- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az a baj, hogy a szerverre be tudok sshzni, és a szerverről is tudok sshzni. Ellenben az scp nem megy, se a szerverre nem tudok, se a szerverről. Ha SFTP-t próbálok akkor is SCPzni akar, amire hibát dob :/
Most a változatosság kedvéért windowsról próbáltam. Ezt a hibaüzenetet dobja a winscp:
Cannot execute SCP to start transfer. Please make sure that SCP is installed on the server and path to it is included in PATH. You may also try SFTP instead of SCP.
Command failed with return code 139.Pedig SFTP-vel csatlakoztam.
Ami érdekes, hogy filezillával is kipróbáltam, és azzal sikerült SFTP-zni O.o
Hát ezt komolyan mondom nem értem.
FileZillával elértem a szervert SFTP-n keresztül, le is tudtam szedni egy fájlt, erre nem lehalt a szerver?! :S
Marhajó ... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest