Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #110436 üzenetére
Tefon csere miatt eladó lesz két teló:
Honor 4C fekete 20e fix,
Lenovo Vibe Z2 pro 30e fix.
Mint a kettő szép állapotban van, nincs már rájuk garancia, én vettem mind a kettőt az edigiben, szóval előélet ismert. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Esik most Debrecenben? Ha igen nagyon?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
7Sony7
addikt
válasz Peti78 #110480 üzenetére
Nincs mit. Picit látszik a sérülés, de a 3 kis vonalka megszűnt, és nem is repedt tovább. Nem tudom, hogy meg lehetett volna-e láthatatlanra csinálni, ezért nem tudok viszonyítani. A hozzáállásukkal meg vagyok elégedve. Gyors volt, rendes. Viszont azt hozzá kell tennem, hogy olyan, hogy tökéletes szervíz nem létezik.
Itt pl egy szélvédő cserés autó ablaktörlőit feltették a tetejére. Ok, nem húzgálták rajta, hogy összekarcolják, de na.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
nagyúr
válasz Calogero #110470 üzenetére
Ha a teljes összeget le tudod fedni az anyagokról kapott számlával, akkor szerintem elég, sehol nincs leírva, hogy nem lehet túllépni a megtakarítás összegét, tehát ha mondjuk 1 millió megtakarításod van, és legalább 1 millió volt az anyagköltség, senkit nem fog érdekelni, hogy ki szerelte be és mennyiért, csak be legyen szerelve az adott lakásba.
Aztán lehet, hogy a gyakorlat ellentmond a logikának, magyarisztánban könnyen előfordulhat az is... -
törölt tag
válasz 7Sony7 #110463 üzenetére
Pilkington-ra gondolsz? Van két haszongépjármű a cégnél, csere miatt járt arra mind. Rohadt rugalmasak, behajtasz, megmutatod, megrendelik az alkatrészt, egyeztetsz, visszamész, kicserélik, max 8 óra múlva van jármű...
Negatívum: mindig el volt romolva a kávégép amikor arra jártunk...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bobace #110438 üzenetére
Aztán a végén kimennek a Fundamentások és leellenőrzik az utolsó szerencsétlen csavart is, hogy tényleg ott van-e és olyan, mint amiről a számla szól. Ha meg csak egy eltérést is találnak, egy kimaradt tételt, akkor büntetnek. Legalábbis ismerősöm így járt. Nem egy korrekt banda.
-
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lorcsi
veterán
válasz Csöves #110457 üzenetére
ez nem tudom menynire jó megoldás, csak egy videót láttam róla
eladó: vadi új soundcore motion+
-
kiss.a
tag
Digi 500 nethez milyen wifi routert érdemes venni?
-
Kickass
őstag
válasz sto1911 #110451 üzenetére
Tipik magyar hülye autóvásárló, beleszalad valami közepesen f*sba. Rendberakja, eladja majd vesz helyette egy másik ezeréves f*st...
Mellesleg egy hibátlan autón nem mennek csak úgy tönkre dolgok egymás után = az nem volt hibátlan.Kb. ugyanaz az a szitu mint mikor valaki megvesz valamit, majd fórumban megkérdezi, hogy mások szerint az jó választás volt-e. Hát b+
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
"Levelemet először is kis felvezetéssel kezdeném. 2 éve vásároltam egy 2002-es Citroen C5 2.2 HDI-t, vezetett szervizkönyvvel és lekövethető, újkorától kezdve magyarországi előélettel és megvételekor minden hibátlan is volt, minden hibátlanul is működött... Aztán soha többet. Nem untatnám a részletekkel, de lényeg az ugyan "csak" kopó alkatrészeket kellett cserélni, de azt nagyon... nem volt hónap hogy ne kellett volna komoly összegeket hagynom a szervizbe (többek közte a kuplung + lendkerék csere is megvolt, de lengőkarok, hátsó híd felújítás, stb...)"
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Férfi szövetkabátot keresek. Debrecen a célterület. L, M méret (újszerű legyen, kinyúlt, agyonhasznált nem érdekel.)
PM ha van. Ha nincs megyek üzletbe.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz Csöves #110434 üzenetére
Tele van velük a BestFM "...kárglász javííííít...kárglász cserééél!"
-
lappy
őstag
válasz bobace #110438 üzenetére
itt próbáltad már
https://www.fundamenta.hu/gyakori-kerdesekBámulatos hol tart már a tudomány!
-
bobace
addikt
Fundamentás kérdés:
Olvasok egy ilyet a neten:
Mivel tudod igazolni a felhasználást?Tulajdonlap a vásárlás tényéről, építési engedély, hitelintézet igazolása az előtörlesztésről, illetve saját névre szóló számlák a felhasználásról. A számla keltezése nem lehet régebbi, mint a lakástakarék lejárata, erre vigyázz. Ha az elvégzett munkáról nincs számla, lehet kérni, hogy értékbecslő állapítsa meg, hogy mennyibe került a munka, anyagköltség nélkül.
A magyar rögvalóság az, hogy ha számlát kérsz a mestertől a festésről, ablakcseréről, bármiről, mindjárt legalább 30%-kal drágább lesz a munka, úgyhogy mindjárt nem éri meg az egész lakástakarékos gyűjtögetés. Ilyenkor vihetsz a saját nevedre szóló számlát az alapanyagokról és kérhetsz valami 12 ezer forintért értékbecslést a munkadíjról.
Valaki csinálta már így, működik?Illetve a pénz átvétele után mennyi időm van igazolni a felhasználást - ezt nem találtam meg hirtelen.. Van aki szakaszosan kérte a kifizetést, van ilyen?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
fenergie84
addikt
Tefon csere miatt eladó lesz két teló:
Honor 4C fekete,
Lenovo Vibe Z2 pro.
Mint a kettő szép állapotban van, nincs már rájuk garancia, én vettem mind a kettőt az edigiben, szóval előélet ismert.
Ajánlatokat várok -
Csöves
őstag
Szélvédő kavicsfelverődéssel hová érdemes menni?
Egy felverődés van, de nem szeretném ha megrepedne az üveg.Aquila non captat muscas.
-
föccer
nagyúr
válasz zolikaDB #110431 üzenetére
Levegő van a rendszerben. Légteleníteni kell.
Gyere át a lakásfelújítós topikba.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Az alabbi jelenseget mi okozza, normalis-e?
Tarsashazi lakas, gazkazan, es 5db radiator a lakasban. Termosztat felveve 18-20 fokra, es csak a kislanyunk szobajaban van feltekerve a radiator, mindenhol mashol 0-n van.
Itt jon a furcsasag: a picinél azt hallom, hogy csorog, folyik a viz valahol a radiatorban, csovekben... Szakaszosan. Mi ez a jelenseg? -
Zsoleszhun
addikt
Eladó egy megbízható és szép mobiltelefon ami megállja a helyét, akár karácsonyi ajándéknak is.
¯\_(ツ)_/¯
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #110332 üzenetére
Eladó PC:
ASUS P5K pro S775 lap
E8400 C2D 2*3000Mhz/6MB cache (hőcsöves hűtő, halk)
2*2GB 1066 DDR2 Kingston
160GB WD VelociRaptor 10000rpm Sata HDD
ASUS HD2600XT 256MB PCIe
300W halk(ított) táp (Codegen) - nincs vele gond. Egy ideje viszi a gépet.
Torony ház (ezüst fekete, előlapon USB és kéken világító infó kijelző)
Egész gyors, egész hallk. - 15K -
Borosz
őstag
válasz diablo1984 #110427 üzenetére
Én felhívtam a ebrecen Autót. Segítettek. Kiderült, hogy 2011-ben hivatalosan 33.000Km volt a kocsiban. Azóta elvileg belement évi 18.000, ami éppen még reíális is lehet. Én is aláfeküdtem, a küllemet illetően elég jó a szemem. Akku pipec (szinte új, Varta), a kocsi tényleg kívüé-belül PATYOLAT. Persze biztosan kipucolták, de gynémelyik helyen annyira megdöbbentően tiszta, hogy nem értem ma sem hogy lehet ennyire kisuvickolni egy kocsit - ha így volt. Ülések pipecek, semmi kiülés, szakadás, kormány, váltó reális kopottságú. Mondom, van erre szemem. Kényes vagyok az ilyesmire. Most már, miután jobban utána néztem az FSI-nek, ez a NOx ez az egyik betegsége az FSI rendszer miatt, persze ha kénes benzint tankolunk. Másik hiba, ami ezeknél előjöhet az alulméretezett 6 sebességes váltó. Simán lehet, hogy az is reális, ami éppen van vele - mintha kenés nélkül be-besírna egy csúszócsapágy és CSAK hidegen. A váltás, kuplung viszont hihetetlenül pontos és megbízható. Fekszi az utat, stabil, nem kopog a futómű. Remek autó egyébként, nagyon lehet szeretni. Csak bosszantó, hogy ennyit az ember kiad - egy akkoriban kb. 6 millás kocsiért, megjegyzni ezt is érdemes - és még nem áll meg itt a sztori, mert vinni kell a műhelybe. Jó lesz az, csak nem kell pánikolni - mondogatom magamnak folyton.
-
diablo1984
veterán
válasz steve1021 #110410 üzenetére
Gondolom Zoli sem vette volna ezt a tourant, ha 240 ezer km lenne benne az órájában, attól még lehet jó a kocsi, de 200e km fölött már büdös, fele érdeklődőt már elvesztették!
Ez az állapotot veszünk nem kilóméretrt egy büdös paraszt nepper duma, meg az is, hogy nem új autó, újat a szalonban kell venni, na ezeknél én megfordulok és szarok rá, mert ne mondja már nekem senki meg, hogy egy használt autó nem lehet jó bőrben én had döntsem már el, hogy mi nekem az elvárható állapot!
Szóval volt már nem 1-2 alkalom, mikor elsütötték nekem, akkor én is elmondtam, hogy egy körbetört autó az nem éppen kicsit használt....
Általában ha egy autó érdekel és kereskedős, akkor oda megyek, mondom, hogy miért jöttem, szólok, hogy hozza a rétegvastagság mérőt és a kulcsot, valamint mondja el, hogy mit lehet tudni a kocsiról, személyes meséket hagyja, mert fingja sincs neki sem róla, mi az előélete, tehát hogy jóskapista azt mondta, hogy történetek csak felesleges rizsa és a rétegvastagság mérőt is nekem adja ide és körbemérem én, abból már tudom, hogy mi ami eredeti, mi az ami javított és mennyire szakszerűen javított! Nem nagyon szokták szeretni, de én alá is fekszem a kocsinak, megnézem az alját is, azon is látszik, ha javították, sőt azon hamarabb, meghallgatom a motort hogy jár. Az hogy hozunk egy akkut, mert bikázni kell, az is kizáró, mert miért nincs benne egy jó? Mi van még lespórolva belőle?
Most hétvégén is megyünk faternek autót nézni, ráadásul az egyik német autó, közismert óratekerős ide-oda belefújunk helyre, fel sem hívom őket, feleslegem, minden ott mindig törésmentes, valós kilóméterű, amit 5 évvel ezelőtti bejegyzésű szervízkönyv bizonyít.... kíváncsi leszek rá..... -
tothantal27
csendes tag
Hibás Dell D630,hátha érdekel valakit!
[link]Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Kickass
őstag
Azért a márkakereskedésbe vidd átnézetni fetisisztáknak ajánlanám olvasásra...
[link]Végülis csak egy totálkárra tört autót nem sikerült kiszűrniük...
Az én tanácsaim használt autóvásárlóknak:
- ki kell olvastatni ahol gyári programmal rendelkeznek az autóhoz (nem feltétlenül márkakereskedés)
- futóművet/kormányművet/fékeket átnézetni (ezeket általában szemrevételezéssel is fel lehet mérni)
- festékréteg vastagság mérés
- próbakör
- összes extra kipróbálása (kapcsolók, elektromos dolgok, klima) -
Zola007
veterán
Van valakinek ANGOL nyelvet oktató ismerőse?
Nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítés lenne a cél, főleg szóbeli részMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
-
steve1021
csendes tag
-
bobace
addikt
válasz steve1021 #110416 üzenetére
Nagy +1 erre is meg az átvizsgálásra is.
Nem szabad megvenni ilyen autót. Plusz, ha nem engedi átvizsgáltatni, akkor szintén ott kell hagyni, majd jön másik.
Én személyesen nem vennék külföldi autót. Még kevésbé informálható le, mint a magyar.. Rengetegen foglalkoznak itthon totálkáros külföldi autók kipofozásával, tekerésével. Azok kerülnek be sokszor hozzánk, amiket ott nem érte meg javítani, itt meg összedrótozva még jó lesz valakinek, aztán mehet németbe reklamálni a vevő a borosz által is írt metódus miatt. Kicsit sem gyanús, hogy az olcsó kategóriánál maradva, arra van rálátásom, adnak egy kintról bejött "megkímélt, hibátlan" állapotú kisautót mondjuk 300-ért plusz ugye a költségek, és az kerülne 600-ba magyar forrásból. Amit 300-ért adnak, az kint jó, ha volt 150, hogy még neki is megérje, ergó roncsár...
Áh, minden tiszteletem az autóvásárlóknak, nehezebb autót venni, mint házat...(én kb egy fél évig nézegettem, de a tapasztalt kereskedő ismerősöm is azt mondja, hogy 3-4 hónap kell egy elképzeléseknek megfelelő autóhoz, másik kereskedő ismerősnek meg szóltam kb 5 hónapja, hogy kellene valami jó állapotú kisautó, és most hívott a héten, hogy lenne végre egy, amit ajánl, na püff)Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
steve1021
csendes tag
válasz Borosz #110415 üzenetére
Igen ez így van van adásvételi csak az eldó a német tulajdonos.R-go közöd sincs a kereskedéshez.
Vagyis ha bajod van akkor a német vagy éppen ki tudja,hogy milyen nemzetiségű eladóhóz kell fordulni.Na ez az igazán undorító kiskapu amit örökre becsuknék minden kereskedő előtt.A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup
-
Borosz
őstag
Ja, még valami. Nem tudom, hogy ilyen tapasztalatod mennyi van, de a külföldi autók esetében, kereskedésben vásárolt autót úgy szokták eladni némely helyeken, mintha te hoztad volna be a járgányt. Meghatalmazással intéznek mindent és gyak. nincs adás-vételi. A regadót is te fizeted be kb. vagy legalábbis a te nevedben intézi a kereskedő. Mivel ő még arra sem költ, hogy a nevére írja. Elmondása szerint "felesleges pénzkidobás" lenne - term. az ő részéről az. Én így tudom.
-
steve1021
csendes tag
válasz bobace #110412 üzenetére
1 dolgot kell megjegyezni ha megvan a kiszemelt kocsi akkor csak márkaszervízbe kell vinni állapotfelmérésre.Ott megmondanak mindent róla és a varható költségekről is adnak tájekoztazást árral együtt.Ha nem engedik,hogy márkaszervizbe vidd akkor az már gyanus.
Igaz ha valami kiderüln és nem veszed akkor bukod a pénzt,de legalább tudod,hogy rossz vétel lett volna.
Saját tapasztalat,hogy a km óra csalás is kiszürhető mivel ha egy 2009 autóba az ecu szoftverét 2015ben modositották akkor ott teketek valamit.Mivel az utolsó modosítas időpont kiolvasható.A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup
-
Dan-szan
senior tag
Egy ilyen relét hol tudok venni itt Db-ben?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
bobace
addikt
válasz steve1021 #110410 üzenetére
Ez egy dolog, amit az emberek fejébe vernek, és igaz is, nem akarok flame-be kezdeni, de egy patikának tűnő autó hiába jó állapotú, ha eltitkolnak X tízezer-százezer kilométert, nem mindegy hogy egy alkatrészben 100e van vagy 200e és ezen nem segít az állapotot veszünk szlogen sem.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
bobace
addikt
válasz Borosz #110406 üzenetére
Német származás => 146ekm=350ekm, hacsak nem tényleg olyan használta kint is akit ismersz => bármi kijöhet.
Magyar volt az eladó? Érvényesítsd a szavatosságot, ez nem kopóalkatrész, lehet feltételezni, hogy megvolt a hiba, mikor megvetted.
[ Szerkesztve ]
-
Nooki
tag
Fel tudna nekem váltani valaki 1db 4GB-os DDR3 1600MHz memóriát, 2 db 2GB-os DDR3 ra?
Lényeg hogy nekem régi a lapom és nem fogadja ez 4GB ramot csak 2*2GB formában![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz mghltm #110403 üzenetére
és Peti78!
Köszi a választ!
Az hogy 16 éve működik egy kereskedés, még nem garancia a korrektségre. Személyes tapasztalat lenne jó, bár ez sem jelent semmit. Na majd kiderül.
Keresgéltem, de nem találtam negatív hangvételű bejegyzést vele kapcsolatban.Borosz: Igen - ezért utálok kocsit cserélni.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Borosz
őstag
Én úgy tapasztaltam, hogy hiába, ha egy kereskedés koros és jóhírű akkor, ha amikor veszed az autót nem tapasztalsz vele semmi gyanúsat, de a hidegben előjönnek a bajok. És még ekkor is azt lehet mondani, hogy a kereskedés nem hibás.
VW Touran 1.6 FSI 146K km. Német származás. Gyönyörű kocsi, szinte új belsővel, szinte hibátlan külsővel. Motor jár mint az óra, semmi füst, 0 hibajelzés a műszerfalon. Aztán bejön a hideg... a váltó elkezd néha berezonálni alapjáraton, kuplung benyom - csend. 1000km után az egyik szondáról kiderül, hogy nem ad jelet (NOx szonda - 160K egy ilyen sz@r) - hibakód. A legjobb, ha minden eshetőségre felkészülsz:
- szakemberrel mész autót nézni, ha nem értesz hozzá
- utánaolvasol a tipushibáknak (kvázi felkészülsz a típusból amennyire lehet)
- megnézel vagy 5 ugyanolyat
És még ekkor sem garantált, hogy nem költesz rá még vagy 300K pluszt. -
schulc99
aktív tag
Eladó vagy csere 3 db mobil 1-re!
Eladnám vagy cserélném 3 db mobilomat 1-re.
2 db Nokia Lumia 530 és 1 db Nokia Lumia 625
Telekom függőek voltak, de hivatalosan függetlenítve lettek, amúgy dominos telefonok voltak.
Az ár 10 000 Ft/db
Egyben a 3 db. 25 000 FtAdásvételit írok!
Ami érdekel cserébe, az 5" - 5,5" Androidos, dual simes független mobil, jó állapotú, 4G képes (B20).
Samsung, Huawei, Xiaomi márkák amik alapvetően érdekelnének.Érdeklődni privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Peti78
őstag
Az mghltm fórumtárs által megfogalmazottakkal egyetértve, és azt kiegészítve azt mondom, vigyél magaddal szakembert. Mondjuk egy, a márkához értő szerelőt, aki ráereszt egy gyors diagot. De a legjobb, ha elviszitek egy állapotfelmérésre. Ha rendben találják, az jó, de ha feltárnak egy-két súlyosabb hibát, akkor vagy alkudsz ennek megfelelően az árból, vagy otthagyod.
Nem mellékesen a legjobb hírű kereskedésbe is bekerülhet egy-két kedvezőtlenebb vétel. Ja, alkudni amúgy kötelező.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
mghltm
addikt
tapasztalat nincs, de majd 16 eve mukodo kereskedes, manapsag ez jo jelnek szamit!
Általános adatok
Cégjegyzékszám: 09-09-008538
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2002/01/31A cég elnevezése
CÍVIS-CAR 2002. Autókereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2002/01/31still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A Civis Car 2002 Kft. autókereskedéssel van valakinek valamilyen tapasztalata?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest