- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
apt-get tel ugyanez a helyzet. synaptic-om nincs, nem hiszem, h számít úgyis mind az apt-ot hívja belül.
Szerintem valami olyan van, hogy véletlen telepítettem egy csomagot amivel nem férnek össze a frissítések. Csak nem tudom hogy lehetne kideríteni mi az a csomag.
Olyat csináltam, hogy másik mirrora álltam át a sources.list fileban. Ereedetileg magyar volt aztán osztrák és most a deb. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.
De eddig nem tűnt fel, hogy ignorálja az egyik repository-t. Megpróbálok arra elindulni, hogy ez miért lehet.
Ha aptitude-ot paraméterek nélkül indítod tudsz a függőségi fában le fel mászkálni. Többek között :-).
-
vadcoca
tag
Az futó virtuális gép ablakának alsó sorában az "usb ikon"-on jobb gomb, pipa. De előtte hozzá kell adni legaább egy usb szűrőt a virt.gép beállításainál.
Vagy csinálsz egy vmdk file-t és azt normál tárolóként adhatod hozzá. Így akár bootolni is tudsz róla. -
vadcoca
tag
Kiderült, hogy nem is volt benne WiFi. Tud valaki mondani olyat amit biztos kezel a linux?
Lehet usb is.Akkor tud valamit ez az XP.

smc wusbs-n3
-
vadcoca
tag
Fent van még, ezzel teszek egy próbát, hátha.

Jester01: A syslog-ot még nem néztem, de szinte minden diagnosztikai eszköz megvolt és nem látta. Tehát valami anomália van.

bob.zxr: Jónak tűnik, ha a debian vonal befuccsol, akkor megnézem.

Intruder2k5: Gondoltam már rá, de úgy vagyok vele, hogy ha van benne, akkor annak mennie kell. Csak az a kérdés, hogy hogyan veszem rá a működésre.A lényeget meg majd elfelejtem mondani: mielőtt a firmware-eket feltaposod, ne feledd a contrib és non-free szekciót beírni pl. az /etc/apt/sources.list-be.
valahogy így:
deb http://ftp.at.debian.org/debian/ jessie main contrib non-freeA jessie nem szentírás, azt használd ami neked eddig ott volt.
-
vadcoca
tag
Nem tudom, hogy a syslog-ot nézte-e. De ha akár lsakárminél, akár syslognál vagy bárhol átsiklott valamin, akkor ez az ágyúval verébre mód, meg fogja oldani (ha van hozzá firmware). Így nem kell előre nyomozni (like ubuntu
). Később pedig lehet még gyomlálgatni, ha szeretne. -
vadcoca
tag
Hát, ha felismeri a lubuntu.

Maradok a win mellett, az a biztos. Meg üres cd-im is csak vidéken vannak.
Vagy ha még fent van a debian, akkor "szőnyegbombázhatsz" is
. Felraksz minden *firmware* csomagot, végülis nem sok az egész. Úgyis csak azt a modult fogja betölteni, amihez van hardvered, a többi csak a winyón foglalja a helyet. Ubuntu is így ismer fel "mindent" (amit lehet). Max. ha nagyon akkurátus vagy utána leszeded, ami nem kell. -
vadcoca
tag
Még nem. Este felrakom a windows xp-t, megnézem aida mit ír ki a wifi-re. Aztán vagy találok debian alá valami driver-t vagy megpróbálom ezt.
Ha egyik sem jön össze, akkor marad az xp.
Pedig linux alatt eléggé begyorsult a rendszert.Ha Lubuntu 12.04-gyel kipróbálod (simán live-ban) és az felismeri a wifi-t, akkor abból is kinyomozhatod, ugyanaz jó lesz a debian-nak is.
-
vadcoca
tag
Közben nézem ezt a lubuntu 12.04-et is, ez még non-pea, illetve van fake-pea is. Ha upgrade-elem, akkor elvileg nem lesz vele gondom. Nem tudom, hogy distro frissítéskor mi lesz a kernel dologgal, valószínűleg összeomlana.

Más csak a wifi-t kellene megtudni, hogy miért nem ismeri fel. Mondjuk ha a debian felismerné, az lenne a legjobb.
De sanszos, hogy valami pcmcia lesz a wifi és amiatt nem látja. Arra emlékszem, hogy a pcmia-ra valami texas instrument-et írt ki. -
vadcoca
tag
Juteszembe míg el nem jött a jólét
firmware hegyek formájában, volt (és van is ilyen), hogy ndiswrapper. A hozzá való gui az ndisgtk. Windows-os driver-t tudsz vele behegeszteni a linuxba. -
vadcoca
tag
Xp alatt ment, ezek szerint akkor debian nem támogatja?
Régi lapos(1.2 cel, 256MB ram), valami egyszerű linuxot szeretnék rátenni zene lejátszás miatt. Lubuntut próbáltam még, de az kiakad a pea hiánya miatt.
Ha be van kapcsolva, akkor ls(valami)-vel látnia kellene akkor is ha nincs firmware. Esetleg lshal vagy netán lspcmcia ?
-
vadcoca
tag
Boot témakör. Adott egy régebbi alaplap, USB kulcsról megindulni nem tud. Hangos a winyó, szeretném hangtalanul futtatni a rendszert. Amiket elképzelek: boot szektor winyón, minden más a pendrive-ra, bootolás után lecsatolni a zajkeltőt, továbbiakban boldogan rendszert futtat hangtalanul. Másik: CD-ROM-boot, szintén meghívása a pendrive-i tartalomnak. A puppy ezt kiválóan megoldja - igaz, egy személyes fájllal, melynek erősen korlátozott a felső mérete - nem tudom, Debiannal is lehetséges-e hasonló? Nem tiszta még, hogy az energiaellátás panelen a checkbox "merevlemez kikapcsolása amikor csak lehet" mire vonatkozik? Nálam ősidők óta hatástalan. Ha az első kettő kivitelezhetetlen, egy idletime machinációval is megelégednék. Help.
pl. pihentetés 5 másodperc után:
hdparm -S 1 /dev/hda
Ha OK, akkor hdparm.conf-ba vele. Nem is nagyon kell doksit nézni, elég önmagyarázó a konfig file. -
vadcoca
tag
Megcsináltam minden meghajtóra.
Az sdc szerintem kakukk, mindig ugyanott, LBA=9-nél dobja a hibát, illetve az ID 187 (uncorrectable error) sem 0.
Az sdb viszont elsőre KH-nak tűnik, mert eléggé random LBA-knál hibázik. Habár a DH (device head) mintha kb. egy csomóban lenne (e0, e0, e1, e1, e6). Szóval ez inkább passz, azért nézzen rá más is. -
vadcoca
tag
Köszönöm!
0. BIOS alaphelyzetbe (tuning ne legyen): sose volt
1. adatkábel/csatlakozó KH: valószínűtlen, ujjak a kábelek és az alaplap sem régi, de megnézem adok neki kontakt spray-t
2. táp hiba: kábelek, csatlakozók , (esetleg tápegység): van valahol valami táp teszterem, megnézem
3. túlmelegedés (SMART-ból max temp ?): sose volt 40 foknál melegebb
4. vezérlő/vinyó: mindkettő lehetséges, de jó lenne kiszűrni, hogy melyik. A kérdés az, hogy miként.
Viszont a SMART böngészése közben észrevettem két vinyónál olyat ami jelenthet valamit, de én nem értem mit csak az errort látom benne:

Esetleg egy smartctl -a /dev/xxx kimenetet betehetnél, hátha látszik valami. Ezt a 84-es ID-t nem tudom micsoda, lehet valami gyártó spec., innen pl. el lehet indulni.
Az ABRT elvileg abort (command). -
vadcoca
tag
Ez alapján hw hiba.
Ötleteim fájdalmassági sorrendben:
0. BIOS alaphelyzetbe (tuning ne legyen)
1. adatkábel/csatlakozó KH
2. táp hiba: kábelek, csatlakozók , (esetleg tápegység)
3. túlmelegedés (SMART-ból max temp ?)
4. vezérlő/vinyó -
vadcoca
tag
Hogyan tudom megnézni a portokat illetve a nyitott portokat?
netstat -ap
-
vadcoca
tag
Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt megpróbálkoztam feltenni a legutóbba Debian verziót. Sajnos nem sikerült, mert a telepítés az lefutott, de az első indításkor egyszerűen kifagyott a gépen.
PIV 3,0 Ghz Prescot CPU, Socket 478-as.
Nos, felmerült bennem az a gyanú, hogy lehetséges, hogy azért nem indul el, mert ez a CPU még nem támogatja az NX bitet. Erre azért gondoltam, mert a Windows 8-ban feltétel az SSE meg a PAE mellett az NX képesség is. Szerintetek is ez lehet a gond?
A gépet csak power gombbal tudom leállítani, mert nincs reset gomb, HP D530-as gép, ilyen gyáraknak szánt munkaállomás széria.
Üdv.: Jimmy399
Próbáld elindítani "helyreállítási mód"-ban. Ha így megy, akkor restart és a grub menüben adj hozzá egy "nomodeset" kernel paramétert.
Ha így sem megy, akkor fglrx-driver telepítés (non-free szekcióban van). -
vadcoca
tag
-
vadcoca
tag
Az lehet, ha túlzottan szabadjára engedem a klienst, nálam is megfogja a router túlterhelés védelme azt a gépet. Ha rendelek hozzá új IP-t vagy router restart, akkor meggyógyul.
Mondjuk nálam egyértelműbb, mert nem csak néhány oldal, hanem semmi nem megy, az rögtön gyanús.
-
vadcoca
tag
Igen, azt tettem fel..
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.ráadásul a logika teljes hiánya az, ami bosszant.Ha egyszer telepitéskor felismeri és telepiít, akkor utána, amikor fent van minden, és ujrainditok, miért vakul meg teljesen??? Képtelen vagyok felfogni.
Na mindegy, bocs.. Nagyon köszönöm egyébként, cocám, nélküled még idáig se jutottam volna el.

Ha mindez fent van, akkor nem kell újrakezdeni.
Megnéztem, és jelen állapotában a wheezy a kapcsolatok szerkesztésénél/hozzáadásánál nem kér be jelszót, hanem dob egy "Insufficient Privileges" üzenetet.

Ha még bírod a gyűrődést
, akkor nyomj egy alt-f2-t és írd be hogy
gksu nm-connection-editor
Itt már tudsz kapcsolatokat szerkeszteni, hozzáadni.Már ha a vas/firmware ok. Ezt pl onnan is tudhatod, ha a tálcán levő network manager ikonra bal gombot nyomsz, akkor az elérhető (és nem rejtett ssid-jű) hálózatokat látnod kell.
Pedig, ha egyszer ráérzel a logikájára, akkor majd attól kapsz agyérgörcsöt, ha valami olyasmit tételez fel, csinál "helyetted", ami szerinte neked jó. Ahelyett hogy azt és csak azt csinálná amit mondtál neki.

-
vadcoca
tag
Köszönöm, akkor holnap próba-cseresznye. Ha esetleg nem jönne össze, akkor még a héten vezetékes netre megyek, és onnan telepitek. Onnan be tudom állitani a későbbi wifit,vagy ezek után onnan is reménytelen? Tudniillik már minden létező wifi-programot ráraktam.. Vagy ? A vodás usb-t is látja, de ha rá akarok csatlakozni, megszakitja a kapcsolatot.

Lehet hogy így értetted, de network-manager-gnome-t (vagy -kde) raktál?
Telepítés közben ment, tehát nem reménytelen, mennie kell.
#4654 alapján firmware-iwlwifi kell. (+network-manager-gnome v. -kde a kényelmesebbeknek
) -
vadcoca
tag
-
vadcoca
tag
Hehe, akkor jól sejtettem hogy a netinstnél kell maradni. Amúgy semmi driver problémám nem volt, minden működött eddig (radeon-t leszámítva).
Ezt a task megoldást én is nézegettem már, de ez nem olyan mintha a full kde-t raknám fel ugye? Mert az xfce is szimpatikusnak tűnik, és ha nem tud kevesebbet mint a KDE akkor átváltanék, én amúgy is a minimalizmust szeretem, viszont sokféle programot használok.
BTW: szerintetek xfce vagy KDE?

A task-kde-desktop nem a full. Most próbából kijelöltem, azt mondja 1.3G-t fog elfoglalni.
Van még kde-full az 1.8G, és kde-standard 815M. Régebben volt még külön kde-core is, squeeze-ben most is van, de már csak a standard-ra mutat.LXDE

-
vadcoca
tag
Nos egy kicsit megbonyolítom a dolgot, és maradok squeeze-en – azt olvastam a wheezyvel még több gond van a graphics drivernél, és nincs konkrét eredményes leírás régebbi radeonra.
Ezt fogom most feltenni: debian-6.0.6-amd64-kde-CD-1.iso tehát ebben alapjáraton van KDE, de gondolom ugyanaz mintha csomagból raknám fel.
Igen, ugyanúgy a csomagokból rakja fel telepítéskor is, tehát nemcsak mintha, hanem pontosan ugyanaz.

Ha továbbra is cél a könnyű leszedhetőség, akkor "Grafikus felület" (vagy minek nevezi a taskselect) nélkül raknám fel a helyedben. Rémlik ugyan hogy pont a task-kde-desktop-ot rakja fel erről a cd-ről, de ha mégsem akkor szedegetedheted le "egyenként" a csomagokat.
Inkább alap telepítés után apt-get install task-kde-desktop. Ezt így egyben könnyű leszedni, viszi magával az összes kde-s függőséget.
Ha telepítés közben megoldható a hálózat, akkor inkább netinst cd-t használj. Ha a hálózathoz kell a gépednek valami extra firmware akkor itt van netinst cd integrált non-free firmware-ekkel (második oldal) .
A cd-s verzión lehetnek felesleges csomagok, amik soha nem fognak kelleni, viszont a teljes kde biztos nem fér rá 1 cd-re. Ha később tennél fel valamit, akkor kérheti a többi cd-t is, amíg át nem írod a "tárolók"-at.
A netinst viszont azt és csak azt tölti le, ami kell, és a sources.list-hez sem kell nyúlni utólag. Ha ilyesmire adod a fejed, akkor a magyar tükröket nem javasolom. Én valamelyik osztrák vagy német szervert szoktam használni. -
vadcoca
tag
ehh. ez egy debian.
ha a csomagkezelővel tettél fel valamit, akkor nem kell gányolni.
alap telepítés után dpkg --get-selections kimenetét elmenteni fájlba. utána felrakod a kde-t.
ha nem tetszik, csinálni megint egy ilyet, majd diff-el összehasonlítani, hogy mi került fel, azt le lehet szedni.Persze, egyről beszélünk. (max. én a /var/log/apt/history.log-ból indulnék ki, akkor nem kell diff-ezgetni, és utólagos meggondolás esetén is müxik, mikor elmaradt az előzetes get-selections, de ez végleg részletkérdés)
Arra gondoltam, hogy rengeteg csomagról van szó, és feltételeztem, hogy kézzel távolítja el. Akkor tuti hogy valami(ke)t ki fog hagyni és máris nem "teljes" az eltávolítás. Nem beszélve az így elvesztegetett időről, melynek ily módon való elvesztegetését nem élvezném.
Mondjuk így kipróbálásra érdemes egy task-kde-desktop-ot feltenni és akkor csak azt kell leszedni, és visz magával mindent, ez elronthatatlan.

Viszont időben biztos, hogy a mentésből visszaállítással jár jobban. -
vadcoca
tag
64bit Squeeze-en valamiért nem tudom normálisan működésre bírni a skype-ot, gondolom ez a skype hibája, de ahogy látom már wheezy-n normális telepítő van. Működik, de ha valaki üzenetet küld néhány másodpercre szétfagy az egész és addig gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni a programmal. Ez wheezy-n is így van?
Próbáltam egy 2-es verziót, ami szépen működött és bőven elég lett volna, mivel csak text alapon használom a skypeot, de második indításra már nem lehet használni, bejelentkezés után azonnal leáll az egész.
Más:
Két leírás alapján is megpróbáltam feltenni a graphics drivert, de csúnyán elcsesztem, és már nem indul el a debil asztal módban, úgyhogy rakhatom újra az egészet
Utólag rájöttem hogy ezt a leírást kellett volna követni, tanultam belőle.De ha már így jártam, akkor wheezy-t teszek fel, remélem azon működik rendesen a skype is, meg a gnómot amúgy is meguntam úh. megpróbálkozom a KDE-vel újból. Ha esetleg nem jönne be, le lehet írtani majd teljesen a KDE-t hogy valami xfce-t vagy egyéb GUI-t toljak fel?
KDE mellé is felrakhatod akármelyik másikat, ha nem zavar hogy feleslegesen ott van a KDE. Meg lehet próbálni "teljesen" leirtani, de szerintem szárazabb érzés (és hamarabb is végzel), ha még GUI nélkül lemented (egy sima tar is megteszi), és ha nem jön be visszaállítod a mentésből.
-
vadcoca
tag
Amit először indítasz, annak nem feltétlenül kell sem -P, sem --no-remote.
A többi példánynak viszont kell a -P és a --no-remote is.
Amivel próbáltam: iceweasel 10.0.6, firefox 16.0.1.
Ez a kettő együtt hajlandó ugyanazzal a profillal is elindulni.
De icew/icew vagy ff/ff párban, ugyanazzal a profillal már reklamálnak, hogy a profil használatban van, újat kell gyártani. -
vadcoca
tag
Sziasztok!
Lenne egy Fujitsu a532es notebookom. Debian 6.0.6 verzió van rátelepítve. Valamiért nincs hang, ha rá megyek a hangerőszabályzóra a következő hibaüzenetet dobja ki: Nem találhatók hangerőszabályzók GStreamer bővítmények és/vagy eszközök.
Megnéztem, hogy támogatja-e a Debian a gépen hardverét [link] és támogatja.
Esteleg valakinek ötlet?UI: Furcsálom még azt is, ah szoftver központból szeretnék telepíteni egy programot, akkor kéri hogy helyezzem be a debian telepítő lemezt és nem csak simán letölti netről. Ez miért ehet?
Köszi Előre is a válaszokat.
A link-en azt írják, hogy 3.0.0-s kerneltől támogatja.
synaptic/beállítások/tárolók-nál vedd ki a telepítő lemezek elől a pipát. -
vadcoca
tag
Nem lenne rossz ez az xfce, ha hagyná hogy magától beloggoljon.

Furcsaság. Ez alapján beállítottam az rc.localt-t.
Azt írja a konzol a rendszer betöltésekor, hogy nincs jogom elindítani az x servert.

Érdekesség. Ha belépek a mezei felhasználóként és kiadom, hogy startx akkor elindul.
xfce elvileg a lightdm-et rántja magával. (legalábbis a task-xfce-desktop
) lightdm autologinszerk. 4474
pl ssh-val azért be tudsz lépni vagy tényleg teljesen csontra fagy ? -
vadcoca
tag
-
vadcoca
tag
Átmentem az ftp.debian.org -ra, ott sincs.
Amúgy továbbra sem frankók a dolgok. Pl. az MC a terminálban olyan 50 másodperc alatt nyílik meg, és egy csomó más, grafikus program is ilyen, várni kell, mire megnyílik, valamint már a betöltés közben, mikor sorra jön ki a KDE 5 darab "ikonja", az elsőnél megáll kb. fél percre a gép, aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Ez már kb. 1 hónapja ilyen, hiába jönnek a frissítések, semmi nem javul.Valami normális módszer ha lenne a Squeeze és a KDE 4.6 összeházasítására a testing / wheezy repók nélkül, akkor tennék egy friss Debiant a gépre ahol nem babrálnék a sources.list-el.
Én is testing-et használok (testing netinst-ről telepítve). kb. hetente szoktam neki nyomni egy update-t (ha már testing
) Sem amd64 sem i686 esetén nincsenek nálam ilyen jelenségek. Mondjuk én ezt a KDE féle indexelést egyből le szoktam lőni.
top, iotop mit mutat miközben mc vagy egyebek indulnak ?Nem KDE esetén (akár csak terminál vagy Gnome, LXDE...) is ez van ?
-
vadcoca
tag
Megváltozott a csomag neve és a helye, de az új fájlal is működik.
Tehát aki régi kamerával akar skype -olni wheezy / testing alatt, az ezt írja be a "parancsikonba":
LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so skype
Viszont a vezetékes lan még mindig nem jó, ez van most az interfaces fájlban:
# The loopback network interface
auto lo
iface lo inet loopback
# The primary network interface
auto eth0
allow-hotplug eth0
#NetworkManager
iface eth0 inet dhcpÉs ez a 27.-eli mentésben:
# The loopback network interface
auto lo
iface lo inet loopback
# The primary network interface
allow-hotplug eth0
iface eth0 inet dhcpDe egyikkel sem jó a net. A KDE network managerében nem szerkeszthető a wired kapcsolat, és az van írva, hogy az interface korlátozva van valami restricted interfacere, term. azt sem lehet állítani eth0-ra.
Viszont a vezetékes lan még mindig nem jó
Ha kiirtod a network-manager-t akkor jó ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Yettel topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Később pedig lehet még gyomlálgatni, ha szeretne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Utólag rájöttem hogy