- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
bambano
üzenetére
Persze, egyről beszélünk. (max. én a /var/log/apt/history.log-ból indulnék ki, akkor nem kell diff-ezgetni, és utólagos meggondolás esetén is müxik, mikor elmaradt az előzetes get-selections, de ez végleg részletkérdés)
Arra gondoltam, hogy rengeteg csomagról van szó, és feltételeztem, hogy kézzel távolítja el. Akkor tuti hogy valami(ke)t ki fog hagyni és máris nem "teljes" az eltávolítás. Nem beszélve az így elvesztegetett időről, melynek ily módon való elvesztegetését nem élvezném.
Mondjuk így kipróbálásra érdemes egy task-kde-desktop-ot feltenni és akkor csak azt kell leszedni, és visz magával mindent, ez elronthatatlan.

Viszont időben biztos, hogy a mentésből visszaállítással jár jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest