- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni.
Adott egy Dell mini 1018 netbook. Debian 8 (8.4 talan) fut rajt. VGA kimeneten csatlakoztattam egy Sony TV-hez. Elso alkalommal 800x600-as felbontassal indult, de a gep ujrainditasa utan automatikusan felismerte, hogy Sony 32" csatlakoztatva es 1920x1080-as felbontason ketyegett. Azota kb. otvenszer csatlakozattam a gepet a TV-hez, egy alkalom kivetelevel sosem ismerte fel a TV-t es max. 1024x768 felbontast enged allitani. Illetve mindvegig csak a TV kozepen egy kis meretben latom a kepet. Ha kenyszeritem az 1920x1080-ra, akkor meg a TV reklamal, hogy nem tamogatott felbontas, ellenorizzem a bemenetet. Illetve torzul a kep es nem is tolti ki a 32"-t.
A furcsa az, hogy indulas kozben, amikor meg nem fut a grafikus felulet - feltetelezem a vga drivert mar betolti - felugrik egy pillanatra 1920x1080 HD felbontasra es teljes kepernyos modra a TV. Majd elveszi a kepet es amikor mar a bejelentkezo ablak jelenik meg, ujra 1024x768 es csak a TV kozepen vagy egy kis ablak.
Melyik eszkoz lesz a hunyo? A noti VGA nem birja, a TV nem kuld jelet vissza a VGA bemenetet a gepnek vagy a Debianban van az arulas?Talan kovetheto volt a problemam, gyakorlatilag "hule" vagyok a linuxhoz. Felhasznaloi szinten OK, par aprosagot meg tudok csinalni, de komolyabban sosem foglalkoztam eddig vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest