- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Ősember #3657 üzenetére
Na most akkor ez a transaction booster ez tuljadonképpen micsoda? És az jó, ha auto-n van?
Ja, és trd az melik, mert BIOS-ban ilyet nem nagyon találtam ( lehet, h vak vagyok ).
Különben ez így is tetszik nekem, sőt, 2,1v-tal is stabil az előző beállítás ( most futtattam egy v2.01-es DOS-os memtest-et ). Úgyhogy kössz a ramokat Ősember!
-
lacos001
senior tag
válasz
Ősember #3624 üzenetére
nagyjából ennyi,8 chipes a cucc.....575-nél megadja magát,de lejjebb hoztam,igy tuti talán...1128MHz....
majd lehet megyek hozzád idővel vmi űrcuccért
-
Rusher
őstag
válasz
Ősember #3592 üzenetére
Ugye? Én gondoltam, hogy jó lesz reménykedtem benne....és jó lett két napja használom így tehát stabilnak veszem...memsettel nem szórakozok
Lehet még kevesebb feszen is megy, de ez sem sok nekik...ja és NB 1.4v tehát az sem sok (a másik pár G.Skill az asszony gépébe ment azért a vegyes...a Teameket meg nem adnám el amúgy sem soha
). Majd megnézem az 1200-at is sztem simán
-
válasz
Ősember #3506 üzenetére
végülis én nem vártam tőle semmit, csak azt szerettem volna tudni hogy télleg ilyen szar-é-e
Azt tudom hogy a geil ramok nem a legjobbak, de hogy ennyire...A két szép szeméről meg annyit, hogy szép pirosan világítanak
A geil inkábbb tesz a ramokra 2-2 LEDet, minthogy normális chipeket tegyen rájuk.
Jellemző. -
Brumi˘
addikt
válasz
Ősember #3387 üzenetére
Jól megy. Majd megnézem nálam a quartet is tude ilyet. Monnyuk ilyen feszen kizárt.
Bagira01: A Team Xtreem Dark ProMos chipes, szinte biztos hogy nem fog 1200-on menni. A cruciallok meg a régi 16chipesek mennek szinte biztos 1200-at. Keresd Ősembert vagy POOBy-t crucikért.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3368 üzenetére
Milyen feszen és időzítéseken?
Nem hagytál nyugodni és nekiálltam tesztelgetni: a Geil is elviszi még az 1200-at magas időzítésekkel, de értelme nem sok van: az alacsony FSB miatt (csak így lehet kiszorozni a proci korlátai miatt) gyengébben muzsikál, mint magasabb órajelen egy ideálisabb cpu:dram szorzóval.
Ami nagyon meglepő, hogy a Geil alapfeszen viszi az 1150-et 5-5-5-15-el, sőt, egy kicsit még felette is elmegy 1.8V-on hiba nélkül. Jó lenne tudni milyen chip-eket pakolnak rá. -
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3362 üzenetére
Az 1066 a Geil esetén nem több, mint marketingduma (mondjuk a Plus-al már más a helyzet). Örülhetsz, ha 5-5-5-15-ös időzítéssel eléred (lásd a tapasztalatokat feljebb). Egyébként meg az SPD-ben sem szerepel az 500-as freki ([link]), míg a tiédben igen.
Féltégla és körte esete: ez csak egy Geil Ultra 2.2V-s factory default alapfesszel. A Crucial Ballistix meg tuningram. Ehhez képest egy 965-ös chipset-el ez csak jó eredmény. Nem felvágásnak szántam, inkább engem is meglepett, hogy ilyen alacsony feszültségekkel ilyen jól megy. Valószínűleg 1000-ből kifogtam egyet.
-
Attix82
addikt
válasz
Ősember #3255 üzenetére
Ha esetleg jo a hutese? azert nem latni sok memorian ekkora bordakat (OCZ talan)....amugy is 5 ev garancia van ra...ha tonkremegy jon a kovetkezo
....amugy erdekes mert elotte Kingstone HyperX-em volt , annak is adtam 2.3 Voltot test erejeig, de az se volt meleg....
De legalabb a mendemondak meg lettek cafolva, vagyis Asus alaplapokba is tokeletesen mukodnek....vegulis csak ezt akartam irni... Hotechnikai resze meg csak plusz volt
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Ősember #3241 üzenetére
Tehát sz@r, mint kiderült, ugyanis csak az egyik modul csinálta, amin Kingston chipek voltak! A másik elpida chipes szaladt bármilyen fsb-n (ésszel persze). Ki is lett cserélve, hiába no rendes bótosok ezek, aztán meg is szűnt a probléma! Amúgy a proci 375-t is megjárta már, tehát az nem lehett gond!
Kösz mindent! -
Hurkaleves
őstag
válasz
Ősember #3019 üzenetére
Jah! közben leesett, hogy mire céloztál, csak már nem tudtam szerkeszteni ( kicsit másnapos vagyok
)
Különben itt egy test, bár csak 880-on mennek, de így elmennek 900-on is.
Kérdés még mindig adott.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mik azok az időzítések, amiket még lehet babrálni és mik azok, amikhez jobb nem nyúlni. -
-
Rusher
őstag
válasz
Ősember #2181 üzenetére
Szép
Régóta fáj a fogam egy Crucial kitre, de nem szívesen válnék meg a ramjaimtól
-
válasz
Ősember #2179 üzenetére
DE IGEN! Ne érts félre Mester!!!
Feljebb tudom, csak a méréseim eredménye miatt arra jutottam, hogy inkább 1:1...
Nem gyorsabb nálam semmivel se. Inkább a nagy FSB, mellé szinkron ram. így optimális a sávszél... Szerintem...
Amúgy valaki meg tudná nekem mondani, hogy mekkora az elpida max feszültsége? Mert láttam állatot 2.4-el hajtani...
-
shteer
titán
válasz
Ősember #1553 üzenetére
valóban: T800@938@4-4-3-8(4-30-5-5-4)@2,25V
design? az ST neked már nem is szép??
még anno kérdeztem, h eltávolítható-e a borda könnyedén, mert vízzel hűteném azokat is - rájöttem a megoldásra: mivel homemade blokk kerül rájuk, úgy tervezem meg, h a gyári bordát hűtse a blokk
-
Zájec
veterán
válasz
Ősember #1405 üzenetére
igen..
bizti egyedi eset volt Brumié... én csak a tapasztalatot
mondam a kollégának hogy más hogy járt u.e a lappal..
"még olcsóbb lesz " ez jól hangzik.. ez a kijelentés a ballistixre is vonatkozik..
mert akkor.... a spórolt pénzemet nálad költöm el ..
smokk.: tudjuk hogy Ősember korrekt üzletember... ezt nem
is vitatuk.. nem is ez volt a fötéma,, ugyhogy nagyon ne kanyarodjunk el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged