Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
A kérdésemben benne van. Windows 11 23H2. De kell állítani, méghozzá az SMB Directet és a SMB 1.0/CIFS rendszerű ügyfél szolgáltatást kell bekapcsolni. Időközben megoldódott, így:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters]"AllowInsecureGuestAuth"=dword:00000001 -
g.gergo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, h itt, vagy a linux kezdőknek topikba kérdezzek, de talán a problémám debian specifikusabb.
Debian 12.5 CLI. Samba megosztást látja a Windows 11 23H2, de nem tudja megnyitni, a "windows nem tud kapcsolatot létesíteni a .... összetevőivel". Win-en már be-ki kapcsolgattam a windows szolgáltatásoknál amit kell. Telón simán be tudok lépni. Samba konfigom, amit én raktam hozzá:
[global]workgroup = WORKGROUPinterfaces = 192.168.1.0/24wins support = yesprotocol = SMB2security = user[NAS]comment = Ez a NAS merevlemezempath = /media/NASbrowseable = yeswriteable = yesread only = nocreate mask = 0775directory mask = 0775public = novalid users = @envagyokforce group = envagyokPróbáltam egyes hozzáadott dolgokat "kommentelni", de nem hozott semmi eredményt. Debian probléma lehet, vagy Windows? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest