- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy Debian 9.2-vel telepített gépem, kizárólag konzollal.
Szerver feladatokat osztanék rá, első körben Openvpn-t.
Régebben Win szerverrel ment PPTP VPN, de miután a Telekom mobilneten tiltja, meg amúgy is hallani innen-onnan hogy talán nem a legjobb választás, továbbá még iPhone se támogatja, gondoltam váltani kellene.Nos sajnos az OpenVPN egyáltalán nem megy a fennt említett rendszer alatt. Ezt a leírást követtem, de próbáltam más útmutatókat is, de sajnos nem megy.
Hiába írja hogy fut a service openvpn status, valahogy a pgrep openvpn nem igazán dob folyamatazonosítót.Van valami leírás akár angolul ami alapján fel tudnám rakni?
Azt szeretném, hogy a lan hálózatomba épüljön be, tehát a router (192.168.1.*) tartományából osszon ip-ket. Egy ismerősöm lan bridge-dzsel megoldotta más rendszer alatt, hogy a 192.168.1.240 és 192.168.1.250 tartományból ad ip-t a vpn, de ilyenkor nem a router DHCP-je vezérel, de portot átirányítani például lehet az adott ip-re. Nekem ez is jó lenne, a lényeg hogy valami olyasmit kapjak hogy a belső hálózatomat elérjem...Tud ebben valaki segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest