Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8532 üzenetére
Nekem "saját" tűzfalam van, kifelé is szűrök, csak azt engedem ki, amit tudom, hogy kell nekem. Ez nem kell.
Annyira nem nagy váltás Ubunturól Debianra, inkább jelzés értékű, hogy kihagyják a folyamatból a Canonical-t, mert minek (mondjuk nem tudom mennyire volt a C benne a folyamatban eleve, de mindegy).
Meg azért is jó hír, mert azt mutatja, hogy annyira nem szar ez a Debian deszktopon, csak kicsit kell rajta reszelni. A napokban raktam fel a gépemre a Debian mellé az MX Linux-ot, ami szintén Debian alapokon nyugszik, de a stabilon, újabb kernellel (meg még egy pár egyéb módosítás, contrib és külső csomagok). Eddig tetszik nagyon, marha egyszerű volt felrakni, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest