- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű elasticsearch-ös fórumból kiindulva viszont annyival kiegészítettem még a /etc/elasticsearch/elasticsearch.yml fájl-t, hogy megadtam neki a network.host-ot arra az ip-re amin fut. Így már másik gépről is látható a port, ez kiderült az nmap -p 9200 a.graylog.szerver.ip.címeparancsból. Hogy valóban csak ez volt-e hiba azt csak később fogom tudni kideríteni, mert még sok idő amíg teljesen beállítom a graylog-ot és az elasticsearch-öt arra az állapotra, hogy azt a grafana fogadni tudja, az pedig sajnos nem ma lesz. Amennyiben ezzel kapcsolatban lesz eredmény (akár negatív akár pozitív) még jelentkezni fogok! Egyelőre mára beérem annyival, hogy a port elérhető lesz a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem úgy néz ki, hogy menni fog. Most húztam fel a két virtuális szervert, illetve beállítottam azon a szerveren a programokat amiken a graylog megy. Először ugyanaz volt a gond, mint amikor elsőre írtam, hogy nem volt látható az Elasticsearch 9200-as portja. Egy más jellegű