Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Hujaj azt hiszem ez már nekem mandarinul van.
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.Így nem kellene minden szemetet pl. Thai terminal (wtf?) utólag letakarítanom, hanem csak eleve az lenne fent, amit fent akarok látni. Megjegyzem a Win10be pont ezt utálom. Feltelepítem és alapjáraton tele van szeméttel, vastagon. Takarítsd ki, konfiguráld be, elmegy vele egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BMW topik
- Peugeot, Citroën topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Lite
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyat lehet csinálni, hogy minimális Debian telepítés egy asztali környezettel utána meg Én pakolgatom össze az egész rendszerthez az appokat? Amolyan virtuális legózás.