- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Debrecenben melyik gsm boltban a legnormalisabbak ill. preciz a szervíz ? (aksi csere lenne ,,de mar megszivtam egy helyen)
-
HUTCHDB
nagyúr
Olcsó, és jó mosógépszerelőt tudtok ajánlani, aki ma is kiszáll helyszínre?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mghltm
addikt
válasz Mikulásbá #108494 üzenetére
az adatlapodon latszanak az aktiv hirdetesek
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
bul07
nagyúr
válasz Mikulásbá #108490 üzenetére
Gondolom úgy értette hogy miért nem a aprós profilodra visz a képre kattintás
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bjørgersson
félisten
Augusztusban vásárolt Skullcandy Ink'd 2 mikrofonos fülhallgató eladó!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stb123
tag
All in one e cigit hol érdemes Debrecenben venni?
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #108487 üzenetére
igen, régen működött a directlink képhez, dokumentumhoz dropboxon és google driveon is, aztán megszüntették biztonsági dolgokra hivatkozva
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz Zsoleszhun #108484 üzenetére
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Zola007 #108481 üzenetére
A régebbi hirdetések sokkal átláthatóbbak voltak, a mostanihoz háromszor kell kattintani androidon, hogy letölthessem a txt-t
¯\_(ツ)_/¯
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha valaki mostanában vesz zárbetétet és esetleg nem tart igényt a számlájára az kérem jelentkezzen privátban!
Köszönöm további szép napot![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
sportcuccok ►[link]◄
-
Zola007
veterán
vegyesen ► [link] ◄
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #108477 üzenetére
nekem minden 2. csomag sérülten vagy nem a megadott időpontban jött eddig DPD-vel
Akár a Kassain laktam, akár a Görgey, akár a Faraktáron, pedig járt nálam sok DPD futár
Ez nem egyéni vélemény, hanem statisztika. A cifrábbakról raktam ide be képeket is.Jártam kint a depóban is csomagot átvenni, míg vártam hogy keresik, addig az egyik futár éppen "töltötte" a kocsit, ami abból állt, hogy 3 méterről a raklapról dobálta be a dobozokat a raktérbe.
Mivel én még zabpelyhet is internetről veszek, legalább 10 különböző futárszolgálattal volt eddig dolgom, ebből messze a DPD vezeti a negatív statisztikát
Ha olyan webshoppal van dolgom, aki csak DPD-vel szállít, akkor először megnézem, hogy lehet-e máshol kapni a terméket.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz customer114 #108477 üzenetére
Reggel menj (8 óra előtt Debrecenben) a Dpd-hez csomagot átvenni. Meglátod hogy miért panaszkodnak a "szerencsések", sok csomag van és káosz. Mikor én voltam ott csomagért a hátam mögött vágta földhöz az alufelnit kartondobozban. Megemelkedtem a cipőben, de a többi csak röhögött (ez az alap náluk). Ha minden igaz a jofogast viszik csak kevés emberrel ezért túlterhelt a "rendszer" itt. Más depoban lehet más a helyzet.
Csapee
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #108468 üzenetére
igen, küld
10-kor küldenek SMS-t, majd 11-kor emailt, hogy 9.40-10.40 között jön a futár, akitől már 8.30-kor átvettem aláírás nélkül a "csak a címzett veheti" át szállítással rendelt csomagot, miután kitöltöttük a jegyzőkönyvet és lefotóztam a sérült dobozt
Végül is több hibát elkövetni egy szállítással nehéz lenneMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz customer114 #108468 üzenetére
Was?????
Mit találtam ki?
Azt hogy nem kellet aláírni, ez biza így volt egy telefont rendeltem Kínából DPD-vel a srác jött kipattant a kocsiból odadobta 2m-ről a dobozt és már ült is vissza és tűzött el
Na igen értesítés
Nekem általában olyan jön hogy mai napon 11-16óra között meg fog érkezni, na ez aztán pontos
Vagy jobb idézem
A küldemény(eke)t futárunk a mai napon, 08:00 és 18:00 óra között az alábbi címre szállítja ki:Arról nem is beszélve hogy volt egy bojler rendelésem amit a DPD szólított ki és szépen be is horpadt, a dobozon nem igazán látszott semmi így nem tudom 100% mondani hogy DPDnél volt a ludas de nem hinném hogy egy üzlet direkt horpadt dolgot küldene ki
A legnagyobb gond az volt hogy akkor vettük észre mikkor már a régi le volt szerelve(Ebben mi is ludasak voltunk mert a dobozon nem volt nagy sérülés kibontottuk de nem néztük meg alaposan), így ment fel a horpadt, bár ahogy a képen is látszik a fal felőli oldalán van szerencsére és nem látszik
A céggel megegyeztem a futár árát visszautalják (3500Ft) így is olcsó volt így meg még jobbanÉs ki beszél posta automatáról én nem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
customer114
őstag
válasz #05304832 #108471 üzenetére
Az ilyen fórumokkal annyi baj van, hogy tegyük fel DPD-vel szállíttat 10.000 ember, ebből 50 panaszkodik a fórumon, hogy volt bajuk a futárszolgálattal. MPL-el szállíttat 1000 ember, ebből 5 fog panaszkodni a szolgáltatásra.
Valótlan számadatok, de remélem érződik mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz Aryes #108467 üzenetére
csomagautomata / webox valoban szuper, foleg ha muszakban dolgozik az ember. at lehet venni akar ejszaka, delben, hajnalban, hetvegen, en nagyon kedvelem
(#108468) customer114 13-an vittek le az arat 490-re, elotte 890 volt, de a 600-as webox / fox miatt csokkentettek
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
customer114
őstag
-
lakisoft
veterán
Eladó egy megkímélt Bosch eletromos sövényvágó: Bosch AHS 450-16 még garanciális (kicsit kevesebb mint 1 év van még rá).Jelenlegi ára 23k. Az ára fix 12k. Esetleg egy 60 - 70cm-es sövényvágóra ráfizetek.
Motorteljesítmény: 400 W
Késhossz:450 mm-ben
Késtávolság: 16 mm-ben
Löketszám üresjáratnál: 3.400 1/perc
Súly: 2,6 kgUgyanitt USB hangkártya és OBD2 hibakód olvasó eladó.
Szombaton Nyíregyházán és Debrecenben Miskolcon házhoz viszem.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
bul07
nagyúr
válasz bobace #108464 üzenetére
Na igen tényleg
Én is ha lehet postával rendelek
És hogy miért?
Mert fene se fog a futárra várni, üljek ugrása készen egész nap hogy mikkor hívPosta jön értesítés hogy átvehető és van jó pár napom rá hogy besétáljak átvenni
-
bobace
addikt
-
Zola007
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz zolko74 #108458 üzenetére
Hát ez nagyban függ a helyi erőtől
Értem ez alatt hogy minden futár más és más így minden körzet más és más tapasztalatNálam a GLS nem igazán nyerő, egy volt zsaru a futár aki nem képes 100m pluszban menni mert szerinte nem engedi a GLS
DPD jó rugalmas mifelénk, bár itt meg volt olyan hogy nem kellet aláírni csak kiugrott a kocsiból odadobta a csomagot és tűzött is
TRANS-O-FLEX ezek is rugalmasak és negatívum most nem jut eszembeMondjuk a DPD-ről rengeteg rémtörténet olvasható
Én a részletekre kérdeznék rá hogy mennyire rugalmasak ha az ügyfél máshova kéri a, és milyen feltételek vonatkoznak arra ha sérül a csomag szállítás közben
-
zolko74
tag
Érdekelne a véleményetek, mert szerződnöm kellene egy futárcéggel céges csomag rendszeres szállítására. Nyilván az ár is számít, de elsősorban a megbízhatóság lenne a fontosabb.
-
Zola007
veterán
válasz bhonti #108456 üzenetére
Sajnos kőtáblát nem tudok feltölteni, hogy az őskövületeken is meg lehessen nyitni
tessék: [link]
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
-
Zola007
veterán
eladó számtech cuccaim listája (bhonti kompatibilis): [link]
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz hcs57 #108444 üzenetére
Régen (1990 ?) a hálózati frekvencia télen kicsit kevesebb volt az 50Hz-nél, nyáron meg kicsivel több, a digitális órák ennek megfelelően kicsit késtek, kicsit siettek. Mostanában már sokkal pontosabban tartja az 50Hz-et.
Lehet, hogy saját időalap generátora van és azon a környéken keletkezett probléma.mezis
-
schulc99
aktív tag
válasz #33253120 #108451 üzenetére
Van otthon ilyen elem, egy próbát megér.
csapee, lappy
Ha tudnám hogy ki és mennyiért csinálja meg akkor eltudnám dönteni, hogy kuka vagy javítás.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz hcs57 #108446 üzenetére
Az pedig nem jó!
A márkaszerviz azt írta, hogy juttassam el és megnézik.
Mire kifizetem az oda vissza utat és közlik, hogy nem javítható, addigra a végösszegből kijön egy új.
Lehet, hogy jobban járok, ha veszek egy újat.PLaci58
Nincs benne gomb elem.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
-
hcs57
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
Runtastic Moment Basic vízálló óra eladó fekete színben.
Új, garanciális.
Csere is érdekel Pebble-re.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
schulc99
aktív tag
válasz Aryes #108437 üzenetére
Sajnos nincs benne ilyen támogatás.
Ez egy sima Sencor SRC 340 rádiós ébresztő.
7-ért vettem 1 1/2 éve és mostanában elkezdett késni, ami elég idegesítő tud lenni.
Nem tudom milyen kristályról van szó, illetve hogy ki és hol foglalkozik ilyen javítással.
Egyáltalán érdemes e vele foglalkozni, mert esetleg a javítása felér egy új készülék árával.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
nagyúr
-
hcs57
addikt
válasz bukottangyal #108433 üzenetére
Ment pü.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi dologban.
Van egy digitális rádiós ébresztőórám ami késik.
Javítható a dolog?
Hol foglalkoznak ilyesmivel és egyáltalán érdemes javíttatni?
[ Szerkesztve ]
-
bob011
aktív tag
Segítségre van szükségem. Ha debreceni vagy és tudsz segíteni egy Ryzen 1700x tesztelésben, kérlek írj privát üzenet! (Ki kellene zárni a procihibát, mert jelenleg bootloop-ol a gép és a procira gyanakszom vagy az alaplapra.)
-
bukottangyal
tag
Sziasztok, használt működő Routert keresek: TP-Link TL-WR841ND.
(PÜ) -
WillyX
tag
Gateway 3DS flash kártya eladó dobozában. - 6k
-
Fricu
tag
Ingyen elvihetők 17-19"-os CRT-s monitorok.
Kifogástalan állapotúak, csak poros.
Kábel nélkül,de itt kipróbálhatod.
Hajdúdorog
privit kérekFricu
-
HUTCHDB
nagyúr
S.O.S-ben vagyis most kellene nekem egy nokia nyomogombos telenoros, vagy fuggetlen telefon.
Ha van valakinek keressen privatban, ertemegyek![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zolikaDB
veterán
Google térképhez hozzáadott fotókat hogyan tudom törölni?
-
Borosz
őstag
Szakik! Kellene nekem ZIF SSD vagy adapter mSATA vagy normál SSD-hez. [link]
Valakinek elfekvőben..? -
Peti78
őstag
válasz Aryes #108416 üzenetére
Extra d3 vitamin nélkül is működik a tudat a testemben. Bár én sokat vagyok nyáron napon, így elég nagy dózisban elraktározom, és télen a c vitamin hasznosulásának elősegítése céljából felhasználva lassan adagolva éppen kitart tavaszig
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
wwhy
veterán
Keresek törésmentes Opel Astra J 1,4T vagy 1,6T-t. (140/180LE, 2010+, <125.000km, Cosmo és/vagy Sport felszereltség (digi klíma, multikormány stb.), leinformálható, 1 tulajdonos). Futott km +/- párezer belefér.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
saril
senior tag
válasz Drughi #108383 üzenetére
figyelj az egy szemes multivitaminok nem érnek semmit, kb.. szedheted de sokat fog jelenteni...
viszont ha dr. lenkeit vagy komolyabb "gyúrós" vitamint szedsz azok nem viccelnek, példának okáért scitec multi pro vagy egyéb olyan multivitamin készítmények ahol minimum 4-5-6 vagy több kapszula van egy napi adagban! de én jelenleg dr. lenkeiset szedek, nekem jó! és a vitaminok menyiségét össze kell hasonlítani a többi gyártóéval és meglepődsz majd
ki kell próbálni és eldöntöd neked melyik jön be, ha rám hallgatsz egy szemes multivitaminokat messzire elkerülöd viszont külön sem viszel be vitaminokat [és itt most nem a c-vitaminra gondolok, azt külön is lehet és javallott szedni] mivel akkor más vitaminból léphet fel hiány ami lássuk be nem jó dolog (napjainkban pont erről van szó legtöbb esetben hogy egyes vitaminok tartós hiánya miatt alakulnak ki különböző betegségek)azért jó egy komoly multivitamin csomag mert komplexen tartalmaz mindent az adott mennyiségben ahol egymást is erősítik a vitaminok (gondolok arra hogy a kálcium magnéziummal jó 1:2 arányban de ezt egy kis plussz c-vitaminnal feljavítva még jobb felszívódást és hasznosulást érhetsz el) tehát komplex vitamin+ásványi anyag+nyomelemek!!! ez egy jó multivitamin amibe ezekből minden megvan! ez fontos
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
patex1983
őstag
válasz Aryes #108407 üzenetére
Hát én csak saját tapasztalat alapján ajánlottam... Mióta ezt szedem, nem voltam beteg. De tényleg, semmi. Plusz elmúlt az allergiám, amire korábban semmi nem hatott és vagy 10 éve szenvedtem tőle. Lehet, sőt biztos, hogy az is közrejátszik, hogy időközben elég nagy életmód váltáson estem át, de bajom még nem származott ettől a multivitamintól.
Ja meg még annyi, hogy előtte marokszám toltam a C-vitamint, meg mindenféle gyógyszertári vackot, de a taknyos időszakot soha nem tudtam elkerülni.
Nekem ez bevált, de nyilván ez is, mint olya sok minden, egyénfüggő.X
-
nagyúr
válasz Peti78 #108409 üzenetére
Nem akarom túlragozni, a 2in1 ez esetben azért jó, mert a D3 vitamin is immunerősítő, amit amúgy meg kéne venni külön, és a C vitaminnal egymás hatását erősítik. (Úgyhogy a D vitamin árát le kéne vonni a 19000/kg árból, de mind1 ) Nem szoktam amúgy egész évben szedni, általában csak ősztől tavaszig, meg ha érzem, hogy kapar a torkom.
-
mghltm
addikt
válasz Atomantiii #108414 üzenetére
Asus H61M-E alaplap + 2 GB DDR3 + G2030 + intel hűtő - 15e korul van az erteke
-
Atomantiii
addikt
válasz lamiki #108413 üzenetére
Van jó gépem, ezt nem tudom hova tenni.
Közben megnéztem az Asust, azt írja, hogy 2 GB DDR3 van benne és egy [Intel G2030-as 3.0 GHz-es proci].
[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz Atomantiii #108412 üzenetére
Az első gépbe beleteszel egy 4 magos Xeon processzort, 4 GB ramot, és 8-9 ezer Ft-ból lesz egy szuper fürge kis géped, internetezni, filmet nézni, jóformán bármit csinálni tökéletes lesz akadás nélkül elmegy rajta minden, egy jobb videokártyával még a játékok nagy része is egész tűrhetően elfut rajta közepes felbontásokban.
A 2. gépbe meg akár a 3. generációs I5 és I7-es processzorok is bele mennek, ez még akkor is nagyon jól fejleszthető, ha esetleg akár a leglassabb Pentium G processzor van benne.[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Atomantiii
addikt
Kaptam ismerőstől két pc-t, érnek ezek még valamit manapság, bár azt sem tudom még pontosan milyen procik vannak benne.
Ennyi biztos, hogy az egyik:
Gigabyte GA-G31M-ES2L alaplap + 1 GB DDR2-es memória + valamilyen proci + intel hűtő.A másik pedig:
Asus H61M-E alaplap + valamennyi memória (nem látom a modulon mekkora + valamilyen proci + intel hűtő.Vagy legyek jó fej és ajánljam fel a szomszéd srácoknak, hogy a P4-es gépüket megtuningolom kicsit és nekik adom ami jobb benne, mint ami nekik van?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv.
Van itt köztünk olyan ember akit érdekelne egyben jónéhàny félgép+szàmtek alkatrészek?
Van mindenféle alkatrészem 2-3 működő gépet minimum össze lehetne rakni csak azokból amit adok,én màr nem szeretnék velük foglalkozni.Van egy komplett 775 gép, 4 magos cpu-t tàmogató alaplappal,jelenleg 2 magos E7500 van benne,DDR2 memóriàval mindennel ,annyi hogy elég régi géphàzba van,de van normàlisabb géphàz is csak àt kell szerelni.
Van egy màsik 4 magosítható 775-ös lap is HDMI kimenettel,géphàzzal.........
Összesen van 5-6 alaplap ezekbe van egy PII és egy PIII is,a többi azt hiszem 775-ös,van 4 géphàz,tàpegységek,ezek elvileg működőképesek mind.
Van néhàny HDD,VGA,CPU,hűtők,ezekbe van ami nem működik.
A PII az komplett,tavaly még géphàzba volt win95 volt rajta,szórakozàsból felraktam a 98-at rà.
Csak géphàzba kellene rakni és működik,van hozzà a régi csatlakozós egér+bill is meg régi monitor,ez is működik.Elég szép kis mennyiség összegyűlt,de a kinti szoba szekrénye ezzel van tele,szóval ha lenne rà igény megvàlnék tőle.
Cserébe elfogadok eredeti DVD filmeket,PlayStation 1-4 jàtékokat,tartozékokat,barkàcsgépet,karóràt.....
Személyesen Nyíradonyba vannak a cuccok,de ha olyan a cserealap akkor beviszem Debrecenbe,vagy ha valakit kp-ra érdekel tegyen ajànlatot és vigye.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #108405 üzenetére
Az aszkorbinsav nagyker ára ~5$/kg.
Az is amit te veszel 19ezer Ft/kg-ért és amit peti78 vesz 4000-ért.
De még a Merckes gyógyszertári, gyógyszeripari minőség is megáll 9000/kg körül.
Kémiailag egyszerű vegyület, flavonoidok kal vagy gyümölccsel/zöldséggel együtt fogyasztva mindegy az eredete.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Peti78
őstag
válasz Aryes #108405 üzenetére
Nyilván lehet hinni ebben is, meg abban is. Én nem tudom milyen a jutavit, te meg nem tudod milyen a c vitaminom. Nem hiszek a 2in1 dolgokban, és a gyógyszergyárak reklámjainak sem. Engem nem zavar, ha negyedannyit viszel be tízszeres áron. Mióta szedem, nem vagyok beteg, nem dugul az orrom, és nem fázik meg az arcüregem. Olyan ez mint a cukor vs édesítő. Egyszer ez a jó, máskor meg az.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
pomorski
őstag
válasz Aryes #108407 üzenetére
"Ha ez hülyeség is lenne, akkor is ott egy másik kérdés: vajon az Amerikában, az ottani igényekhez és étkezési szokásokhoz kifejlesztett multivitamin mennyire alkalmas európai használatra?" - Juj de jó kérdés! Emlékeim szerint ott majdnem minden mű, mesterségesen felfújt egészségtelen, génmanipulált... Pl. vettünk kint lilahagymát. A tisztítása közben feltűnt, hogy nem könnyezik a szemem. Aztán kíváncsiságból beleharaptam, és elrágcsálható volt, mint akár az alma. (Tudom, biztosan rossz helyen vettünk rossz zöldséget... De azért mégis fura!)
-
nagyúr
válasz patex1983 #108406 üzenetére
Ezzel a multivitaminnal két probléma is van.
Az egyik, amit nagyon sok helyről, általam hitelesnek tartott orvosoktól és szakértőktől hallottam, hogy a multivitamin csak egy dologra jó: drágább lesz tőle a vizeleted.
Ha ez hülyeség is lenne, akkor is ott egy másik kérdés: vajon az Amerikában, az ottani igényekhez és étkezési szokásokhoz kifejlesztett multivitamin mennyire alkalmas európai használatra? -
nagyúr
válasz Peti78 #108396 üzenetére
Én 4-5 éve szedek Jutavit 1000mg C + D3 nyújtott felszívódású vitamint. 100db 1900Ft. Több helyről hallottam már, hogy kamu, mert nincs is benne annyi hatóanyag, meg a nyújtott felszívódás sem igaz meg stb. stb. stb... A tény viszont az, hogy míg korábban -gyerekkorom óta - 2-3 havonta menetrend szerint ágynak estem lázasan mindenféle torokgyulladással, mióta ezt szedem, ez a szám évi max 1 esetre redukálódott, annak ellenére, hogy két gyerekem két oktatási intézményből hordja haza a válogatott, durvábbnál durvább vírusokat és baktériumokat. Ráadásul 5 év alatt asszem 2-3 alkalommal kellett antibiotikumot szednem, míg előtte úgy ettem, mint a cukrot.
Szóval lehet, hogy te tized áron veszed a C vitamint, viszont tízszer többet is pisilsz ki hasznosítatlanul. Ez leginkább majd vesekő formájában fog neked visszaköszönni (reméljük nem).[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
válasz zsolti1debre #108388 üzenetére
Semmi gond nem lesz belőle. Nekem a személyiben benne van, az útlevélben nincs, törzsutason rajta van, repjegyen soha nincs. Sőt, nálunk az utazási iroda sok kollegának rendszeresen szándékosan lehagyja - állítólag volt társaság amelyik kérte, hogy csak orvosnál kerüljön rá, dr.jur., PhD, DLA esetében ne. Még sehol nem okozott problémát.
-
törölt tag
válasz lizakattila #108400 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy 160GB-os (100/100). Csak el kell jönni érte. Ha érdekel privátban többit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.