- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8532 üzenetére
Nekem "saját" tűzfalam van, kifelé is szűrök, csak azt engedem ki, amit tudom, hogy kell nekem. Ez nem kell.
Annyira nem nagy váltás Ubunturól Debianra, inkább jelzés értékű, hogy kihagyják a folyamatból a Canonical-t, mert minek (mondjuk nem tudom mennyire volt a C benne a folyamatban eleve, de mindegy).
Meg azért is jó hír, mert azt mutatja, hogy annyira nem szar ez a Debian deszktopon, csak kicsit kell rajta reszelni. A napokban raktam fel a gépemre a Debian mellé az MX Linux-ot, ami szintén Debian alapokon nyugszik, de a stabilon, újabb kernellel (meg még egy pár egyéb módosítás, contrib és külső csomagok). Eddig tetszik nagyon, marha egyszerű volt felrakni, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest