Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Az úgy teljesen más már, a 9 telepítése már valóban szinte kezdőknek való a 7-hez képest, talán a particionáló rész kicsit nehézkesebb az Ubuntuknál. Nekem a 7-8 jobban tetszett, mert kicsit kényszerített, hogy utána olvassak pár dolognak, ha bármit is megértettem az apt és egyéb dolgokról, az ezeknek köszönhető.

(#8502) nahaggyámár
Lehet, bár én nem találtam a synapticban elsőre, így megnéztem a honlapon a csomagokat gyorsan és megláttam a metacsomagot. Nem használom napi szinten, csak fenn van, hogy ha időm lesz, kicsit fejlesszem az (kezdő) ismereteimet. Mint-tel ez nem megy, ott csak felejtem, amit addig tudtam.
Most is csak azért szóltam bele, mert a kollégának hasonló problémái voltak az MX-szel is, bár nem pont ezek, de megjelenitéssel összefüggőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest