Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
P9 Lite + Band B0 + 2 db tok eladó. 54 999 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Nem régiben érkezett néhány 80 GB-os WD Scorpio Blue notebook merevlemezem, amelyeket meghirdettem eladásra.- WD800BEVS - 80 GB / Sata1 / 5400 Rpm / 8 MB = 3.000 Ft / db
- WD800BEVT - 80 GB / Sata2 / 5400 Rpm / 8 MB = 3.500 Ft / db/ Nem igazán van egyébként különbség közöttük sebességben, de valakit meggyőz a Sata2 vezérlő /
Mindegyik 100 / 100%-os, mindegyikre volt írva, olvasva róluk és formázva lettek. Van, amelyik néhány nap üzemidővel rendelkezik, van amelyikben van már 1600 nap, de az átlagos üzemidejük 300 - 350 nap.
Jövőhéten szerdán Debrecenben át tudok adni belőlük.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Szobai termosztátot keresek:
-Fontos az érzékenység!
-Ha 3kW-ot kapcsolna jó lenne, de nem kizáró ok ha nem bírja el. Most is besegít egy mágneskapcsoló, csak kicsit hangos... -
Borosz
őstag
Acer ONE ZG5 eladó. Gyönyörű állapotban. 11K
4GB DDR3-1333 So-DIMM notiram - 4K -
bul07
nagyúr
Azért csak fejlődik a világ
És vannak erre látványos dolgok(videó), és még sokan mások is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz bagyulajuve #108779 üzenetére
Tavaly az egyik nő kirakott egy 1m magas kaktuszt, amíg takarította a helyét, azt is elvitte valaki. Tiszta röhej
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ilyen férfi parfüm érdekel valakit?
2db-ot adtak 1 áráért a lisszaboni duty free-ben. De ennyire nincs szükségem.
Ha érdekel valakit, írjon privátot és megegyezünk. Bontatlan csomagolás, 75ml.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #108765 üzenetére
Tegyél ki egy cetlit hogy
Üzenet a cipő tolvajnak
Húsevő baktériummal fertőzött volt a cipő és legyen vele boldogLehet gyorsan kukába kerülne vagy vissza az ajtó elé
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laraxior
titán
Nincs így. Nálunk mindig tele van a lépcsőház. Esernyőt is kint hagyják, cipőt..stb.
Sajnos igaz az, hogy elindulsz nyugatnak akkor elég erőteljesen változik a színvonal, és a hozzáállás.
Mondjuk dolgozni sem szeretnek a németek*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
dewil666
őstag
válasz Zola007 #108770 üzenetére
Majd azért a fejleményekre is kíváncsiak vagyunk (persze a publikus részére )
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
tahepa
senior tag
Anno valaki emlegetett valamilyen qrvaországot és milyen perpatvar lett belőle...pedig mennyire igaza volt..és lehet azok ordítottak akkor a leghangosabban akik qrvaországgá tették Magyarországot....
Ami 50 kilónál könnyebb és nincs lebetonozva azt elviszik...lehagytuk Romániát ebbe ha már gazdaságilag nem tudtuk... -
Zola007
veterán
válasz #33253120 #108769 üzenetére
Gondolom ez vonatkozott tavasszal a lábtörlőre és tavaly a másik szomszéd lépcsőházban lelakatolt kerékpárjára is?
Remélem ez még akkor is így lesz, ha felraktam a kamerákat és kiraktam a csalitárgyat.
Cserébe én is megígéfem, hogy kikapcsolom a kamerát, míg elbeszélgetek a delikvenssel.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz Mikulásbá #108758 üzenetére
De lehet ez is jó lenne. Olyan mint amit Te linkeltél csak sávszélessége és persze az ára nagyobb.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
Kimosom a sportcipőm, befújom büdös impregnáló sprayvel, kirakom talpbetét, cipőfűző nélkül, újságpapírral kitömve száradni a küszöbömre a zárt lépcsőházba egy fél órára és valamelyik szomszéd simán elviszi Persze az újságpapírt otthagyja.
4e Ft, nem nagy tétel, de ezért akarok ebből az istenverte országból elköltözni.
És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez külföldön is így van.
Ennyi paraszt, aljas, bunkó, rosszindulatú, kapzsi, tolvaj embert nem hordott a hátán a Föld, mint ezen a kib.szott Magyarországon van[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Mikulásbá #108761 üzenetére
Meg akarom szüntetni a kábelt, mert nem szép látvány, ha a falban lenne húzva nem érdekelne.
Azzal a kütyüvel annyi baj van hogy lassú a lan csak 100-as.Az az érdekes hogy 1150-es konfiggal hibátlan volt a wifi stick. Lecseréltem 1151-re és dobálta a netet ezért lett kábel.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz mghltm #108757 üzenetére
Igen valami ilyesmire gondolok.
Mikulásbá:
Asztali pchez kell amin nincs wifi.
Teszek rá egy routert amit összekötök utp-vel és ez az eszköz veszi a jelet attól a routertől amibe a digi net csatlakozik.
Próbáltam belsö kártyával, 2 fajta wifi usb-s stickel de sokszor szakadozott percekre a net.
Most vezetékkel van összekötve kb 4-5 hónapja és egyszer sem volt gond.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Keresek TL-1043ND routert vagy olyat ami másik router wifi jelét tudja venni és így össze rudom kötni pc-vel (usb stick nem jó).
Jelenleg utp kábel van ezt akarom kiváltani.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #108752 üzenetére
Köszi szépen, ezt elmentem
itt van a faraktáron a LEDDIGITAL, ezek szerint ők is átveszik a fénycsöveket.
régen az Intersparba hordtam, de az nem esik már útbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz lappy #108750 üzenetére
Station Bowling-ba voltunk majd egy éve
Előny
Sok pálya
Nem is annyira drága
Lent van egy pizzázó és felhozzák a pályához az asztalhoz a pizzát, üdítőt lent érdemes megvenni fel lehet vinni
Van rá mód hogy saját cipőbe, vagyis nekünk megtengették vittünk váltó sportcipőt csak nem szabad hogy csíkozzonHátrányok
Pálya már akkor is nagyon kopott volt, a golyó választék is gyatra és azok is kopottak
Egy asztalon két pálya osztozik és nem olyan nagy asztalok, így ha mentek vagy 6-an akkor már érdemes két pályát bérelni aminek közös az asztalaTényleg kopott a pálya rálépve egyáltalán nem csúszik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #108746 üzenetére
Fénycsöveket nem a sima elektronikai hulladékba, hanem külön gyűjtőbe szokás tenni. Itt rákereshetsz, hogy hol vannak gyűjtőpontok.
lappy: Sehol. A legközelebbi jónak mondható bowlingpálya Böszörményben a Spiritben van (van 1-2 pool asztal is), de ha tényleg jó bowling pálya kell, akkor olyat legközelebb Tiszaújvárosban találsz (Angyal Sport Klub). Az összes debreceni pálya tré, mert az üzemeltetők nem igazán foglalkoznak velük (a Campusban pedig a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nincs bowling pálya). Sokáig a Station volt úgy ahogy jó, de mivel így is önti a pénzt a tulajnak, látványosan el van hanyagolva az utóbbi időben (és a személyzet színvonala is eléggé lement, mert ugye a régieket szinte kivétel nélkül el kellett kergetnie a tulajnak). Mondjuk összességében talán még mindig az a hely az, ahova érdemes elmenni, de túl komoly igényei ne legyenek az embernek.
Biliárdban még ennél is rosszabb a helyzet. Szomszédom elég komoly szinten űzi, de csak annyit mondott, hogy ebben a városban egyetlen használható biliárdasztal sincs jelenleg, maximum magánszemélyeknél.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Keresek hibás Philips C440-es hajnyírót, de lehet más Philips hajnyíró termék is (mert lehet kompatibilis a keresett alkatrész más típusokkal is).
-
lappy
őstag
Debrecenben hol van biliárd/bowling hely ami nem túl drága és kulturált is?
Ja árakat illetve linket is kérnék.[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
7Sony7
addikt
Tescoban láttam ezt a Pro formula nevű cserélhető fejes borotvát. Használta már valaki? Milyen? Egy nagyon régi wilkinsonom van, (3d diamond), de nem mindig kapok hozzá fejet.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
Megnézem a hétvégén.
============
Windowsos tabletje (8.1/10) van itt valakinek?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ott melyik részen?
Aprócikkek lennének (rossz telefon, kábelek, törött régi rádió, fénycső, stb)
Csak nincs kedvem vele kibuszozni a város másik végére, se az AuchanbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Elektronikai hulladékgyüjtő vagy átvételi hely hol van még az AKSD István úti telephelyén kívül?
-
wwhy
veterán
Keresek 6,5x16 5x105-ös acélfelnit, esetleg jó minőségű 205/55/R16 téli gumikkal együtt.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Borosz
őstag
Keresek használt Nikon DSLR Kit-et. Kezdő tehetséget szeretnék kibontakoztatni vele. PÜ, ha netán van ilyened.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Sony WX350 fényképező eladó. Külföldön vásárolt, de Media Markt-ban és európai garancia van rá. 1napos mindössze, hazatérésem idején 4napos lesz. Fekete, minden tartozékával, dobozában. Hibátlan állapot.
Itthoni legolcsóbb, új ára 56 ezer ft.
Ez 40ezerért vihető.üdv,
Dani -
elfelejtette
veterán
válasz Salex1 #108734 üzenetére
Van otthon vagy 3db, ha gondolod megkaphatod, oszt' elszórakozhatsz velük...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Salex1
őstag
MicroSD - SD adaptert hol lehet venni Db-ben olcsón? Nem tudom mi van velük, de amelyikben ki-be raksgatom a kártyát, mind tönkremegy ~fél év alatt.
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Olyan boltot keresek, ahhol boros palackhoz árulnak felirat nélküli fadobozt.
A Kiselefántban, a Hal közben a kreatív boltban, vagy valahol tudok venni ilyet? -
nagyúr
Samsung Galaxy Note 3 - csökkentettem az árát!
-
ServerWorks
aktív tag
Ha valakit érdekelne esetleg még kettő dolog:
MUSTEK Scanner (USB-s, A/4 - korrekt képe van asszem 600x600dpi) illetőleg Sony PS4 slim kb. új állapotban, egy kontrollerrel, VR kamerával - gyári dobozában, garis (media markt)
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
ServerWorks
aktív tag
Analóg videokamera érdekel valakit? CANON UC 2000 - tökéletesen működik, adapter, akksik, kazetták meg amilye van egy HAMA táskában - csere is érdekel leginkább LGA 2011 narrow ILM aktív 2U-3U CPU hűtőre- bár ilyet kötve hiszem, hogy találok Debrecenben szóval bármit meghallgatok, vagy kp
Ha esetleg kellene valakinek eladó lenne még 2GB 1600MHz DDR3 asztali memóriamodul (új, asszem Kingston)
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
mezis
félisten
-
mghltm
addikt
válasz customer114 #108725 üzenetére
jol lattad, egyetlen darab volt 8000-ert, amit el is vitt valaki
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Chesterfield
őstag
Nem tudja valaki, hogy hanyas frekvenciára került a duck TV diginél?
-
Borosz
őstag
válasz customer114 #108721 üzenetére
16900. Ez most nem igazán lesz jó. Azért köszönöm.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz ViragL #108709 üzenetére
Ahogy előttem Peti78 is írta.
Annyi kiegèszítéssel, hogy az ajtó kinyitása a nőknél nem evidens, hogy nem nyitjuk rá az ajtót a másik kocsira/kerítésre/beton virágládára.
Nem beszélve arról, hogy sok nő disznóólat tart fenn az autójában.Mindezt tapasztalatból mondom.
De akkor is a legjobb hirdetések valahogy így kezdődnek:
"Vak német orvospár járt vele szökőévente templomba..."
...ugye milyen hihető?Ên itt kiszállok a használt autó adásvétel témából, s max read only módban követem tovább.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz Peti78 #108716 üzenetére
Én se vettem volna meg az asszony kocsiját. Csak hajtják, nem törődnek vele.
A szomszéd úgy vette meg, hogy kiganézni sem volt időm. Ismerték az autót, tudták mit vesznek.
Amit vettünk helyette (kereskedőtől), 14 éves, 145 ekm az óra és a papírok szerint. Bevittem márkakereskedésbe, hogy nézzünk utána, de csak a garanciális javításokról tudtak adatot lekérni.
Átnézték, olaj és szűrőcserék, 25k. kiderült, hogy kipufogót kéne cserélni. Hátsó dob 180k, középső dob-cső 120k- Na ezért nem cserélte le az előző (német) tulaj. Kipufogó javítás (cső csere) 20k. Alufelni és új nyári gumik majd 100k. Vezérlés csere 125k (márkaszerviz). Az addig tiszta hűtővíz helyett barna trutyi, mondták ki kéne cserélni, én meg, hogy hozzá na nyúljanak többet! Fagyálló, sebváltó olaj 7,5k, magam cseréltem. Első fék, vizsgára cserélve (tárcsák, betétek) 45k az anyag, magam cseréltem. Az addig kicsit visító görgő autópályán, vasárnap leolvadt, töltés megszűnt, új, feltöltött akku 32k (hogy haza tudjunk jönni), hosszbordás és görgők 20k, itthon cserélne. A feszítő görgő maga 70k lett volna a márkaszervizben+munkadíj, utángyártott 10k.!
Eddig összesen 380k-t költöttem rá és semmi rendkívüli kiadás nem volt benne.
Németből behozott autó, az autó tipp-toppra kitakarítva, motortér mint az új. Azért az ülés hátsó újságtartójában volt egy papírpelenka is(új) Persze a csecsemőket Cabrióval hordják. Na ne má!
Összességében nem bánom, mert ezeket bármelyik korosabb autónál meg kell csinálni. Jelenleg van egy öreg, de hibátlan és szép cicám. A kilométer lehet nem valós, bár a hozzá kapott német szervizszámlákban levő dolgokat tényleg javították. A kipufogón jól látszott a gány hegesztés. Német márkaszerviz sem a minőségről híres. Ha átverés, akkor nagyon jól kidolgozott és dokumentált. Ennyit nem hiszem, hogy feccolnak bele, bár magyar autóknál is volt, hogy utánanéztem a "szervizelt" állapotnak és nem létező szervizek voltak beírva, pecsételve.
Ami megállapítható az a pillanatnyi állapot. Azt veszi meg az ember."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Zola007
veterán
BUDAPEST-re megy valaki esetleg, aki le tudnak nekem vinni egy könyvméretű csomagot a napokban?
-
bul07
nagyúr
válasz kymera #108698 üzenetére
Én ráérek
Nyáron robogóval járok dolgozni, télen édesapám hoz visz (őt váltom), havi 70Km a munkába járásom, meg néha egy egy vásárlásÍgy havi 150Km nem hinném hogy többet mennék, így nekem nem sürgős és nem is kel drága autó
Egy 200e Ft-os autón van 2év műszaki, utána okosba még 2év és akár lehet is kidobni vagy 100e eladni
Ami engem nem érdekkel a karosszéria olyan értelembe hogy lökhárító karcos nyomot, kit érdekel
Ilyenekre nem fogok én költeniAzt bírom hogy van egy 600e Ft-értékű autó, és rákölt fényezésre horpadásokra 100e Ft-ot, de minek ha eladásnál azt mondja figyel horpadt karcos engedek 50e Ft-ot még akkor is jobban jár
Hozott autó az más, mert a német meg francia nem fogja javítani, mindenki azt hiszi hogy milyen faszán karbantartják, persze az első 5 évben utána csere a következő tulaj meg toszik az egészbe olyan drága a szerviz óradíj, és pusztul pusztul míg meg nem áll utána lehet eladni a keleti szomszédoknak
Romániába annyi kocsit hoztak be mostanában hogy a szerelő műhelyek tele vannak kipofozásra váró kocsikkal
Milyen már hogy sport futóműves kocsira hozza a díler sima futóműves alkatrészeket mert az olcsóbb és az van beépítve( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz ViragL #108697 üzenetére
Amit mondasz, tök jól hangzik, de ha belegondolsz, évi 10 ezer km dízellel elég betegséggyanús. A női autók alacsony százaléka lehet jó ha belegondolunk. Kezdjük azzal, hogy az átlag nőnek az autó csak egy használati tárgy. Konkrétan szarik rá, szervízbe akkor viszi, ha nem indul. Olajat nem néz, hűtővizet se. Tankol bele 'osztjóvan. Sokat jár bevásárolni, ha nem ő a dodgemes, akkor mások. Bevásárlókocsik nyoma, kiborult tej, liszt. Ő nem fog kocsot mosni, mosatja a gépiben. Ha nagyon szükséges, konyhai papírtörlővel törli az ablakokat, a madárszart kaparja, de nem áztatja. Mert szarik rá. A kistáskájára jobban figyel mint az autójára. A váltót nem a helyére teszi, hanem odakúrja. Ez az átlag. A nagy többség.
Az asszony sok tekintetben nem tartozik a nagy többséghez, tud parkolni, nem járatja 4 ezren a kocsit, még oda is figyel az autóra, de... a jobb lámpa kicsit kiesett, ragasztószalaggal rögzítette. Napi 100 km-t vezet, nem vennék tőle autót.
Persze sokan beszopják az orvos dumát, dízelautó napi 10x beindítva indításonként 5km az már simán kuka(#108705) mghltm Mindig az én autóm a legtisztább a parkolóban. A műszerfalról majdnem enni lehetne, mert a kocsiban se zabálás, se ivás nincs. Nemcsak takarítom, ápolóval is kezelem a belsejét (is) Hetente takarítom. Nem akarom eladni, de szeretem a kocsit, odafigyelek rá. Ellenben a motortér nem volt lemosva amikor megvettem, és nem is szándékozom ezt megtenni.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Borosz
őstag
Keresek 10K körül PCIe modernebb/újabb VGA-t. (128bit)
-
Zola007
veterán
ilyet hol kapok biztosra?
Falcot, szivárványt kérdeztem már[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Atomantiii #108712 üzenetére
Ja, hogy ja. Most nem volt ennyiért csak kicsi. Na de ez már ilyen... Majd amikor nem fog kelleni akkor tuti találok majd sokkal olcsóbban...
-
atike
nagyúr
válasz Atomantiii #108710 üzenetére
500 ml-es volt most is ott körül. De hát ez 750-es, így meggyőztem magam, hogy jó lesz ez...
-
ViragL
tag
válasz Irmscher 353 #108700 üzenetére
Ez kamu szöveg (szokott lenni, nincs annyi orvos, mint ahány ilyen hirdetés van), amivel azt akarják sugallni neked, hogy ez egy megkímélt autó. Aminek pénzes tulaja volt, aki nem sajnálta szervízre a pénzt, stb. Ráadásul azt is megmagyarázzák vele, hogy dízel autó létére miért futott nagyon keveset. Ne is gondold, hogy vissza van tekerve..
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Atomantiii #108703 üzenetére
Köszi!
Végül beugrottam a Praktikerbe - mától akciós (1399 Ft) a Tytan STD 750 ml-es... Erről mindenki jókat mondott és amúgy sem tudott senki olcsóbban ( ) így vettem gyorsan párat. Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #108705 üzenetére
Azért van átmenet a disznóól és a ál-patika között
Igényes ember azért kitakaríttatja az autóját legalább végső átadásra.
Legalábbis én senkinek nem adnék úgy oda egy autót, hogy 10 éve kosza van benne.
Egyébként tudok kapásból 2 autót is (Octavia kombi és Mazda 6), ami belülről patika 10 és 8 éves kora ellenére és nem azért mert most jött ki a kozmetikából, hanem mert igényes mindkettő gazdája és 7/24 úgy néznek ki!
Mondjuk az Octaviat szerintem már eladta a srác, tavaly beszéltük, hogy ez éven lecseréli, 9 év és 220e volt a kocsiban tavaly, de simán eladnád 3-4 évesnek, ha az állapotát nézzük. Ha kisebb kocsi lett volna, akkor erősen elgondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
mghltm
addikt
válasz Zola007 #108702 üzenetére
ha egy hasznalt auto 5-10 eves kora ellenere kivul-belul csillog-villog mint az uj, az utasterben erosen erezni a felhasznalt vegyi anyagok szagat, a motorterbol enni lehetne olyan tiszta, azonnal ott kell hagyni, mert lefosott roncsokat szoktak igy feljavitani!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
Zola007
veterán
Egy jobb képességű autókozmetikát megjárt használt autón meg nem mondod, hogy nő használta vagy férfi, másból meg lehetetlen megmondani, ha család árulja, nem egy egyedülálló nő.
Legalábbis feltételezem nem rózsaszín Corsara érted, mert azért vannak kivételek.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Az esetek 90%-ában azért van mellette ember, aki karban tartotta.. De tény, hogy jobban lehasználtak, pl kuplung, mint nekem is.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok