- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
steve1021 #110416 üzenetére
Nagy +1 erre is meg az átvizsgálásra is.
Nem szabad megvenni ilyen autót. Plusz, ha nem engedi átvizsgáltatni, akkor szintén ott kell hagyni, majd jön másik.
Én személyesen nem vennék külföldi autót. Még kevésbé informálható le, mint a magyar.. Rengetegen foglalkoznak itthon totálkáros külföldi autók kipofozásával, tekerésével. Azok kerülnek be sokszor hozzánk, amiket ott nem érte meg javítani, itt meg összedrótozva még jó lesz valakinek, aztán mehet németbe reklamálni a vevő a borosz által is írt metódus miatt. Kicsit sem gyanús, hogy az olcsó kategóriánál maradva, arra van rálátásom, adnak egy kintról bejött "megkímélt, hibátlan" állapotú kisautót mondjuk 300-ért plusz ugye a költségek, és az kerülne 600-ba magyar forrásból. Amit 300-ért adnak, az kint jó, ha volt 150, hogy még neki is megérje, ergó roncsár...
Áh, minden tiszteletem az autóvásárlóknak, nehezebb autót venni, mint házat...(én kb egy fél évig nézegettem, de a tapasztalt kereskedő ismerősöm is azt mondja, hogy 3-4 hónap kell egy elképzeléseknek megfelelő autóhoz, másik kereskedő ismerősnek meg szóltam kb 5 hónapja, hogy kellene valami jó állapotú kisautó, és most hívott a héten, hogy lenne végre egy, amit ajánl, na püff)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged