolom ismered a surranó büfét is...
Az én igényeimnek a Roncs megfelel, főleg nyáron. De jó még a Batthány borozó, asszem ott is van csocsó, kulturált kis hely. Nagyon sokat jártunk oda régen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fenergie84 #46910 üzenetére
Ülj be pesten vmi hasonló helyen, mint a Roncs.
Az a baj, hogy én sörözni mentem nem enni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fenergie84 #46907 üzenetére
Voltál már a Belgában? Na az a drága!
-
GIJoe
addikt
válasz fenergie84 #46907 üzenetére
esetleg rockarizóna?
-
levi1108
aktív tag
Sziaszok!
Egy kicsi off...nem hardver...Hol van Debrecenben jó kocsma?
Pár haverral beülnénk valahova, ahol lehetőleg van csocsó is.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Eladó 2db új, bontatlan pendrive (gari van):
Kingston G4 32 GB usb 3.0 (6,3 k)
Verbatim PinStripe 64GB usb 2.0 (9,5k)(#46903) mr bauer: ha sokat van hurcolva akkor valami stapabíróbb (Adata a650, a710, transcend 25m3, WD passport). 1 terások érik meg most, 3 év garival vannak, usb 3.0, ha csak 2.0-d van akkor is jól jöhet később
megy mindegyik 1 portról, sentinel látja a vezérlőt. formázás mbr / ntfs-re. röviden ennyit[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom nem ez a legmegfelelőbb topik a kérdésem feltevéséhez! Azért hátha tud itt valaki infót adni.
Szóval notebookomhoz (acer aspire e1-570) plusz merevlemezt használnék,amit usb kábellel csatlakoztatnék a géphez. Ehhez kellene egy megbízható de nem túl drága eszköz. Kezdő vagyok notebook témában,külső vinyót sem használtam soha,ezért érdekelne vélemény,hogy mit érdemes választani,vagy elkerülni.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
ZTE Blade G - tip-top, Telenoros, jóféle ROM-al, hibátlan működéssel: 20K. Töltő, doboz, füles jár hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest