- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, h itt, vagy a linux kezdőknek topikba kérdezzek, de talán a problémám debian specifikusabb.
Debian 12.5 CLI. Samba megosztást látja a Windows 11 23H2, de nem tudja megnyitni, a "windows nem tud kapcsolatot létesíteni a .... összetevőivel". Win-en már be-ki kapcsolgattam a windows szolgáltatásoknál amit kell. Telón simán be tudok lépni. Samba konfigom, amit én raktam hozzá:
[global]
workgroup = WORKGROUP
interfaces = 192.168.1.0/24
wins support = yes
protocol = SMB2
security = user
[NAS]
comment = Ez a NAS merevlemezem
path = /media/NAS
browseable = yes
writeable = yes
read only = no
create mask = 0775
directory mask = 0775
public = no
valid users = @envagyok
force group = envagyok
Próbáltam egyes hozzáadott dolgokat "kommentelni", de nem hozott semmi eredményt. Debian probléma lehet, vagy Windows? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest