Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ha valakit érdekel még akkor a Mömaxba érkezett friss szállítmány az akciós Tchibo kapszulás gépből és kávékapszulából is. Nincs túl sok - én szerencsére tudtam venni egy pakkot (15 csík kávékapszulát kell venni - 15x10 db kapszula - 1 csík 1040 vagy 1140 Ft - és ajándékba adnak egy Caffissimo Pure gépet).
-
senior tag
válasz Zoja™ #111194 üzenetére
(#111194) Zoja™ Igen, elég vacak kis aluminium lehet, szidjak is rendesen.
(#111195) gps76 Már mástól kaptam ma T35-öst felajánlást, de nagyon köszönöm Neked is!
Illetve mindenkinek nagyon köszönöm a sok segítséget!
Vettem ma reggel két fémfűrészt, azzal este még teszek egy próbát![ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
sziasztok!
most milyen kávézők vannak, ahova érdemes beülni olvasni, tanulni?
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz SocketA #111191 üzenetére
Na mivel kaptál már mindenféle barkács ajánlatot, most néztem meg van T35-ös torx-om, 6 ágú. Lyukas a közepe, de ez itt nem számít. Nem tudom mit fog a csavar, mert ennek csak 6 mm-es bit tartója van, nem lenne jó eltörni, igaz megvan vagy 10 éve soha nem használtam, de na....
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok. Nincs esetleg valakinek jo aron elado displayport-displayport kabele? Nem kellene tul hosszu, eleg 1-2 meteres.
-
mghltm
addikt
válasz SocketA #111191 üzenetére
megbontani az elejet? lokos / lampa / homlokfal / kereszttarto / zarhid nelkul jobban hozza lehetne ferni a problemas reszhez es konnyebb lehet a megoldas. ha persze fiatal az auto, akkor nem erdemes, mert annyi erzekelo / radar / egyeb elektromos kutyu van mar ezekben.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
senior tag
válasz 7Sony7 #111188 üzenetére
(#111188) 7Sony7 Ha mar ilyen könnyen elnyalódott a fej, akkor remélem, hogy vágni is könnyen lehet. Veszek egy fűrészlapot ma, este megpróbálom még ezt.
Szívesen elvinném valahova, de időm se nagyon van rá, profik meg szerintem nem fognak szórakozni kis hellyel, lebontják a kocsi elejét...
De ha valaki a hegesztést bevállalná, akkor 5 perc alatt kint lenne az a nyomorult csavar. Ha van elég hely.Mert fórumon sokan szívtak ezzel a csavarral, valaki már kétkomponensű ragasztóval is próbálta
(#111189) lappy Próbáltam több mindennel, de ahhoz túl keményen benne van. Meg ugye nem is szemből tekerem a csavart, hanem racsnis kulccsal, így nehéz közben nyomni befele is.
(#111190) zolko74 Igen, ez a dremel jó ötlet! Nem is drága, de lehet, hogy még kölcsönözni is lehetne egyet!
-
7Sony7
addikt
válasz SocketA #111185 üzenetére
Ez fűrészlap minőség és csavar kwménység függvénye. Lehet,hogy nem is viszi, de lehet, hogy öt perc. Viszont, ha túl kicsi a csavar, akkor lehet, hogy a csavarhúzó széttöri. Óvatosan kell. De ha el tudod vinni valahova, inkább vidd el. Ha van annyi hely, háhegeszt egy hatlapfejűt, és lekapja.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bul07
nagyúr
Felült már közületek valaki az óriáskerékre?
Tényleg 3kört megy egy menetben ami kb 5perc?
Mennyire imbolyog a kabin?
És látattok e súlykorlátozást?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pomorski
őstag
Nincs véletlenül valakinek PS1-hez való eredeti játéklemeze?
---> PM <---
-
senior tag
-
senior tag
válasz hcs57 #111171 üzenetére
(#111171) hcs57 drótot nyomok oda, de semmit nem ér. Pontozónak, kalapácsnak nincs hely...
(#111173) aryes Próbáltam a laposfejűvel is, de csak forog benne.... Jobban beleverni meg nem tudom.
Kézi reszelővel lehetne belereszelni egy nagy laposfejűnek. De nem tudom, hogy ennyi helyen mennyi idő lenne belereszelni egy csíkot -
törölt tag
válasz gps76 #111180 üzenetére
Használom majd fél éve, de ilyen problémával nem találkoztam. Ha odafigyelsz a RAM választásakor, akkor az azzal összefüggő kompatibilitási problémákat is elfelejtheted.
Amilyen eszközök a lapokon vannak, azokhoz van driver. A bővítőkártyák esetén sem igazán jellemzőek a problémák, nem komolyabban, mint bármelyik intel rendszernél.
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #111159 üzenetére
Ennek pont nincs köze a blokkolókhoz. A HA egy bugja miatt van.
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Keresek sata>pci-e 6 pin tápátalakítót!
-
nagyúr
válasz SocketA #111169 üzenetére
Még sima lapos fejű csavarhúzóval is rá lehetne próbálni. Szedtem már ki vele 3 meg 5lapfejű csavarokat is. Egy kalapáccsal egy lapos bitfejet szerintem bele lehetne szorítani.
szerk.: kólás/sörös doboz oldala mint helykitöltő anyag? Vékonyabb, mint a drót és könnyű behajtogatni. Egy T25-ös fejjel esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Tudtok segíteni? Gépet akarok összerakni, vagy az i3-8100 hozzávaló Z370 alaplappal, vagy AMD Ryzen 3 1300x B250 alaplappal ami árban kb. forma-forma. Melyik az ajánlottabb játékra?
-
hcs57
addikt
válasz SocketA #111169 üzenetére
Igen, valami acélos drót kellene oda... a t30 mellé. Esetleg a csavar fején a torx nyílás mellet több helyen pontozóval oda ütve zsugorodhat a furat, ha nem túl edzett... de ez csak az orosz csavarokkal működött.
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
-
senior tag
válasz Aryes #111166 üzenetére
(#111166) aryes: Sajnos kicsi a hely és a csavar is nagyon bent van: KÉP A fekete szenzor alatt van még bentebb is, ráfogni fogóval esélytelen (bontás nélkül)
Már privátban kaptam egy T35-ös felajánlást, de még én is szétnézek, hátha tudok venni.
Illetve írták a 5mm-es HEX bitfejet is, hátha kapok olyat.(#111168) hcs57: Az a baj, hogy a T30 elforog, a T40 nem megy bele, olyan anyagot meg nem találtam, amivel ki tudom tölteni a helyet, de kibírja a terhelést. Mert oda csak valami vékonyka drót fér be, kicsi a csavar.
-
hcs57
addikt
válasz SocketA #111155 üzenetére
Esetleg a furatba tenni az egyik oldalra valami kemény vékony anyagot, ami a torx bitet a másik oldalra beszorítja... így meg tudod lazítani a csavart.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Borosz
őstag
válasz adi mester #111148 üzenetére
Jól feleltél! Kis kiegészítés, olyan is van pl., hogy NetApp Storage box. veszett sok meghajtóval. Ezekben is ilyenek vannak. Enterprise körülmények, hűtött szerverszobák, kifogástalan tápellátás stb. Ebból a szempontból sem rossz vétel egy-egy ilyen disk. -
nagyúr
válasz SocketA #111155 üzenetére
Csőfogóval vagy erősebb kombinált fogóval nem tudod kiszedni kívülről megfogva? T35-ösöm nincs, de van pár T30-as bitfejem, nem teljesen mérethelyesek, az egyik lehet, hogy van annyival nagyobb, hogy megálljon benne. Esetleg innen pár trükköt próbálj meg, pl a gumiszalagos trükk elég használhatónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Nálam a mobilon az Opera Miniben be van kapcsolva a blokkoló, és kicsit hülyén néz ki, mikor kiírja az oldal, hogy "hoppá egy reklám blokkoló", alatta meg ott a reklám...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Dan-szan
senior tag
válasz atike #111163 üzenetére
Firefoxot használom,de lehet csak le kellett írnom és megjavult. Mondhatni kattintgatok össze-vissza de még véletlenül sem jön elő,meglátjuk meddig.
Na eddig
Gondolom jól látható,hogy szürke a blokkoló
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
nagyúr
Magát a reklámblokkolót nem kapcsoltam ki,de az összes PH-s linket betettem a kivételek közé,Akkor is ugrik,hogy nocsak egy reklámblokkoló,és a HA alatt sem jön be minden.
-
-
atike
nagyúr
Hát na.
-
Dan-szan
senior tag
" A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető "
Ezt meddig és miért kell még mindig látnom? Nem mondom hogy nagyban befolyásolja az életem csak már k.rva bosszantó.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Salex1
őstag
Lemezfelnit árulnak valamelyik debreceni gumisnál? 5x108 16"-os kellene, esetleg alu is jöhet, ha jó árban van. Sajnos neten nem találtam...
-
senior tag
Sziasztok!
Ki kellene szednem szűk helyről (autó motortér) egy M6 HEX csavar, aminek el van nyalva a belseje. T30-as torx elforog benne, T40-es nem megy bele, kevés a hely belekalapálni.
Praktikerben tegnap nem találtam T35-os torx fejet, lehet az jó lenne hozzá. Egy törtcsavar kiszedőt vettem, de túl hegyes a feje, így nem megy bele.A kérdésem az lenne, hol tudnék venni T35-ös torx fejet vagy egy ilyen törtcsavar kiszedőt, mert szerintem ez jó lenne hozzá: (Netről is jó, csak a héten még érjen ide!)
Vagy ha valakinek van eladó/kölcsönbe szerszám, az is érdekel, illetve ha valakinek van kedve kínlódni a kiszedésével. Természetesen nem ingyen kérem!
-
törölt tag
Sziasztok!
Elektromos vízmelegítő témában kérnék segítséget a szakiktól!
Vagy egy jó vízszerelőt tudnátok ajánlani,aki tud megfelelő tanácsot adni (Debrecenben vagy Józsán.)
Köszi! -
adorjant
őstag
Új Xiaomi Air 12.5" notebook eladó!
CoreM3-7Y30 cpu,4gb ddr4,128gb ssd+ szabad m.2 slot,fullhd ips kijelző,backlit billentyűzet,stb.
140000ft
-
SG3rg0
őstag
Érdekel valakit 2x 2GB 1600MHZ Kingston Hyper Blue[/B memória?
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #111143 üzenetére
Na igen, ez az a pillanat, amikor a kezdő marketing és a hülyeségem visszafelé sül el
Mivel még a tesztelések elején tartok, csak bedobtam egy random intervallumot, az eddigiek átlaga alapján, 1200 napos még nem volt köztük, de 1002 napos már igen és ha ilyen van benne, akkor valószínűleg lesz 1200 napos is.
Arra a 68 napra azt mondanám, hogy újszerű állapotban van
De hogy ne legyen akkora pofára esés a "keveset használt" kijelentésem, van közöttük ~43 napot és ~ 230 napot ment merevlemez is és az eddigi meghajtók, amelyeket teszteltem, 2 - 5 db elindulást és leállást számolnak. Ha jól tudom, a merevlemezek élettartamából az elindulás és a leállás vesz el a legtöbbet... gondolom a lemezeket forgató motor ekkor terhelődik a legjobban, vagy tudja a fene miért. De ha szigorúan az elindulás / leállást vesszük alapul és feltételezzük, hogy a HD sentinel adatai valósak(nem írja, hogy becsült érték lenne), akkor ezek a HDD-k tényleg "most jöttek ki a gyárkapun".
A többségük 2014 - 2015-ben lett gyártva, van közöttük néhány 2013-as is, 3-4 éves merevlemezek, a fiatalabbakon talán még gyártói garancia is van. Ráadásul a meghajtók por és kosz, ujjlenyomat, zsír, festékleverődés mentes mindegyik, gondolom raid tömbökből kerültek eladásra.
Biztosan terhelve voltak, megkapták a magukét az évek alatt, de a körülmények is adottak lehettek, egy szerverben kevésbé ingadozik a feszültség, biztosan nincs két naponta lehúzva a kábel a meghajtóról, a HDD-k hűtésére is figyelni kell ezeknél a gépeknél, stb. Személy szerint inkább veszek meg egy raid tömbben használt meghajtót, mint Vér István codegen tápjával használt, két villámcsapást túlélt meghajtóját, bár ez már egy másik téma.
Szóval akkor köz kívánatra javítsuk a dolgot: Ezek a meghajtók, használt, de jó állapotban lévő, feltehetőleg ideális körülmények között, viszonylag keveset futott meghajtók, amelyek között van néhány szebb kort megélt példány is
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
törölt tag
válasz diablo1984 #111146 üzenetére
Tera, nem terra. Utóbbi földet jelent.
-
diablo1984
veterán
válasz Atomantiii #111145 üzenetére
most néztem a pcx-ben és az ipon-ban, 17,5 e a toshiba 2 terás 7200-as sata 3-as vinyója, a seagate sem drága 18,5 körül mozog, de volt már az is 17, csak most mindenre rakódott egy kis ünnepi felár! Sőt 21,5 körül már 3 terás toshiba is, 2 év garival! Én is azt hittem, hogy ettől fentebb vannak az árak, de nem, lassan nekem is be kell egyre nevezni, mikor 50-60 gigás egy kis szösszenet progi, az 1 terásomon meg az istenért nem férek el.....
daaraa: ma is tanultam valamit, bár ki tudja, hogy manapság mire mentünk, lehet épp földre!
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz diablo1984 #111144 üzenetére
Ilyesmit inkább boltból veszek, lehet, hogy drágább de biztos nálam romlana el a használt.
-
diablo1984
veterán
válasz adi mester #111141 üzenetére
mondjuk az 1200 nap használati idő egy 2 terrás vinyónál az közel 4 év folyamatos használat, hát sokkal régebben nem is létezik 2 terrás a piacon, de ezek azóta pörögnek és a folyamatosságon van a hangsúly! nekem van egy 1 terrásom, kb 5 éves, nem 360 napot sem ment még, na az a korához képest kevés!
De félre értés ne essék, attól még lehet jó, de azért nem keveset ment!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz adi mester #111141 üzenetére
"500 - 1200 nap között mentek, szóval keveset használt"
Akkor amit én árulok 68 nappal, az még szinte ki sem jött a gyárkapun
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mackosajt
addikt
válasz grizlisandor #111131 üzenetére
Az a kereskedés nem csúnya, és még a személyzet sem legalja, sőt.
Én tőlük vettem a Zafirám, és mindenben segítőkészek voltak (mármint a Sámsoni útra gondolok).Szerintem a kínálatukat elnézve, sok exFlottás gépet is árulnak. Enyém is az volt.
Május óta 10e km-t toltam bele.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén érkezett pár Seagate 2 TB / 7200 RPM / 64 MB / Sata3 (ST2000DM001) merevlemezem, amelyeket eladásra kínálok.HD Sentinel szerint 100 / 100-asok, 500 - 1200 nap között mentek, szóval keveset használt, pormentes meghajtók, írással, olvasással, formázással tesztelve.
Topiklakóknak 13.000 Ft / db áron eladóak, van belőle készleten sok darab.
Heti 1 alkalommal be tudom juttatni Debrecenbe is, pl holnap délután lesz egy utam a városba 3 - 6 óra között, ha valakinek sürgősen kellene egy belőle.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
nagyúr
válasz #33253120 #111138 üzenetére
Ja, hát arra egy bútorlap egy kicsit overkill, távtartónak kis túlzással egy hurkapálca is elég. Vagy egy-egy csavar.
Én csináltam már olyat, hogy nem volt kedvem szekrénybe 4 polctartó pöcköt befúrni, ezért 4 db egyforma hosszúra vágott 10x5mm-es fenyőlécet tettem alá. Ennél olcsóbb és kevésbé invazív megoldást nem tudok. A léceket esetleg kétoldalú ragasztóval lehet rögzíteni a szekrény oldalához, de különben a polc súlya simán összetartja az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz lamiki #111137 üzenetére
Köszönöm, Napfény festékboltban meg is rendelték gond nélkül holnapra
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sto1911
veterán
válasz Zsoleszhun #111130 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz xuldar #111110 üzenetére
Szürke 50 árnyalata, meg erőtlen volt az autó. Telefonon egyeztettem többször is, azt mondták, hogy nyári szett van az autóhoz(téli nincs hozzá), mire odaértünk téli szett lett, nyári meg sehol.
Normálisak voltak, a hely gyönyörű ilyen szép kereskedést még nem láttam.(#111111) diablo1984:
Az lesz az, köszi.
Mindről el mondható majdnem. Passatokat tekerik mint állat mindenhol. -
Zsoleszhun
addikt
válasz sto1911 #111129 üzenetére
A bestbuy topikban többen is ajánlották már ezt az eladót.
¯\_(ツ)_/¯
-
sto1911
veterán
18650 akkuja van valakinek eladó?
-
bukottangyal
tag
Sziasztok,
Keresek : Call Of Duty 4 Modern Warfare PC
(Nyilván nem bannolt és nem használatban lévő serial érdekel)Ha valakinek porosodik esetleg...
PÜ[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
jó minőségű fekete ruhafestéket (kivéve Iberia) hol kapni a városban, ami nem hobbibolt (qwrvadrágák)?
-
Nooki
tag
Eladó Gigabyte GA-H61M-S2PV 1155 alaplap + i3 processzor+ 4GB DDR3 ram 19990Ft
-
Zola007
veterán
válasz bendess7891 #111119 üzenetére
Ruhát, táskát, ~5kg + 0.2m2 lap az 3kg
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
Adott egy öltözőszekrény, amibe kellene nekem 1 polc, de fúrás nélkül megoldva (ideiglenes)
42 széles, 55 mély és 80 magas a szekrény
ötlet?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
válasz diablo1984 #111111 üzenetére
sajnos a leirasod teljesen igaz a kereskedok / kupecek / nepperek 95%-ra...
-
diablo1984
veterán
válasz grizlisandor #111109 üzenetére
Ha a Roland Autóról (vagy a helyén lévő autókereskedésről) van szó, ami a 4-es főút és az Ebesre bevezető út sarkán van, a régi Skoda szalon, ott voltam már párszor, kintről hoznak be autót, sokáig hirdetnek olyat is amit már hónapokkal azelőtt eladtak. Bármilyen autót tudnak rendelésre hozni. pörgős nepper szöveget nyomnak, meg azt, hogy ami nincs azt hoznak. Én mikor passatot kerestem akkor voltam ott többször is, mert abból rengeteget hordanak be, mindegyik 200ezres futással, lepusztultabbnál lepusztultabb állapotú volt mind.....
De attól még fiatalabb autó lehet jó állapotú náluk! -
xuldar
addikt
válasz grizlisandor #111109 üzenetére
Mi volt a gond az autóval?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #110891 üzenetére
Hétvégén voltam, köszi mindenkinek a segítséget. A kereskedés szép volt, de biznisz nem lesz. Szimpatikus település ez a Debrecen!
Más:
Ebesen a Roland Autót ismeri valaki? Ott van a következő autó, amire kíváncsi vagyok. -
DrBubo77
veterán
válasz PhoenixSzG #111105 üzenetére
Sajnos pontosabb infó nincs.
Nincs olcsóbb megoldás?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Debrecenben hol lehet kapni karimás kalapot? A gyermek színpadi fellépésére kellene.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #111100 üzenetére
Milyen linket?
Gép maga ez [link]De szerintem ez az akció csak személyesen él a boltban
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest