Hirdetés
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Egy érdekes sztorit olvastam a fb-on a "Debrecen hallottam" csoportban. Valós profilnak tűnik.
"Egy rutinjavításra, olajcserére vittem be az autóm a Sámsoni úton egy ott lévő szervízbe, most nem nevezem meg pontosabban a szervíz helyét, csak mindenki számára okulásként írom le a történetemet.
Szóval hamarosan hívtak a szervízből, hogy nem cserélik ki az olajat, mert észrevették, hogy más hibája van az autónak: lötyög a kormánykerék. Nem is értik, hogy ezt, hogy nem vettük észre. Ténylegesen, nem vettük korábban észre, de nem állítom, hogy ez a szervízbe kerülés után lett defektes. A lényeg viszont, hogy a javítási költsége ennek 1.2Millió ft lesz, és ők kivonják a forgalomból az autót. Ezzel kb azt mondták, hogy náluk vagyok köteles megjavíttatni az autómat. De lesokkolt bennünket a hír, nem terveztem egy milliós javítási költséget elszámolni. De mondták, hogy utángyártott/bontott alkatrészből már ki tudják talán hozni 600 ezer forintból.
Nem érdekelt a fenyegetés, hogy kivonja a forgalomból az általuk megállapított forgalomra alkalmatlan autómat, elhoztam onnan, és egy másik szerelőhöz vittem, aki megnézte és körülbelül egy napos munkával kicserélte a hibás alkatrészt, amely munkadíjjal együtt 83.000 ft volt. Az autó pedig bevizsgálva, jól működik.
Ez tényleg így működik szerintetek, hogy ha valaki nem ért valamihez, akkor nem bízhat meg a szervízekben? Már simán azon gondolkoztam, hogy tudok átszervezni/átcsoportosítani pénzt, hogy ki tudjam fizetni az 1 milliós költséget. Szerencsére többen szóltak, hogy azért nézessük meg más szerelővel is. Így tettünk, javaslom, hogy ti is járjatok el óvatossággal hasonló helyzetben.
Minden esetre többet nem megyek ahhoz a szervízeshez..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 12.9" billentyű+tok új eladó.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest