Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

Egy érdekes sztorit olvastam a fb-on a "Debrecen hallottam" csoportban. Valós profilnak tűnik.
    "Egy rutinjavításra, olajcserére vittem be az autóm a Sámsoni úton egy ott lévő szervízbe, most nem nevezem meg pontosabban a szervíz helyét, csak mindenki számára okulásként írom le a történetemet.
    Szóval hamarosan hívtak a szervízből, hogy nem cserélik ki az olajat, mert észrevették, hogy más hibája van az autónak: lötyög a kormánykerék. Nem is értik, hogy ezt, hogy nem vettük észre. Ténylegesen, nem vettük korábban észre, de nem állítom, hogy ez a szervízbe kerülés után lett defektes. A lényeg viszont, hogy a javítási költsége ennek 1.2Millió ft lesz, és ők kivonják a forgalomból az autót. Ezzel kb azt mondták, hogy náluk vagyok köteles megjavíttatni az autómat. De lesokkolt bennünket a hír, nem terveztem egy milliós javítási költséget elszámolni. De mondták, hogy utángyártott/bontott alkatrészből már ki tudják talán hozni 600 ezer forintból.
    Nem érdekelt a fenyegetés, hogy kivonja a forgalomból az általuk megállapított forgalomra alkalmatlan autómat, elhoztam onnan, és egy másik szerelőhöz vittem, aki megnézte és körülbelül egy napos munkával kicserélte a hibás alkatrészt, amely munkadíjjal együtt 83.000 ft volt. Az autó pedig bevizsgálva, jól működik.
    Ez tényleg így működik szerintetek, hogy ha valaki nem ért valamihez, akkor nem bízhat meg a szervízekben? Már simán azon gondolkoztam, hogy tudok átszervezni/átcsoportosítani pénzt, hogy ki tudjam fizetni az 1 milliós költséget. Szerencsére többen szóltak, hogy azért nézessük meg más szerelővel is. Így tettünk, javaslom, hogy ti is járjatok el óvatossággal hasonló helyzetben.
    Minden esetre többet nem megyek ahhoz a szervízeshez..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés