Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz simii16 #159902 üzenetére
Hirdetéséről ha még nem tetted csinálj képernyő mentéseket, úgy hogy minden képel külön képmentés, meg külön az ő általa felrakott képeket is, nehogy törölje miután írsz neki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aldebaran
őstag
válasz simii16 #159902 üzenetére
Írd meg neki, hogy látod, hogy hibátlan a kártya, amit adtál neki, mert hirdeti hibátlanként, ne próbáljon lehúzni téged. Nem is értem, miért foglalkozol ezzel. Te tudod, hogy hibátlanul adtad, láttad a hirdetést, hogy feladta hibátlanként... lépj tovább. Esetleg csinálj screenshot-ot az ő hirdetéséről, ha később problémázna.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
-
saril
senior tag
válasz simii16 #104709 üzenetére
apámnak van olyan készüléke meg régen ~15+ éve csinálta is magának egy dacia-n meg ladasamarán de csak azon tudja amin van a lendkereken jelzés hozzá
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Salex1
őstag
válasz simii16 #81283 üzenetére
Pár hete adtam be a T-hez a mobilomat, és az ügyintéző alaposan körbenézte és az egyik sarkán lévő, apró zseb-kopást is felírta. Szóval én hívnám az üzletvezetőt, és ha vele sem jutok semmire, akkor irány a fogyasztóvéfelem.
Debreceni elérhetőség: fogyved_eaf_debrecenkukac nfh.hu kötelesek válaszolni minden levélre, de alaposan írd le, és ha lehet mellékelj papírokat. -
sirály69
őstag
válasz simii16 #81270 üzenetére
Amennyiben az átvételi jegyzőkönyvön nincs nyoma, hogy a készülék sérült lett volna minden ettől eltérő vélemény nem ér semmit!
Varga utcán van a fogyasztóvédelem, menj be oda....
Utolsó jótanács: Ha van beszélj 1 ügyvéddel....
Nekem segített!Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #81274 üzenetére
Pontosan.
Az ügyintéző meg igazolja az üzletvezető felé, hogy ő sértetlenül vette átMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #81270 üzenetére
Egyszerű a történet, az ügyintéző sérülten vette fel a telefon javításra vagy sem?
Ha nem szerepel erről semmi az átvételi bizonylaton, akkor ennyi, adjanak egy másik telefont.
Az ügyintéző meg adjon a saját nevében egy nyilatkozatot arról, hogy az átvételkor nem voltak ezek a sérülések rajta.
8-10 egymást követő asztalverés után meg fogják unni. Nem öljön az ideg, úgy menj oda, hogy tudod, hogy igazad van és kész.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #44999 üzenetére
tudtommal a szokásos belföldi utalási díj vonatkozik rá
azt nem értettem sohasem ha ezt meg tudják oldali 7/24-ben, akkor a számlaszámok köztit mi a facért nem?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #38721 üzenetére
Nem éri meg kínlódni vele, rakd fel a mostanit v.t.rára hiányosként
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Fricu
tag
válasz simii16 #38679 üzenetére
Az állítható tápot gyorsan felejtsd el, mielőtt kinyírja a routered.
Az olcsó kínai sz@r soha sem ad le 12V 1A-t.
Vagy egyik vagy másik, de egyszerre kizárt.
Mérj rá egy 600 Ft-os digitműszerrel!
A 12v-os állásban terhelés nélkül van akár 17-20V is, terheléstől függően esik vissza 12 köré, de nincs semmilyen szabályzása, vagy 10 amit kiad vagy 14, szóval gáz.
Mérd meg a szükséges dugó külső-belső átmérőjét és írd meg priviben, lehet hogy tudok segíteni.
ÜdvFricu
-
lizakattila
senior tag
válasz simii16 #38634 üzenetére
Itt a specifikációknál 12v@1A-t ír max.
Úgyhogy akkor szerintem vagy rossz az adapter, vagy nem azért vannak az újraindulások, mert kevés a kraft neki."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
mackosajt
addikt
válasz simii16 #35122 üzenetére
A tuning nem csak egy szűrőn múlik.
Ha teszel fel még pár matricát, máris sokkal erősebb lesz a kocsi!
Ha van mögötte normális, kellő hozzáértéssel épített szívó és kipufogó oldal, a kettő közt meg egy jó motor, akkor már van értelme a szűrőnek is.
Gyári verdák esetében van amelyiknél kifejezetten kártékony tud lenni, pláne az olajozás miatt, ami a légtömegmérőt nyírja ki, ami persze nem 2 Ft.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
gyuszaa
őstag
válasz simii16 #27316 üzenetére
Van raktáron nekik dögivel, csak előtte le kell adni a rendelést mert a betűbolt tulajdonosa megy el az aznap vagy előtte leadott rendelésekért, ami oda szólnak ( magyarul személyes átvétel), de van nála is pár doboz hangsen álalában, egy két helix, ego stb.. de ha előzőnap este leadod a rendelést már másnap érte is mehetsz olyan dél-délután között.
Szóval ha bemész randomba nem maradsz lötyi nélkül, maximum olyan nem lesz amit használsz, egyébként van saját keverése is Sanyinak, azok is nagyon finomak.[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz simii16 #27301 üzenetére
Ecigionline.hu debreceni, de már nem biztos van személyes átvétel, hívd fel őket.
Ecigifutar.hu az evapor viszonteladója, ott egy boltban személyesen átveheted a leadott rendelésed.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz simii16 #25398 üzenetére
Egyenlőre tervek azok vannak, meglátjuk mi alakul belőle..
3 betűs járgány felé kacsingatzok egy olyan közepesen nagy köbcentivel.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
_seth_
veterán
válasz simii16 #25377 üzenetére
Pontosan ilyeneket keresek Sencor lenne a legjobb, hihetetlen nagy hifi márka ( ) és van egy egészen jó rádiója, ez lenne a legjobb kérdés, hogy találok-e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
ati012
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz simii16 #13987 üzenetére
Talán a Plázában nyomtatnak / nyomtattak pólóra, hátha vállalnak párnahuzatot is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
_seth_
veterán
válasz simii16 #12016 üzenetére
X20XEV-et kerestem én, szerintem rám gondolsz de már találtam, azért köszi!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mezis
félisten
válasz simii16 #8037 üzenetére
Nem tudom.
Próbát csinálhatsz egy, a LED-el hasonló teljesítményű izzóval. Aztán, ha minden rendben (60-120 villanás/perc), végezhezted a következő tesztet: a LED fényéből mennyi jut át a színszűrőn. (A LED-ek keskeny spektrumokban sugároznak. Keresd a sárgásabb fényűt.)
mezis
-
mezis
félisten
válasz simii16 #8015 üzenetére
A párhuzaamosan kötött LED tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. (Ha csak sima relé, az fogja bírni, ha viszonylag nagy a LED áramfelvétele, akkor esetleg egy 12 V-os relét -egyszerű relét, az elektronikai alkatrészboltban nem drága- közbeiktathatsz.
Ilyen sötét a "búrád" ?
mezis
-
mghltm
addikt
válasz simii16 #8032 üzenetére
en a motorba raktam ledes indexeket. poenbol kiprobaltam a gyari relevel, gyakorlatilag folyamatosan vilagitottak a percenkenti 60-120 villanas helyett. kell hozza a masik rele!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
MODERÁTOR
-
-
mezis
félisten
válasz simii16 #8006 üzenetére
A LED-es fényforrás (nem izzik ) sokkal kisebb áramot vesz fel. Az index villogókat már régóta úgy méretezik, hogy egy izzó kiégése esetén vagy sokkal szaporábban villogjon vagy csak egyet kattanjon.
(Egy primitív megoldás lehetne az, hogy párhuzamosan is kötsz a LED-el egy megfelelő teljesítményű ellenállást. De nem lesz visszajelzésed arról, hogy nem világít a LED.)Ha rendben van a feszültség szabályozód, nagyon ritkán kell index lámpát cserélni (tapasztalatom szerint), van akinél biztosan sohasem .
A helyzetjelzővel rossz tapasztalatom van, talán egy órát sem működött a LED-es fényforrás, valószínű, hogy a tompított izzó sugárzó hője küldte a túlvilágra.
[ Szerkesztve ]
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest