- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Válts szolgáltatót szvsz... UPC-vel csak a gond, csak a baj... legalábbis én csak ezt hallom vissza.
Próbáltad ugyanezt az OS-t/Konfigot más internet kapcsolattal? Dugd rá pl bobilnetre... lehet még azzal is jobb lessz...Ha bobilnettel is szakadozik kérdezz rá valami értelmesebb helyen ahol esetlegesen választ is kaphatsz... SZVSZ Magyar fórumok esélytelenek, ha komolyabb problémával szembesülsz...
a sok noob. Én is egy vagyok közűlük...libera.chat #debian chanelen esélyes h találsz valódi segítséget.
Ha lekorlátozod a kapcsit akkor nem a csomagok vesznek el értelemszerűen... Csak lassabban érnek célba...
Nem is értem... ne korlátozz ... a csomagütemezés hatásosabb dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest