Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem, hogy az evolution kell majd ehhez. De mikor megpróbáltam csatlakozni, akkor azt írta, hogy exchange 5.5-höz nem jó. Ami érdekes, mert tudtommal 2003 van fent. (Sajna nem tudtam megnézni, hogy valójában milyen az exchange.)
Legközelebb úgyis kedden tudok foglalkozni, addig még olvasgatok.
De addig is van még mit megoldanom. Esteleg ha tudtok benne segíteni:
- gyorsbillentyűvel szeretnék programokat indítani (iceweasel, gcommander stb.), erre még nem jöttem rá, hogy mivel lehet, a környezet menüben található gyorsbillentyű beállítás sajnos nem tudja ezt., vagy csak énnem találtam meg a beállítást.
- a user belépésekor automatikusan csatoljon fel hálózati mappákat, a user saját felhasználó nevével.
- szeretném a hálózatot böngészni parancssorból (milyen eszközök vannak a hálzaton, muknacsoportok, gépek stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest