- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Negyven #8857 üzenetére
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Első teszt kezdő Debianosoknál, hogy képesek-e megtalálni a nekik ill. gépüknek megfelelő iso-t!
Belinkelnéd, halál pontosan melyik iso-t töltötted le? Utána mit választottál a telepítés elején?
Tutira nem figyeltél mindig egyformán, mert ez gyakorlatilag lehetetlen:
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
(mivel nem default a Cinnamon, ez csak akkor lehetséges, ha kifejezetten a Cinnamon verziót töltötted le, de abban meg nem lesz KDE)
Ahogy Frawly szaki is említi, nem mindegy, melyik repo-t választod, de egyébként is kissé nehézkes a Debian telepítője. Ha valaki először telepít vele, kizárt, hogy arra a sok-sok lépésre vissza tudna emlékezni.....viszont Debiannal lehet minden egyes oldalról screenshotot lőni, szerintem csinálj végig egy ilyen telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest