- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Tűzfal témában kérném a segítségeteket. Debian 10 alatt nftables-t használom. A routeren most kapcsoltam be az ipv6-ot és a következő hibát kaptam:
"
Your router or firewall is filtering ICMPv6 messages sent to your computer. An IPv6 host that cannot receive ICMP messages may encounter problems like some web pages loading partially or not at all.
"
Azt a segítséget kaptam, hogy ezeket kellene engedélyeznem a tűzfalon.
Az /etc/nftables.conf-ban a következő van benne:#!/usr/sbin/nft -fflush rulesettable inet filter {chain input {type filter hook input priority 0;iif lo acceptct state established,related acceptip6 nexthdr icmpv6 icmpv6 type { nd-neighbor-solicit, nd-router-advert, nd-neighbor-advert } acceptcounter drop}}
Mit kellene még hozzáraknom?
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest