- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Fél év szüneteltetés után megint nekifogtam, hogy csináljak egy debian rendszert a laptopomra lxde felülettel. Akkor 6.0.5-ről, most 6.0.6-ról indultam.
Miután fel van telepítve és frissítettem a csomagokat squeeze-ről wheezy-re állítom a tárolókat és update majd full-upgrade után megkapom a naprakész friss rendszeremet.
Ezt követően kezdeném belakni a rendszert és felpakolni a használt programokat. Minden szép és jó is - kivéve hogy egy két kde-s program irtó lassan indul el. Pl a krusader az indítóikonra kattintás után kb 5 perc mire beadja a programablakot.
Utána már gyors, és működik is rendben, de az indítás valamiért beakad.
Ugyanígy jártam tavasszal is, akkor rengeteg keresgélés próbálkozás után fel is adtam. Azt hittem mostanra már másként lesz, de most is fennáll ugyanez a probléma.
Esetleg van valami ötletetek? (De ne az hogy az adott programok helyett mást használjak mert más rendszereken hipphopp betöltődnek - lubuntu, arch, fedora, lmde... - hanem a probléma okának feltárására kellene ötlet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest