Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz Aryes #110995 üzenetére
Köszi, volt aki azt írta a klímás topicban, hogy egy szigetelés nélküli 40m2-es lakás fűtése jött ki kb. 1300kWh-ra...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lappy
őstag
Debrecenben hol lehet kapni jó minőségű bőr ffi cipőt.? Max 30e Ft
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
7Sony7
addikt
-
nagyúr
válasz elfelejtette #110986 üzenetére
Nekünk a nyári csúcs és az őszi-tavaszi átmeneti fűtés kb 100kWh-val dobta meg havonta a számlát, éves szinten olyan 4-500kWh maximum. 3,6kW-os inverteres klímánk van. Egyébként sokkal többre számítottunk, tényleg megérte az inverteres klíma a magasabb árát.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
-
tothantal27
csendes tag
Majdnem komplett gép HDD nélkül.[link]
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
7Sony7
addikt
A mikepércsi körforgalomban útburkolati jeleket festenek. Mikepércsen a postánál a sor vége.
Nincs valami honlap, vagy app, vagy valami, ahová felteszik ezek a ... közutasok, hogy mikor, hol garázdálkodnak?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Eladó felújított 62nm-es 1+2 félszobás, étkezős, külön fürdő, WC lakás a Borbíró téren!
Akit komolyan érdekel privátban keressen!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
xuldar
addikt
válasz mghltm #110984 üzenetére
Ha a nyíregyházi vasút megfogja a Huszár Gál forgalmát, a sor egyben indul meg a Rakovszky felé, olyankor tényleg nem lehet kifordulni a Víztorony utcáról balra. A lámpát lehet, hogy állították, de ha tényleg így van, ez nem megoldás, hogy inkább hagyjuk az Ótemetőn feltorlódni a forgalmat. Igazi magyaros megoldás, mint a romló utakra javítása helyett kihelyezett sebességkorlátozó táblák, ahova még a traffik is beállnak mérni. Hogy költenék az összes bevételt gyógyszerre...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
elfelejtette
veterán
válasz Aryes #110979 üzenetére
A villanyóraállást egy éve írom havonta, csak sürgősen meg kell emelni az általányt, amint be lesz kötve a légkondi.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mghltm
addikt
válasz bobace #110982 üzenetére
nem tudom pontosan mi lehet az oka. mi a viztoronytol probaltunk eljutni a budai nagy antalra, de kb 10 perc volt mire ki lehetett hajtani a huszar galra, brutal sor torlodott fel a belvaros iranyaba.
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
Buri-Buriamikor bekötöttük az internetet, még a dobozos üdítőt sem fogadtuk el¯\_(ツ)_/¯
-
bobace
addikt
válasz mghltm #110946 üzenetére
Ótemető-Rakovszky sarok kérdés.
Csak én látom úgy, hogy rövidebbre vették a jobbra kisíves kikanyarodó idejét? Már két reggel is néztem, hogy régebben a kialvás után egyből jöttek keresztbe, most meg sok idő telt el a két dolog között. (Bár csak sokadik voltam a sorban, nem biztos, hogy jól láttam.)
Ez lenne a megoldás a sorra?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
törölt tag
válasz grizlisandor #110980 üzenetére
Itt kérdezz, mert Debrecenben minden van. Sőt. A minden is.
Részemről Wok-to-box, vagy Buri-Buri.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz bobace #110973 üzenetére
Ma hívom őket, köszönöm a tippet.
Ezt a hirdetést én az elejétől fogva kizártam, mert Comfortline felszereltség miatt, de, a papírjai alapján Trendline, kértem jó minőségű képeket, és szépnek tűnik.
Mind1, ha nem jön össze az autó, akkor kérlek mondjatok valami jó streetfood kajáldát, amit érdemes meglátogatni.
-
nagyúr
válasz elfelejtette #110978 üzenetére
Azzal fűtesz most?
Én tudok egyet kölcsönadni, de ha rám hallgatsz, inkább ne mérd le. Jobb azt nem tudni.
Amúgy szerintem írd le a villanyóra állását pár napig klíma nélkül és klímával. Nekünk időjárástól függően 6 és 12kWh közt fogyaszt naponta. -
elfelejtette
veterán
Egy fogyasztásmérőt tudna valaki kölcsönadni pár napra? Egy klíma fogyasztására lennék kíváncsi.
-
hcs57
addikt
válasz rayoliviero #110967 üzenetére
Itt van: [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
nagyúr
Sziasztok! Samsung A3(7)-hez nincs valakinek egy tokja kölcsönbe egy hétre, míg megjön az enyém kínából?
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bobace
addikt
válasz grizlisandor #110972 üzenetére
Próbáltad már a debrecenauto-t, vagy ők drágák márkaszervíz lévén? A szombat is szűkit azért a lehetőségek körén.
Amúgy én tartom azt az álláspontot, hogy ami már nem piros pöttyös, tehát új hirdetés, ott van valami geba, de lehet drágbb autóknál ez nem jellemző, de olcsó kategóriában, ami nem kel el egy hét alatt, azt nem is éri meg (95%-ban).
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #110891 üzenetére
Úgy néz ki, hogy szombaton megyek megnézem az autót.
Ha jó lesz, ismer valaki egy jó szervizet, ahol megnéznék az autót? -
Zola007
veterán
van valakinek eladó lengyel zloty?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Debrecenben hol kapni jó áron 2 rétegű fehér Z-hajtogatású papír kéztörlőt nagy (20-as) csomagban?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sirály69
őstag
válasz rayoliviero #110967 üzenetére
Ennyiért szilveszterre ott van/volt szállás?
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
rayoliviero
veterán
Tudtok ajánlani egy Zakopanehoz hasonló helyet, ahol lehet szilveszterezni?
Olyat keresek, ami max 300-400 km körül van Debrecentől, van hó, nem árt ha sípálya is.
Zakopanen beteltek már az olcsóbb szállások (20-30 ezer Ft/2 fő árkategória).
Fontos, hogy este nyüzsgő élet legyen. -
JoseGee
tag
válasz Bjørgersson #110949 üzenetére
Nekem van egy ha érdekel. Egy nagy dr. Pepper az ára 😁
Ami késik, az nem jön időben
-
mongo
tag
-
Papaj x
senior tag
válasz erik365 #110960 üzenetére
Mind a 2őt használtam már, egyik sem rossz, bár nekem kevésbé tunt strapabirobbnak a T420. (szerkezetileg jobban csuklott-nyaklott) Elite szerethetőbb, én véleményem szerint,..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Tudja valaki, hogy hol kapható a környéken Akuvit? -
erik365
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 14" körüli strapabíró laptopra, két versenyzőt néztem ki.
Lenovo Thinkpad T420, HP Elitebook 8470. Valakinek van tapasztalata valamelyikkel?
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
mghltm
addikt
meg mindig hasznalom az abp-t, de mar mukodik rendesen a hardverapro...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Salex1
őstag
Tagja itt valaki sport lövész klubnak? Lenne pár kérdésem.
-
bobace
addikt
válasz Fredo78 #110956 üzenetére
Egyetlen egyszer szerettem életemben arra menni, mikor 2002-ben vizsgáztam forgalomban, már akkor is 3 v 4 lámpa volt átmenni, pedig napközben voltunk, szépen elment egy csomó idő vele
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #110949 üzenetére
Holnap megyek érte, köszönöm mindenkinek, aki írt!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
schulc99
aktív tag
válasz #32368896 #110943 üzenetére
Pont ennek néztem a teszt videóját és ott is jókat mondanak róla.
Így év vége felé viszont tartok a kínai rendeléstől. Jó lenne itthon találni valami hasonlót.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Atomantiii
addikt
válasz #05304832 #110952 üzenetére
"Az Erzsébet-Miklós kereszteződésben eddig nem tapasztalt 10 perces dugóba kerültem csúcsidőn kívül. Ez nem tudom minek a hozadéka, baleset nem volt."
A lámpák szarul vannak hangolva, meg kellene nyújtani a zöldet a buszvégnél, mert felfogja a sort és a Miklós utcáról jövőknek ugye nincs lámpa és szépen megtelik a sor mire az Erzsébet utca felől zöldet kapnak a népek.
Bár ha meg ott tovább lenne zöld, akkor a buszok sosem kerülnének sorra így meg nincs hova menniük az autóknak mert állandóan tele van az a kis szakasz.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz rob72 #110950 üzenetére
Ilyen jó lett az új forgalmi rend? Sehol egy dugó amerre járok.. - kishegyesi, pesti, kiskörút, csapó, ótemetõ.
Rakovszky azért nem 100as de volt rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
rob72
tag
Sziasztok
Esetleg van e valakinek Asus laptop, k55v hez akku? nem új kellene,de kb 1,5 órát bírjon
ez a tipus száma : A32-K55, A33-K55, A41-K55így néz ki:
Privát üzenetbe kérném a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Van egészen véletlenül valakinek egy felesleges Intel 115X-es gyári hűtője, amitől hajlandó lenne sörért, csokiért, jelképes összegért megválni, és csütörtökön vagy pénteken meg is tudnám szabadítani tőle?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
schulc99
aktív tag
Köszi, de én nem ilyesmire gondoltam, hanem valami box jellegűre.
Mivel gyerek is használná, így a telefonos dolog nem megoldható.
Azért köszönöm.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bobace
addikt
válasz mghltm #110946 üzenetére
Így van, a kettes pont kellene nagyon. Az Ótemetőről kikanyarodó járművek száma miatt csúcsidőben egyszerűen már nem lehet elindulni a lámpától, vagy egy 10mp-pel áthangolni a lámpát, hogy hamarabb váltson az Árpád téren, már az is segítene.
Én nem gondolnám, hogy az óriási teherforgalom miatt dugul be. Meg ahogy a polgi mondta, amíg olcsóbb bejönni a városba kamionnal, addig még a kész elkerülő sem lesz használva..Más: remélem azért a zöld hullámon tényleg alakítanak, mert a kiskorút teljesen el lett kureszolva... az újonnan egyirányusított utcákon is minden van, csak zöldhullám nem, de az legalább még csak tegnap lett kész.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #110945 üzenetére
A Rakovszky tehermentesítésére két megoldás kínálkozik:
1: ha megépül az elkerülő, akkor ki kell tiltani a városból a kamionokat. - ezt mar evtizedek ota meg kellett volna valositani
2: az Árpád teret körforgalmúra átépíteni. Az ottani lámpa félelmetes mértékben lassítja a forgalmat minden irányban. - atmeno teherautok nelkul ez nem szuksegesstill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz schulc99 #110938 üzenetére
Szüleimnek innen és ezt vettem: Mecool MS8 pro
Tetőtérben van a routerük, a TV a földszinten a nappaliban és hibátlanul veszi a wifi-t, nem fagy, nem melegszik és piszok gyors. Youtubera teljesen tökéletes, csak ajánlani tudom Tud magyarul is
2 hét alatt megjött Holland postás felárral (kb + 1 USD volt a felára)
[ Szerkesztve ]
-
ViragL
tag
válasz #05304832 #110935 üzenetére
Ezek szerint neked sem őszinte a mosolyod.
Én optimista vagyok, bízom benne, hogy ez jó lesz. A sofőrök megszokják, a lámpákon optimalizálnak és mindenki boldog lesz. Csak idő kérdése. Remélem. És bízom benne, hogy nem lesz hó még egy darabig, mert ha nem lesznek meg a csíkok az aszfalton, azt megszívjuk. -
Zola007
veterán
Páraelszívóba való szabható fehér filterből van esetleg valakinek kimaradva egy darab?
-
copass
veterán
ELADÓ
Cooler Master Elite 331 + DVD író 2000 Ft-"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
izee
őstag
válasz schulc99 #110936 üzenetére
MHL 3.0 to HDMI? [link]
Telefonok erősebbek szoktak lenni és távirányítóval nehézkes a szövegbevitel.Múltkor panaszt olvastam a google tv kütyükre. Nem tudom ki írta, de mondom nekem okos a tv és nagyjából ok. Sony KDL40WD650
9 alkalmazás van, ami ijesztően sok , egyik a youtube. Oda vannak feltöltve a helyi tv hírei, ami a mindigTV-vel nem fogható. Van még időjárás, képnézegető, stb nem lesznek sokat használva, talán a képek, ha majd kiismertem.
De az egyik az Opera store. Ez egy alkalmazásbolt (olyasmi nagy), és itt van olyan, hogy URL megnyitó. Működik, de navigálni a nagyon rossz/nem lehet. Egér billentyű ha jól hallottam nem támogatja, de majd ha érdekelni fog, teszek egy próbát. Szerintem van még Vimeo meg 1-2 érdekes és sok érdektelen.
A Tubio telefonos alkalmazással tudtam wifi-vel kivetítve nézni nem youtube-ra feltöltött filmet is.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék "buta" tv okosításában.
Adott egy "buta" tv és ezen szeretnénk online filmet, Youtube videót nézni és zenét hallgatni.
Tudom számtalan kis kütyü létezik ehhez, de tudnátok olyat ajánlani ami jól és megbízhatóan működik is.
Nem melegszik, nem dobálja a jelet, nem fagy le, elég erős a hardver, könnyen kezelhető, stb....
Főként olcsóbb megoldás érdekelne, ha létezik ilyen.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bobace
addikt
válasz Atomantiii #110916 üzenetére
Egész pontosan 4 ilyen nap volt -> őszi szünet
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek eu -> kína(ausztrál) konnektor átalakító adaptere? Egy ilyenhez kellene, de a drága Gearbest eu - us adaptert küldött mellé.
-
atike
nagyúr
A Mélyvölgyig csináltam gyorsan két képet a pici sorról, de utána csöngött a telefonom...
Visszakanyarodtunk (mint oly sokan) és vettünk telón matricát...
Félelmetes, hogy baleset, útzár, rendőr irányít, de a lámpát Józsa elején nem kapcsolják le.... Esély sem volt arra, hogy haladjunk. Fél 8-tól negyed 9-ig konkrétan kb 10-15 autónyit haladtunk.
Mondjuk közben telefonáltunk (meló) így azért nem lett teljesen kuka az idő, de ez hihetetlen, hogy ennyire megoldhatatlan problémát jelent kezelni egy ilyen helyzetet...
-
törölt tag
válasz Atomantiii #110916 üzenetére
A Vezérről a Szív utcára 1 óra alatt jutottam el tegnap, káosz ami itt van. Nem csak az úttal vannak gondok. A sok idióta a telefont nyomkodja amikor már zöld van, 1 zöldön átmegy max 4-5 autó szerencsés esetben. Akkora távolságokat hagyva egymás után, hogy egy Coca-Cola-s Peterbilt kamion is beférne, a sok előre furakodóról nem is beszélve. A Tisza Istvánon meg az Antall Józsefen pedig a lőtéri kutya nem jár önszántából.
-
mghltm
addikt
válasz atike #110917 üzenetére
haon es dehir nem ir semmit. probald a best fm-et hallgatni ( Frekvencia: 104,6 MHz ), ott bemondjak ha baleset / tereles / egyeb gond van!
(#110919) adorjant koszi az infot! bazz, egy baleset es 20km-es kocsisor lesz belole, omfg...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Mi van Jozsan? Fel 8 ota allunk a 35-oson... Sehova nem halad a sorunk. Nincs matrica az auton. .
A sor szerintem Boszormenyig er mogottunk...
Szembol meg jonnek folyton...
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz ViragL #110915 üzenetére
Jó buli volt ma reggel, mire az Erzsébet utca felől zöld lesz a lámpa addigra simán bedugul az Arany Jánostól a Szoboszlói útig tartó szakasz, mert a Miklós utcáról simán megtelítődik a sor míg piros a lámpa az Erzsébet utca felől.
De az is borzasztó, hogy 6:50-kor már ott van az ember a Mikepércsi úton a Debrecen táblánál és legalább 30 perc ha nem 40 onnan beérni az Arany János utcára. Szeptember 1 óta talán 3 olyan nap volt, amikor nem kellett a dugóban állni.
-
ViragL
tag
Ajánlom mindenki figyelmébe a forgalmi rend változást a Nyugati utca - Széchenyi utca kereszteződésében.
A Nyugati utcáról egy önálló balra sáv, valamint a középső sávból egyenesen balra sáv alakul ki, így két sávból lehet befordulni az egyirányúvá váló Széchenyi utcára, ez szintén gyorsítja a forgalmat.
Ma reggel a buszok a legbelső sávból kanyarodtak a buszsávba, ami a Szécshenyin a legkülső. Sok szerencsét mindenkinek! -
mghltm
addikt
válasz saril #110909 üzenetére
alairom, amig jo es torodnek vele, addig ugy valt mint az alom, ember meg nem tudja mondani mikor melyik fokozatban van, olyan mint a villamos. azt kevesbe ertem, hogy ha hazon belul a porsche megcsinalta a kivalo pdk-t joval nagyobb teljesitmenyu autokba, miert nem tudtak onnan ihletet venni a tobbi nepauto dsg valtojahoz.
a soha nem romlik el kijelentest te sem gondoltad komolyan: fem alkatreszek kapcsolodnak fem alkatreszekhez, 2 darab kuplung van benne, elektronika vezerli - ezekkel azert akadhatnak problemak valto tipustol fuggetlenul
-
JoseGee
tag
válasz #05304832 #110906 üzenetére
Én egy Blitzwolf töltőt és kábelt rendeltem az Aliról a hetesemhez. Tökéletesen teszi a dolgát, elég minőségi darab. MFI tanúsítványos a lightning kábel és ráadásul nem is olyan hitvány minőség mint a gyári. A kettő együtt kb. 3800 forint volt.
Ami késik, az nem jön időben
-
diablo1984
veterán
válasz saril #110910 üzenetére
És egy tizenéves autónál honnan tudod, hogy mindent időben megkapott előtted? Épp ezért tud minden használt autó(főleg a dízelek) szopórollerek lenni, mert elég ha a tulaj szarik rá(elég csak egy ciklusban), te megveszed és nálad bukik ki, hogy a pd elemek nem tudják a nyomást az osönös gázolajtól, a vezérműtengely kopott a tesco gazdaságos olajtól, az olajpumpa 6 szögletű tengelye pont nálad kerekedik le és megy el az olajnyomás(2.0 pd) és áll meg a motor......
Ezek már mind rizikók, ha nem ismerőstől, ismert előélettel van véve, akkor bárki bármit mondhat róla.... -
Peti78
őstag
válasz grizlisandor #110891 üzenetére
CAPS LOCK-OS IDIÓTÁTÓL SEMMIT SE VENNÉK!!!444!!!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
saril
senior tag
válasz mghltm #110904 üzenetére
semmi szopóroller nincs a pd-tdi-vel itt megint csak az előírt szerviz ciklus vagy inkább előtti olajcsere és a minőségi gázolaj tankolás a lényeg nem beszélve a hideg motor melegítéséről és a meleg hűtéséről erre a pd-sek még inkább érzékenyebbek mint a többi, a 2.0nál ha valaki olyat akar megnézi neten hogy melyik az a motorkódú amik "szopórollerek" mert nem sok van de azokat jobb elkerülni és egy kis odafigyeléssel ugyan olyan megbízható mint a sima tdi-k
a 4motion-ra én is azt mondom hogy szopóroller de a pd-vel nem értek egyet!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz zolko74 #110903 üzenetére
egyszerűbb mint a régi hidromechanikus automata és ha 60 ezer km-ként olajat és szűrőt kap soha nem romlik el a mechatronika sem, mivel ha ezek romlanak jóformán azért mert nincs az olaj időben lecserélve és megég így a mechatronika elromlik, tehát CÁFOLOM hogy a dsg az rossz IGEN is nagyon jó és megbízható automata váltó a gyári előírt karbantartással...
a 7 sebességes dsg-k már más tészta de én a 6-osról beszélek!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
bul07
nagyúr
válasz #05304832 #110906 üzenetére
Erre is van megoldás
Írj rá hátha még vállaljaAlival nem foglalkozik
De nincs ismerősöd aki rendel, ő megrendeli te kp odaadod neki, én is szívesen megrendelném neked de nem vagyok Debreceni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zolko74 #110903 üzenetére
Főleg ha DSG7, ami száraz, és élettartama 150e Km környékén van, ekkor bizony csere
Haver Skoda Octavia-ba ilyen van, már mikkor megrendelte közölték vele hogy ezzel számoljon
Bár ha ilyen tempóba rakja bele a kilométereket akkor nem nála lesz csere, mert egy év alatt 10e ment be( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest