Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Eladó:
- FuSi Amilo PRO V2030 laptop, alaplaphibásan, alkatrésznek.
Ki mennyit ajánl érte?- Blaupunkt GTb 1200 mélyláda. Beszámítok 16cm-es koax vagy esetleg komponens hangszórókat.
-
simii16
aktív tag
Berakom ide is, hátha tud valaki segíteni.
-
simii16
aktív tag
"Lefüstölt" autós erősítőt tud valaki javítani? Vagy legalább belekukkantani?
-
simii16
aktív tag
Autós erősítő javítást vállal valaki? Tranzisztorokat kellene benne cserélni, ha minden igaz.
-
simii16
aktív tag
Nincsen valakinek kimaradt karbonfólia sallangja? Egy 15x10 cm-es darab már elég lenne. Színe lényegtelen.
-
simii16
aktív tag
Valaki ért az elektronikához? Autós erősítőben kellene tranzisztorokat cserélni, ha minden igaz.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nincsen véletlenül valakinek egy kis kimaradt vagy bármilyen kárpitanyaga? 1x1 méter körüli már megteszi. A lényeg, hogy fekete legyen. Az árát megbeszéljük.
-
simii16
aktív tag
Nem megy valaki mostanság Gyöngyös felé? Egy nem túl nagy csomagot kellene hozni, persze nem ingyen. Fontos lenne.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Ért valaki autószereléshez valamennyire? Első rugókat kellene kicserélni az autómban. Szervízben többe kerülne maga a beszerelés, mint amennyiért a rugókat vettem. Vagy jó lenne olcsó (kevésbé drága) ismerős is.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Kis méretű spanifert tudna nekem valaki kölcsön adni? Mindjárt két darabra lenne szükségem. Holnap délelőtt kellene, elég sürgős sajnos. Bérezést megbeszéljük.
-
simii16
aktív tag
Használ valaki az autójában ledes izzókat? Konkrétan ledes indexre lennék kiváncsi, mik a tapasztalatok vele? Relét kell cserélni hozzá? Debrecenben kapok valahol ilyesmit?
-
simii16
aktív tag
Nálam a ledes helyzetjelző az bevált eddig. 1 éve van bent kb.
Nekem a nagyobb fényerő miatt kellene ledes index, hogy jobban átvilágítsa a búrámat. Gondoltam arra is, hogy meghagyom a sima izzót is, mint fogyasztót, és akkor meglesz a kellő terhelés. Ez rossz ötlet? Ha más nem marad a ledekhez készített indexrelé, amivel marad a megszokott visszajelzés is, csak úgy már az izzókkal együtt nem olyan olcsó mulatság.
Egyébként nekem még soha nem égett ki indexizzóm.[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
válasz mukibuci #8031 üzenetére
Ezek szerint csak nem raktak bele semmit. Írják is a terméknél, hogy új relé kell hozzá.
Vagy csak nem írnak róla. Rákérdezek nálunk mindenképp. Én a vaterán nézegettem ilyesmit, és ott írják hozzá, hogy szükséges az új relé is. Kinézetre ugyan ez a termék amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sötétnek nem sötét, csak piros. Átvilágítja az izzó, és borostyán is a színe, viszont csak a búra közepén. Azért szeretnék ledet, hogy jobban átvilágítsa az egész búrát és ne lehessen még véletlenül sem belekötni, hogy "pirosas".
Azon gondolkoztam, hogy a sima izzót megtámogatom néhány leddel beépítve a búrába. Az nem fog akkora többletfogyasztást okozni vajon, hogy túl lassan villogjon az index? -
simii16
aktív tag
válasz DonThomasino #10509 üzenetére
-
simii16
aktív tag
Nincs valakinek autóba fejegysége eladó? Vagy valami usb-s megoldás érdekelne, vagy pedig olyan darab, ami mp3-as és olvassa az újraírható lemezeket. Illetve szükség van rca kimenet(ekre) is.
-
simii16
aktív tag
Nem C20XE motort keresett itt régebben valaki?
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahol kispárna huzatra nyomtatnak Debrecenben?
-
simii16
aktív tag
válasz Bjørgersson #14059 üzenetére
A Shift sorozat az szimulátor? Azt hittem az összes része arcade, belsőnézet nélküli ezért nem is követem egy ideje. Lehet ki kellene próbálni akkor.
-
simii16
aktív tag
válasz PindurAnna #17306 üzenetére
Nem sokat ér sajnos ez a fajta ponyva. A legkisebb szél is "leszaggatja" az autóról. Nálam már a második nap körbeszakította a gumicsíkot hátul az aljánál egy kis szél, mert be volt a lökhárító aljába akasztva (másképp lehúzza és lobogtatja). Hó ellen jó egyedül, viszont a múlt héten úgy jártam vele, amikor az esőt váltotta a hó, hogy ráfagyott az egész az autóra. Hordani kellett rá a meleg vizet, hogy le tudjam nyúzni az autóról. Mondanom sem kell, hogy pár helyen ettől szintén elszakadt.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek keresnék 17-19" körüli LCD monitort jó áron. Ha minden igaz keddi átvétellel. Privátban várnék ajánlatokat.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lenne itt eladóba:
- Pioneer DEH-P5800MP fejegység 12K irányáron
- Millenium MN 9402 fejegység, törött előlappal, tartozékaival 3K irányáron
- Netgear WPN111 usb wifi stick 2K-ért
- Huawei E160 mobilnetes stick akármi 2K-ért
- HD Racing sportdob 6K irányáron -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
ATX tápot keresnék holnapi átvétellel, olcsón.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék olcsón autóba erősítőt, kis méret, kis teljesítmény címszóval.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy ilyen konfig?
Asrock 870 Extreme3
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000mhz 1.39V
Thermalright 120 Ultra Extreme hűtő-
Kingmax 4+2GB @ 1333mhz
XFX HD5770 1GB @ 900/1300mhz
Samsung HD322GJ 320GB F4
Corsair CX400 400w tápegység
Rain TD-4FC ventilátor szabályzó -mod-
Aerocool RS9 -minimod-Laptop csere, beszámítás jöhet szóba. Egyelőre ez csak egy elképzelés.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lenne asztali gépem. Laptopra szeretném lecserélni, elcserélni. Ha esetleg érdekelne valakit privátban lehet érdeklődni.
-
simii16
aktív tag
Bocsánat, ha volt már a kérdés. Foglalkozik valaki új hardverek, laptopok beszerzésével kedvező áron? Iponnál olcsóbban mondjuk.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Holnap lesz egy utam Vásárosnaményba és még van egy hely az autóban. Nyíregyen keresztül természetesen.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Asztali gépem eladóvá vált. Még egyben van, de bontom mert nincs túl nagy érdeklődés:Asrock 870 Extreme3 15K
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000mhz 16K
Thermalright 120 Ultra Extreme hűtő 8K
Kingmax 4+2GB 1333mhz hűtőbordákkal 9K
XFX HD5770 1GB @ 900/1300mhz 19K
Samsung HD322GJ 320GB F4 7,5K
Corsair CX400 400w tápegység 9K
Rain TD-4FC ventilátor szabályzó kis alakítással 3,5K
Aerocool RS9 átalakítva 8,5KSamsung 2243SW 22" FullHD 22K
Egyenként is megvannak hirdetve, rájuk lehet keresni némileg több infóért.
-
simii16
aktív tag
Ami még maradt:
Samsung HD322GJ vinyó 7K
Thermalright Ultra 120 Extreme hűtő, AC ventivel 8K
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000 15K
Corsair CX400 8K -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Valaki hozzá tudna szólni esetleg ehhez?
-
simii16
aktív tag
PhenomII X2 560BE @ X4 @ 4000 - 15K
Thermalright Ultra 120 Extreme AC ventivel - 8K
Samsung HD322GJ - 7K
átszabott Aerocool RS9 ventikkel, harisnyázva, stb 8K -
simii16
aktív tag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki Debrecenben lehet-e valahol kapni e-cigihez liquidet?
Más:
Eladó Thermalright Ultra 120 Extreme hűtő S775, illetve AM2;3(+) foglalatokra, AC ventivel 7K-ért. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest