Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Fél év szüneteltetés után megint nekifogtam, hogy csináljak egy debian rendszert a laptopomra lxde felülettel. Akkor 6.0.5-ről, most 6.0.6-ról indultam.
Miután fel van telepítve és frissítettem a csomagokat squeeze-ről wheezy-re állítom a tárolókat és update majd full-upgrade után megkapom a naprakész friss rendszeremet.
Ezt követően kezdeném belakni a rendszert és felpakolni a használt programokat. Minden szép és jó is - kivéve hogy egy két kde-s program irtó lassan indul el. Pl a krusader az indítóikonra kattintás után kb 5 perc mire beadja a programablakot.
Utána már gyors, és működik is rendben, de az indítás valamiért beakad.
Ugyanígy jártam tavasszal is, akkor rengeteg keresgélés próbálkozás után fel is adtam. Azt hittem mostanra már másként lesz, de most is fennáll ugyanez a probléma.
Esetleg van valami ötletetek? (De ne az hogy az adott programok helyett mást használjak mert más rendszereken hipphopp betöltődnek - lubuntu, arch, fedora, lmde... - hanem a probléma okának feltárására kellene ötlet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Futás, futópályák
- Spotify
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest