Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tényleg nagyon csak az alapokat értem a számítástechnikában
Kb én is, de azokat is csak home user szinten, szerver dolgok kínaiul vannak. Persze sose tanultam számítástechnikát, kezdő Linux résztudásom is azért van, mert jó 8 éve elegem lett a Windowsból és eldöntöttem, hogy Linuxot fogok használni. Annyira nem volt egyszerű az elején, emiatt is raktam fel a Linux Mint Cinnamon mellé egy Debiant, mert azon jól lehet tanulgatni az alapokat.
Biztosan sokat fejlődik még a Linux üzletileg is, de nem feltétlenül vásárolják fel a Debiant. Ha megnézed a világ legnagyobb supercomputereit, sok kínai, svájci és USA cég mind saját OS-t fejlesztett és azt használja ezekhez. Canonical, Suse, Red Hat, etc. meg már ezeréve üzleti alapú. Az sajna egyszerű Linuxosoknak nem túl jó, hogy az MS is ennyire kezd belefolyni a Linuxba, de sokat ez ellen sem lehet tenni.
Fedorát meg szerintem a Red Hat tesztelő disztrója ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest