- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Fél év szüneteltetés után megint nekifogtam, hogy csináljak egy debian rendszert a laptopomra lxde felülettel. Akkor 6.0.5-ről, most 6.0.6-ról indultam.
Miután fel van telepítve és frissítettem a csomagokat squeeze-ről wheezy-re állítom a tárolókat és update majd full-upgrade után megkapom a naprakész friss rendszeremet.
Ezt követően kezdeném belakni a rendszert és felpakolni a használt programokat. Minden szép és jó is - kivéve hogy egy két kde-s program irtó lassan indul el. Pl a krusader az indítóikonra kattintás után kb 5 perc mire beadja a programablakot.
Utána már gyors, és működik is rendben, de az indítás valamiért beakad.
Ugyanígy jártam tavasszal is, akkor rengeteg keresgélés próbálkozás után fel is adtam. Azt hittem mostanra már másként lesz, de most is fennáll ugyanez a probléma.
Esetleg van valami ötletetek? (De ne az hogy az adott programok helyett mást használjak mert más rendszereken hipphopp betöltődnek - lubuntu, arch, fedora, lmde... - hanem a probléma okának feltárására kellene ötlet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged