Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuschke
tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
Régebben adsl-netem volt, amit spec boot-opció nélkül (modules=ppp-udeb) nem ismer fel. Én úgy emlékszem, elöbb rákérdez, aztán megpróbálja. És persze adsl-nél ez nem megy. És ha nem kérem, mert minek, akkor meg sem próbálja.
Az egy másik érdekes dolog, hogy ha beállítom, hogy adsl-ről telepítsen, ezt meg is teszi (ugye modules=ppp-udeb opcióval), de a pppoe csomag ettől még nem lesz telepítve. Rendszerinditás után fel kell tenni lemezről, és belőni, hogy legyen net.
DHCP-nél megy minden, belövi, beállitja a telepített rendszeren is.
Azt még nem próbáltam, hogy kábelnetnél lemezről telepítsek.
Na de ezen nem veszünk össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő