- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tényleg nagyon csak az alapokat értem a számítástechnikában
Kb én is, de azokat is csak home user szinten, szerver dolgok kínaiul vannak. Persze sose tanultam számítástechnikát, kezdő Linux résztudásom is azért van, mert jó 8 éve elegem lett a Windowsból és eldöntöttem, hogy Linuxot fogok használni. Annyira nem volt egyszerű az elején, emiatt is raktam fel a Linux Mint Cinnamon mellé egy Debiant, mert azon jól lehet tanulgatni az alapokat.
Biztosan sokat fejlődik még a Linux üzletileg is, de nem feltétlenül vásárolják fel a Debiant. Ha megnézed a világ legnagyobb supercomputereit, sok kínai, svájci és USA cég mind saját OS-t fejlesztett és azt használja ezekhez. Canonical, Suse, Red Hat, etc. meg már ezeréve üzleti alapú. Az sajna egyszerű Linuxosoknak nem túl jó, hogy az MS is ennyire kezd belefolyni a Linuxba, de sokat ez ellen sem lehet tenni.
Fedorát meg szerintem a Red Hat tesztelő disztrója ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest