- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az a baj, hogy a szerverre be tudok sshzni, és a szerverről is tudok sshzni. Ellenben az scp nem megy, se a szerverre nem tudok, se a szerverről. Ha SFTP-t próbálok akkor is SCPzni akar, amire hibát dob :/
Most a változatosság kedvéért windowsról próbáltam. Ezt a hibaüzenetet dobja a winscp:
Cannot execute SCP to start transfer. Please make sure that SCP is installed on the server and path to it is included in PATH. You may also try SFTP instead of SCP.
Command failed with return code 139.Pedig SFTP-vel csatlakoztam.
Ami érdekes, hogy filezillával is kipróbáltam, és azzal sikerült SFTP-zni O.o
Hát ezt komolyan mondom nem értem.
FileZillával elértem a szervert SFTP-n keresztül, le is tudtam szedni egy fájlt, erre nem lehalt a szerver?! :S
Marhajó ... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs