Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tényleg nagyon csak az alapokat értem a számítástechnikában
Kb én is, de azokat is csak home user szinten, szerver dolgok kínaiul vannak. Persze sose tanultam számítástechnikát, kezdő Linux résztudásom is azért van, mert jó 8 éve elegem lett a Windowsból és eldöntöttem, hogy Linuxot fogok használni. Annyira nem volt egyszerű az elején, emiatt is raktam fel a Linux Mint Cinnamon mellé egy Debiant, mert azon jól lehet tanulgatni az alapokat.
Biztosan sokat fejlődik még a Linux üzletileg is, de nem feltétlenül vásárolják fel a Debiant. Ha megnézed a világ legnagyobb supercomputereit, sok kínai, svájci és USA cég mind saját OS-t fejlesztett és azt használja ezekhez. Canonical, Suse, Red Hat, etc. meg már ezeréve üzleti alapú. Az sajna egyszerű Linuxosoknak nem túl jó, hogy az MS is ennyire kezd belefolyni a Linuxba, de sokat ez ellen sem lehet tenni.
Fedorát meg szerintem a Red Hat tesztelő disztrója ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest