Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
A városban hol csinálnak 2-4 személyes tálat ami jó és sok minden van rajtaLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
nagyúr
Sziasztok! Van esetleg valakinek feleslegessé vált szivargyújtós USB töltője? Nem kell semmi extrát tudjon (gyorstöltés meg ilyesmi), csak 1db USB-A aljzat legyen rajta és 5V-ot tudjon leadni.
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Hétvégén ha esetleg jár valaki Nyíregyházán sok jó cucc lesz nálam nagyon olcsón! Csak a készlet erejéig!
MINDEN ÚJ|USB univerzális töltő | HDMI-VGA átalakító | USB RCA digitalizáló | HDMI elosztó,mp3 lejátszó | 32Gb micro sd
ÚJ USB-s cuccok! Univerzális töltő,átalakítók,32Gb micro Sd,64Gb pendrive, USB-C HUB
KÉSZLETKISÖPRÉS! Wifi kártya / DVI-VGA kábelek / CPU cooler / Ultra SCSI szerver HDD stb JÓ ÁRON!
+Kingston 32Gb-os micro SD BONTATLAN 2500Ft
+ Lenovo Thinkpad T460 14" laptop újszerű hibátlan magyar bill. 8Gb RAM/256Gb SSD/Intel core i5 6200u - 65.000Ft 3 hónap garancia - képek privátban (amennyiben érdekel szerda délutánig kell jelezned, hogy ott legyen hétvégén)
+Lenovo Thinkpad T440 14" laptop újszerű magyar bill. 8Gb RAM/256Gb SSD/Intel core i5 4200u - 59.000Ft 1 hónap garancia - képek privátban (amennyiben érdekel szerda délutánig kell jelezned, hogy ott legyen hétvégén)DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
dewil666
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz Papaj x #157685 üzenetére
Az AMD-t azárt hagytam ki a szórásból, mert mostanában (akár csak itt a fórumon is) rengeteg panaszt, meghibásodást hallok, tapasztalok felőlük (javarészt valami memóriaeredetű dolog szokott lenni), olyan 75-25% ez a meghibásodások az AMD javára. Plusz a 7000-es szériát még bétatesztelik a vásárlók, szóval most perpillanat annyira nem szoktam erőltetni az AMD-t.
Ugyanakkor itt azért elemeztem a matekot, mert ha szempont egy M2-es SSD, annyira, hogy a pár ezer ft-os átalakító nem fele meg hanem új lap kell, akkor érdemes lehet egy kis extra ft-ért egy újabb, kevesebbet fogyasztó, teljesítményben kicsit többet nyújtó konfigra átmenni, és nem megijedni az I3 névtől, hiszen 10th gentől az I3 erősebb mint 7th genig bezárólag az I7.
Ugyna a pontos körülményeket nem tudjuk, de ha nulláról kell választani egyértelműen a 10th gen I3, ha adott mondjuk a 4th gen I7 meg az M2 SSD, akkor meg átalakító... lap csak akkor, ha az amúgy nincs, bár ezen a ponton már elgondolkodnék, hogy nem is veszek, hanem RAMot, CPU-t eladva 10th gen I3.Ami a RAM eladásod illeti, attól függ : ha használt volt, akkor ez teljesen korrekt ár volt érte. 29000ft-ért már bolti új bontatlan van, 2×16GB Kingston Fury Beast, 3 év garanciával.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
bobace
addikt
válasz Salex1 #157687 üzenetére
Ismerős szitu, mindenük megvan, nehéz bármit is venni, jó dolgukba már azt se tudják mit csináljanak.. Mi kinti mozgást segítő dolgokat vettünk (roller, görkori) illetve Lego-t még, de az is már lassan egyszer kirakós dologgá süllyed, viszont vettünk legutóbb ilyen classic sok darabos dobozt, amiből nem konkrét dolog lesz útmutatóval, és azt szívesen előveszik és építenek saját dolgokat. Magas az ingerküszöb, pedig az enyémek még csak nem is telefonoznak... Amúgy ha eszükbe juttatjuk milyen játékok vannak, akkor előveszik szívesen, csak maguktól nem akar eszükbe jutni...
Ahogy lentebb is írja mghltm, közös program is jó, nálunk is volt már pl játszóház, ugrálóvár bérlés ajándékba, nagyon élvezték.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mghltm
addikt
sajat velemenyem kovetkezik: esetleg 1-2 napos kozos hetvegi program? gondolok itt debreceni / nyiregyi strand / elmenyfurdo, allatkert, ha szerettek kirandulni / turazni / mozogni akkor kerekerdo elmenypark, nagykaland, hortobagy, matra / bukk ( szilvasvarad, aggtelek, kekesteto ), tisza tavon vizitura. en probalnam a kozos csaladi elmenyre helyezni a hangsulyt az ajandekok helyett.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nagyúr
Ugyanez a probléma nálunk is, 2 fiú akinek mindene megvan.
Elkezdtünk élményeket "venni" nekik, például vidd el őket szabadulószobába, gokartozni, kalandparkba, moziba stb.
PC játékokat szoktak még kérni, nagyszülőktől meg készpénzt kapni, ezt én úgy kötöttem össze, hogy kapott a nagyobbik egy Revolut <18 fiókot, oda feltöltöttem a pénzt, és abból azt vesz (Steam, Epic, Play áruház) amit szeretne. Így még menőzni is tud, hogy van saját bankkártyája. 😎 -
Salex1
őstag
Tanácsokat várnék. Most lesz mindhárom gyerekem (11fiú, 9 és 4lány) szülinapja és nem tudom mit vegyek. Otthon szinte nem játszanak semmivel. Hajtogatni, kézműveskedni szeretnek mostanában, de ahhoz kb. minden adott. Telefonon játszanak néha, de erősen korlátozva, így ilyen jellegű ajándékot sem tudok.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Thermaltake #157684 üzenetére
Igazán nincs mit, örülök, hogy volt értelme.
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #157667 üzenetére
Jelenleg amd valamiért kimaradt a sorolásodból, nyilván túloztam a 10 ezerrel, s nem is mint relevánsan értettem, csak az értelmét nem láttam, ergo erre akartam kitérni ezen írással. Ugyanakkor a matekot meg nem is szeretném elemezni, főleg jelen árak mellett. 32 GB (2x16) ram 3200mhz most adtam el 25 ezerért, ergo ezzel átb.. Így árat direkt nem írok, vagyis nem tényszerűen..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Thermaltake
tag
válasz Thermaltake #157615 üzenetére
Sziasztok!
Hátha valakinek segítség lesz az infó.
A korábban említett XBOX 360S hibajelenségről.... ( felpörög a venti a gépben és a tápban egyaránt de rögtön le is áll mindkettő, ezzel egyidőben a táp zöldről narancsra vált ) megkaptam az áhított kölcsön* tápot, és láss csodát egyből éltre kelt a masina. Így tehát valós értelmet nyert a szétszedés, kitakarítás, újra pasztázás.
* Nagyon köszönöm innen is a bizalmad. -
hcs57
addikt
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Antimatrix
senior tag
Sziasztok!
Keresek SANDISK Ultra 32Gb MICRO SD kártyát
SDXC már nem oké (64gb és fölötte)
akinek van kérem írjon privit vagy hívjonPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Papaj x
senior tag
Üdv!
Van közöttünk, aki építő iparban dolgozik?
Konkrét kérdés az lenne - munkadíj nélkül-, hogy van-e valami "ökörszabály" a költségekre.
Tételesen egy 50nm alapterületű kétszintes (ergo teljesértékű 2. szint) szerkezeti kivitelezése érdekelne (tehát alaptól tetőig, de csak a szerkezet -ablakok, szigetelés,stb stb nélkül).
Nagyjából erre gondoltam, mint példa:
-Beton alap díja
-szükséges tégla díja
-habarcsolás díja
-betonkoszorú díja
-áthidaló gerendák
-tető faanyag
-mondjuk lemeztető ár
stb stb..Ergo, egy üres "váz", tetővel.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
pomorski
őstag
válasz Csöves #157673 üzenetére
Szerintem is ide kellene írni a szerviznek a nevét, hogy a fórumtagok tudjanak a dologról..., illetve tudjanak mérlegelni...
Viszont leírom én is ide a sztorimat: Egyszer egy munkatársam magához hívott és elpanaszolta a problémáját, ami az volt, hogy az autóján valami gebasz volt a kipufogóval, és a szerelő azt mondta neki, hogy „Hűha ez ’biza zsebbenyúlós dolog, mert a komplett kipufogórendszert cserélni kell lambda-szondástól, kutyafaszástól, ez kb. 300e forint lesz. Péter, lehetséges-e ez?!” –Erre én mondtam a kollégámnak, hogy igen, ez bizony lehetséges, pláne amiatt, hogy a szerelőúr látta a forgalmiban, hogy te Dr. vagy, ebből kifolyólag úgy gondolja, hogy annyi lóvéd van, mint tengerben a víz, és úgy gondolja, hogy amit csak tud, kihoz belőled. Erre a kollégám mondta, hogy erre ő nem is gondolt. Ezután elvitte a kollégám egy ex-osztálytársamhoz (x) az autót, ahol az ex-osztálytárs egy tízezer forintos hegesztéssel örökre orvosolta a problémát. Ez tizenpár éve volt, azóta sem volt gond a kipufogóval, vagy netán a lambda-szondával. Ergo, az idő bebizonyította (legalábbis szerintem), hogy ténylegesen lehúzás-kísérlet lehetett a háttérben.
(x) autószerelőnek tanultam, de nem autószerelőként praktizálok; -de sok szerelőt ismerek. -
lappy
őstag
-
Atomantiii
addikt
Valaki nem tud valami helyet ajánlani ahol esetleg lenne akcióban beltéri járólap (kb 20 m2 kellene). Praktikert néztem múltkor, de akkor nagyon szegényes volt a választék, volt egy féle akciós járólap, de kicsit mintha hibás lett volna itt ott (3500 Ft/m2 környékén).
Szatmáriban néztem még, hogy ami tetszene meg viszonylag olcsóbb az kb 5400 Ft/m2, már ha van belőle, esetleg olcsóbban tud valaki valamit ajánlani?
-
bepken
veterán
válasz SOAD19 #157669 üzenetére
Faterom turbó problémával vitte ba a kocsit a mikepércsi úton (ha jól emlékszem) egy szervizbe, ahol rámondtak kapásból 600-800ezret, kuka az egész, ilyen drága az alkatrész, stb....kinevette őket természetesen és kivártuk, amíg a "szerelőnk", akihez évek óta visszük a kocsit, ráér és tud vele foglalkozni....2-3 hét múlva azt hiszem 80ezer körül csinálta meg mindennel együtt.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
HARDVERAPRÓD
válasz SOAD19 #157669 üzenetére
Azt hogy kivonhatja-e azt nem tudom, bár szerintem sem. Sőt igazából ha nagyon sarkos akarok lenni, akkor én olajcserével vittem el oda a kocsit. A többit ne nézze.
Persze, ha olyat lát azt jelezze, hogy a biztonság meg legyen. Mellesleg a Sámsoni úti szervizben nem ez volt az első ilyen eset, hogy többszörös árat mondanak.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Egy érdekes sztorit olvastam a fb-on a "Debrecen hallottam" csoportban. Valós profilnak tűnik.
"Egy rutinjavításra, olajcserére vittem be az autóm a Sámsoni úton egy ott lévő szervízbe, most nem nevezem meg pontosabban a szervíz helyét, csak mindenki számára okulásként írom le a történetemet.
Szóval hamarosan hívtak a szervízből, hogy nem cserélik ki az olajat, mert észrevették, hogy más hibája van az autónak: lötyög a kormánykerék. Nem is értik, hogy ezt, hogy nem vettük észre. Ténylegesen, nem vettük korábban észre, de nem állítom, hogy ez a szervízbe kerülés után lett defektes. A lényeg viszont, hogy a javítási költsége ennek 1.2Millió ft lesz, és ők kivonják a forgalomból az autót. Ezzel kb azt mondták, hogy náluk vagyok köteles megjavíttatni az autómat. De lesokkolt bennünket a hír, nem terveztem egy milliós javítási költséget elszámolni. De mondták, hogy utángyártott/bontott alkatrészből már ki tudják talán hozni 600 ezer forintból.
Nem érdekelt a fenyegetés, hogy kivonja a forgalomból az általuk megállapított forgalomra alkalmatlan autómat, elhoztam onnan, és egy másik szerelőhöz vittem, aki megnézte és körülbelül egy napos munkával kicserélte a hibás alkatrészt, amely munkadíjjal együtt 83.000 ft volt. Az autó pedig bevizsgálva, jól működik.
Ez tényleg így működik szerintetek, hogy ha valaki nem ért valamihez, akkor nem bízhat meg a szervízekben? Már simán azon gondolkoztam, hogy tudok átszervezni/átcsoportosítani pénzt, hogy ki tudjam fizetni az 1 milliós költséget. Szerencsére többen szóltak, hogy azért nézessük meg más szerelővel is. Így tettünk, javaslom, hogy ti is járjatok el óvatossággal hasonló helyzetben.
Minden esetre többet nem megyek ahhoz a szervízeshez..." -
bepken
veterán
válasz RandomName #157661 üzenetére
@sto1911! köszi szépen a tippeket, rákérdezek
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
KROK640
nagyúr
válasz Papaj x #157664 üzenetére
Igen, én ezt tudom. A 4th gen proci mellett az M2-nek csak annyi értelme van, hogy tudod használni az M2-es SSD-t, de létezik amúgy erre PCI-os átalakító is, szóval szerintem annyira nem fontos az M2 slot egy 4th gen lapon.
Platformváltás : Fent van a 4th gen I7-esek ára, de már nem annyira. Ha hasonló teljesítményt akar mint egy I7 4770 akkor kb a 10100F jöhet szóba, az pedig 25 ezer (H-s lap) / 39 ezer (B-s lap) + 24 ezer és még új RAMot is kell vegyen, ami 16GB esetében további 13 ezer ft (GSkill 3200, de ez alá nem éri meg adni, mert 1000ft-al olcsóbban van csak, és az már noname 2133-as). Ez alapjáraton is 62-76 ezer, plusz a rendszer újrarakása. Én bevállalnám (I7 4770 vs I3 10100F esetén kb 15% van az I3 javára, miközben nagyon sokkal kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik, meg mégiscsak egy modern rendszer), de ha nagyon árérzékeny, akkor ennél sokkal olcsóbban jöhet ki egy LGA1150 alaplappal, ami használt, régi platformos, és ebből kifolyólag szerintem 10-15 ezer ft-nál megáll.
Egyébként az igények alapján nekem az a gyanúm, hogy egy 4th gen procis, SLI/CF rendszere lehet, és lett egy M2 SSDje amit használna.
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #157659 üzenetére
M2 lényege "értelme" az, hogy nem sata vezérlőn keresztül kommunikál, hanem közvetlen a procival. Nahmost, a 4.gen ezt nemtudja kezelni -mérje le, nem tudja, ugyan az az írás olvasás, válaszidő lesz mint a satas ssdnél-, max. van rajta m2 foglalat. Tűzoltásnak jó, de sata is maradhat.. Értelme nem sok, kb. 5-10 ezer ft a platfrom váltás az előző eladásával, "hasonló tudásban", így m2 4gennek értelmét pont nem látom. Persze, nem ez volt a kérdés, de simán maradnék a satas ssdnél
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz bepken #157660 üzenetére
Ha ez ilyen akvarisztikás cucc, akkor ajánlom őt: SlyChocolate
Szintén debreceni.
Szerk.: Nem én adtam az ötletet.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
bepken
veterán
sziasztok!
ugróvillás honnan szerezhető be szerintetek? Tropicalfish és E-Pet sajnos kilőve (már érdeklődtem)
-
RAVEN59
tag
Köszi minden...sajnos nem találtam lapot,de gondolom nem is lessz...
-
KROK640
nagyúr
válasz RAVEN59 #157653 üzenetére
A 4790K processzorral (LGA1150) kompatibilis alaplapok általában nem rendelkeznek M.2 foglalattal és két teljesértékű PCIE x16 slot-tal, ezért valószínűleg nehéz lesz olyan alaplapot találni, amely mindkét kritériumnak megfelel.
Ha mégis létezik ilyen, az Z-s lap lesz.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,létezik olyan alaplap amely m2 foglalattal rendelkezik és 4790k -s procit tud kezelni? Persze 2db Pcie x16 teljesértékü van rajta? A válaszokat köszönöm,ha lessz ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
S-eye
senior tag
Szétrepedt a mikró tányérja ( Gorenje, 27 cm átlóban). A városban merre tudok újat venni?
-
SOAD19
addikt
-
paatrick
őstag
-
SOAD19
addikt
válasz diablo1984 #157635 üzenetére
Időközben megoldódott. A böngésző nagyítását kellett 110%-ra állítani 100-ról, és elértem a korábbi verziót. Szerintem sokkal jobb így, itt van két kép a különbségről:
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Titeket nem idegesít, ez az új dizájn a ph!-n, hogy az avatarok lekerültek a szövegmezőbe, emiatt a hozzászólás keskenyebb és több soros. Az arckép alatt meg üres, kihasználatlan rész van. Nem értem, ennek mi értelme volt így.
-
mezis
félisten
válasz zolikaDB #157632 üzenetére
Nálunk volt egy meglepő eset. Heten vagyunk egy UPC elosztón. Egyik szomszédomnál problémák voltak. Hiba elhárítva: NÁLAM volt a beérkező koax-on lazán meghúzva egy hollander! Nekem nem volt semmi panaszom...
Továbbá: Galvanikus isolator van? (Ha nincs , legyen!)[ Szerkesztve ]
mezis
-
zolikaDB
veterán
(#157629) Cs1csó: köszi
(#157630) mezis: mármint a reset gomb nyomása 30mp-ig? Megnézem, van-e olyan rajta, típust nem tudom, fehér, az oldalai meg rácsosak
Koax-on jön.
(#157631) Csöves: mindent megpróbálok, mielőtt elborult aggyal ÜFSZ-t próbálom cizelláltan -mivel pont ők nem tehetnek róla- megoldásra sarkallni.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Létezik valami olyasmi oldal, ami kilistázza, hogy a lakóhelyemen milyen internetszolgáltatás érhető el?
telenet.hu kamuzta, hogy tudja, erre listázott vodafone-t meg valami sosem hallott céget.
Jelenleg UPC van, szerintük minden oké, de TV nincs egy ideje (nem mintha számítana, de a semmiért fizetni az nem deal), a net meg... Mikor van, mikor nincs, ledob, nem csatlakozik, se kábelen, se wifin nem stabil, egyszóval bármennyi pénzért is egy darab csoki.
Régóta UPC van, de eddig nem volt ennyire minősíthetetlen. -
Thermaltake
tag
-
nagyúr
válasz Thermaltake #157625 üzenetére
RGH-zott?
-
Thermaltake
tag
Köszönöm a segítséget nektek. Ezt a képet én is kitúrtam már korábban. Elképzelhető, hogy a tápnak nincs baja, és valamiért maga a konzol állítja le az indítási folyamatot. Egyébként még takarítás előtt jó sok ki-be kapcsolgatás ( előtte folyamatosan ugyan az amit írtam korábban, felpörög a venti a gépben és a tápban is és rögtön le is áll mindkettő, ezzel egyidőben a táp zöldről narancsra vált ) után egyszer magához tért és eljutottam a főmenühöz. Ekkor azt gondoltam, egy alapos "puceválás" megoldhatja a gondot. Ráment majd. 8 órám. A konzol nem az enyém, de azt tudom, hogy egy viszonylag zárt polcban töltötte az utóbbi pár évét. Az évek alatt rengeteg por került a táp venti köré, és úgy fullra az egész gépbe. A paszta nyilván csontra ki volt száradva. A burkolatot majdnem 1,5 óra volt, mire törés nélkül letudtam bontani. Minden mosható elem kapott szappanos mosást is, hogy ha nem is működik mire összerakom, legalább patikán nézzen ki.
-
dobolan
senior tag
válasz Aryes #157620 üzenetére
Szerintem is erről van szó amúgy némi guglizás után:
Check the light on your power supply. Your Xbox 360's power supply also has a light on the back. This light can help you determine if your power supply is failing:No light - The power supply is not receiving power from the wall.
Green light - The power supply is working correctly and the Xbox is on.
Orange light - The power supply is working correctly and the Xbox is off.
Red light - The power supply is failing. The most common cause is an overheating power supply. Unplug it on both ends and let it sit for at least an hour. -
HARDVERAPRÓD
Szia.
Van ilyenem, oda tudom adni neked. 12V és 9,6A.Bekapcsolás után zöldre vált a led nálam.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Egyszerű multiméterrel megméred a táp kimeneti feszültségét. Ha a papírnak megfelel, akkor a táp jó.
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Van valakinek XBOX 360s-hez kölcsön tápegysége? Unokaöcsémék gépe nem működik, szétszedtem a tápot is és a gépet, kitakarítottam, újrapasztáztam. De ugyanúgy zöld majd rögtön sárgára vált a táp LED-je. Akár 30 perc kölcsön is elég lenne, hogy tudjam a táp -e a ludas.
Ha valaki tudna adni tesztelni a Tócóskertből az nagyon szuper lenne. -
aldebaran
őstag
válasz Atomantiii #157613 üzenetére
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Forrasztó ónt hol lehet kapni?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
KROK640
nagyúr
válasz diablo1984 #157609 üzenetére
Nem tudom. én a Farcry 6-ot már eleve 32GB RAMmal próbáltam
Korábban egy GTX950 2GB-os kártyám volt, és azzal nemigazán próbálgattam 2017-2018-nál újabb címeket, vagy ha mégis kb 2020 volt a határ.
Na most 32GB RAMom hamarabb lett mint érdemleges VGA-m (RTX3060 12GB), így amikor nekiálltam az újabb címeknek, akkor azokat mind 32GB-val tettem már
És igen, manapság már lehet érezni sokszor a 16GB és a 32GB között a különbséget. Irodai gépet már 8-12GB alatt nem raknék össze, játékgépet 16GB alatt semmiképp, de inkább 32GBval, pláne a mai DDR4-es árak mellett. (De pl egy régebbi 2-4th gen I7-est is szépen fel lehet javítani 16-32GB DDR3-al ... mellécsap az ember egy GTX1060 6GB/GTX1660S vagy egy RX580 8GB-os VGA-t és kész egy relative olcsó játékgép régi alapokonInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
diablo1984
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz diablo1984 #157607 üzenetére
Ezen a ponton (is) örülök, hogy RTX 3060 12GB-os kártyám van, ugyanis a Last of Us is terítéken van (úgy hallottam ott a 32GB RAMom is pluszt jelent majd) idővel.
Far Cry 6-ot szintén FullHDban és Ultra-n nyomom, nekem sincs vele bajom, annyi, hogy mióta kikapcsoltam a turbót meg downclockoltam a procit, néha 1-1 pillanatra előfordul, hogy beesik 60FPS alá, de nem zavaró. (Hűtőcsere után megy vissza az OC, most is csak az a bajom, hogy hangos ha nagyon megjáratom)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
diablo1984
veterán
-
HARDVERAPRÓD
-
KROK640
nagyúr
válasz lorcsi #157602 üzenetére
Nagyon szépen visszamentek most a VGA árak. 40K környékén én NVidia GTX1060 6GB-osat (a 3GB-osat NEM!) vennék, vagy AMD RX580 8GB esetleg RX590 8GB.
(nekem van egy 8GB-os RX570-em, az pár hónapja jött még ennyiért)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz lorcsi #157600 üzenetére
Igen a profilodon lévő gépet megnézve, egy 25-30 ezres VGA (2022 januárjában ugyanezek a VGA-k 120-160 ezres kategóriák voltak még), amivel szerintem ma már annyiba is kerülnek, mint amennyit érnek. Előnyük, hogy még mai játékokkal is el lehet játszani velük FHDban medium/high beállításokkal, és ma már ez nem sok pénz egy VGA-ért. Anno a GeForce 2 volt ilyen 2002-ben, hogy 20 ezer ft-ért a legújabb címek is mentek rajta, max nem teljes részletességgel.
Egyébként maga játék sajnos tele van bugokkal, ezzel én is szembesültem a bétában, de öcsém játsza is, és folyamatosan panaszkodik.
Ha nosztalgiát akarsz, akkor van most a Diablo 2-nek egy resurrected(?) verziója ahol a grafika fel van javítva mai szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok