- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Hype-olva van a Debian? Érdekes. Én akárhányszor csak megnyitom itt valamelyik linuxos topikot, szinte biztos, hogy a Mint-Manjaro-Arch-'buntu-Chakra szenthár...ötség az, amit egyesek itt ajánlgatnak. Nagyon ritka az, amikor valamelyik kartács Debiant ajánl valakinek. Talán CPT.Pirk az egyetlen, aki el tud vonatkoztatni a választott oprendszerétől, és Debian-t ajánl valakinek.
Megmosolyogtató, hogy egyesek szinte küldetéstudatnak veszik azt, hogy reklámozzák orrba-szájba a választott disztrójukat. Mindig mosolyt csal a szám szélére a "windosos-voltam-már-három-hónapja-használom-a-<insert your favorite distro here>-és-még-semmi-bajom-nem-volt-vele-egy-két-apróságot-leszámítva"-típusú hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Civilization VI
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest